Αναγνώστες

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

physician's formula nude eyes

Και εκεί που ένα απόγευμα του Ιουνίου καθόμασταν με την Αναστασία, ξεφυλλίζοντας περιοδικά και κουτσομπολεύοντας πίνοντας καφεδάκι, πιάσαμε την κουβέντα για τα φυτικά καλλυντικά και το iherb. Αφήσαμε τα περιοδικά και ασχοληθήκαμε με το εν λόγο site!!! Μας άρεσε η παλέτα απο physician's formula nude eyes

Η παραγγελία ήρθε σε 2 βδομάδες περίπου και μας κατέκλυσαν πεταλουδίτσες....

Μα τι γλυκιά παλέτα!!! 


στην πίσω πλευρά του κουτιού έχει προτεινόμενα μακιγιάζ και πως χρησιμοποιείς το πινελάκι

τα συστατικά της παλέτας είναι :
Mica, polybutene, ethylhexyl palmitate, butyrospermum parkii (shea) oil, pentaerythrityl tetraisostearate, synthetic wax, silica, dimethicone, lauroyl lysine, beeswax, dimethicone/methicone, copolymer, ethylhexylglycerin, kaolin, tocopheryl acetate, phenoxyethanol. May contain: Carmine, ferric ferrocyanide, iron oxides, manganese violet, synthetic fluorphlogopite, tin oxide, titanium dioxide, ultramarines, blue 1 lake, red 40, yellow 5 lake.





και τα χρώματα κάπως έτσι....



και γράφουν κάπως έτσι...

φαίνονται να είναι το ίδιο αλλά δεν είναι!  απο τις ανοιχτές αποχρώσεις κάποια χρυσίζουν, άλλα κάνουν πιο ροζ ή πιο μπρονζε. Αντίστοιχα και στις σκούρες αποχρώσεις.Σε καφέ ή σε μπρονζέ σκούρο, σε χρυσό- καφέ και μαύρο.
Όλες έχουν μεσα shimmer (άλλωστε το ανεφέρει κι ολας)



μας άρεσε πάρα πάρα πολύ η συγκεκριμένη παλέτα!!!! απο ένα πρωινό μακιγιάζ μέχρι ένα διακριτικό βραδινό! Την μαύρη σκιά την βάλαμε σαν eyeliner και γράφει πάρα πολύ ωραία! πραγματικά ενθουσιασμένες κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόνες τους χωρίς κάποια βάση απο κάτω δεν έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Περίπου 3 ώρες ενώ με βάση όλη μέρα!
Δεν παρατηρήσαμε κάποιο τσούξιμο στα μάτια και το ντεμακιγιάζ έγινε πολύ εύκολα και με μαντηλάκια καθαρισμού αλλά και με διφασικό προϊόν.

ελπίζουμε να σας άρεσε η παρουσίαση της παλέτας όσο και εμάς σαν προιον μακιγιαζ....

εσείς την έχετε την συγκεκριμένη ή κάποια άλλη από iherb;;;;;



*yours Angel & Nastazia ....*

4 σχόλια:

  1. Είχα δει κι εγώ όταν έκανα παραγγελία απο i herb τις συγκεκριμένες παλέτες και μου φάνηκαν πολύ ωραίες! Τώρα, μετά το review σας θα πάρω σίγουρα κάποια να δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραίες!!!! Να μας πείς πια πήρες τελικά !!!!!!!!!!!!! :***********

      Διαγραφή