Αναγνώστες

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Panthenols Summer News - Νεσεσέρ Ομορφιάς!!!

Μία Ελληνική δυναμική εταιρεία, η οποία έχει τις εγκαταστάσεις της στην όμορφη πόλη μας την Θεσσαλονίκη, η Panthenols αναπτύσσει ποιοτικά προϊόντα με βάση την πανθενόλη και το ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας.  
Για το φετινό καλοκαίρι η Panthenols μας ετοίμασε ένα καλοκαιρινό νεσεσέρ ομορφιάς με δύο προϊόντα στην εκπληκτική τιμή των 19,90€.

Περιέχει ένα αντιρυτιδικό σετ προσώπου, μια νέα γενιά ενυδάτωσης και αντιγήρανσης. Ότι ακριβώς χρειάζεται ένα γυναικείο πρόσωπο!!!


1. Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου και ματιών:


Η συγκεκριμένη κρέμα προσώπου αλλά και ματιών είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, έχει 24ωρη προστασία και 4πλη δράση καθώς συνδυάζει την πανθενόλη, το υαλουρονικό οξύ, το ελαιόλαδο και το συστατικό ginkgo biloba. Όλα αυτά προσφέρουν πλήρη ενυδάτωση, ελαστικότητα στην επιδερμίδα, λάμψη και τόνωση. Αντιρυτιδική, ενυδατική, αντιγηραντική και τονωτική!! Τι άλλο να ζητήσει μία επιδερμίδα?? Φυσικά είναι χωρίς parabens, mineral oil και colorants. Είναι στα 50ml.

Η δική μας γνώμη:  μία πολύ δραστική κρέμα, με ελαφριά σύνθεση και ευχάριστο, διακριτικό άρωμα. Την προτιμήσαμε μόνο για το πρόσωπο και όχι για την περιοχή των ματιών!! Και ο λόγος είναι ότι τα μάτια σαν πιο ευαίσθητη περιοχή, θεωρούμε ότι θέλουν κάποια πιο δραστική και κατάλληλη κρέμα που θα είναι μόνο για τα μάτια. Απορροφάτε πολύ εύκολα και χαρίζει ενυδάτωση στο δέρμα χωρίς να το αφήνει λιπαρό!!

2. Αντιρυτιδικό serum - Ενισχυμένος ορός προσώπου και ματιών:



Ο ορός είναι κατάλληλος για το πρόσωπο, την περιοχή γύρω από τα μάτια και τον λαιμό. Περιέχει ολιγοπεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη. Είναι πλούσιος σε αντιρυτιδικούς και ενυδατικούς παράγοντες και βοηθάει στο να ενυδατώνει και να θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα! Δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς parabens και αλλεργιογόνα. Είναι στα 30ml.

Η δική μας γνώμη: σε συνδυασμό με την κρέμα, η επιδερμίδα μας έγινε αισθητά πιο απαλή και ενυδατωμένη. Η σύνθεση και του ορού, όπως και της κρέμας είναι ελαφριά! Χρησιμοποιούμε αρχικά το serum και έπειτα την κρέμα προσώπου!! Θέλει ελάχιστη ποσότητα, απλώνετε και απορροφάτε εύκολα!

Το νεσεσέρ το βρίσκετε στα φαρμακεία!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της Panthenols εδώ  καθώς και στην σελίδα τους στο Facebook 


*yours Angel & Nastazia ....*

6 σχόλια:

  1. τον ορο τον γλυκοκοιταζω..μου αρεσει που ειναι και για το προσωπο και για τα ματια οποτε γλιτωνω χρονο..ναι ειμαι λιγο τεμπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πολύ καλά κάνεις και τον γλυκοκοιτάζεις...να χαρείς την αγορά σου και περιμένουμε την άποψη σου!!!

      Διαγραφή
  2. πρακτικα και φθηνα!!!! ευχαριστουμε για το ποστ κοριτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οντως μια καλη προσφορα αφου στην τιμη των 19,90 παιρνεις δυο προιοντα..κ εμεις ευχαριστουμε για το σχολιο

      Διαγραφή
  3. θελω να τα δοκιμασω ααααααμεσωςςςςςςςςςς!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή