Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Glossybox Part III

Το τρίτο και τελευταίο μέρος από την παραγγελία μου στο συνδρομητικό κουτί ομορφιάς της Γερμανίας είναι εδώ...
Η συσκευασία του αυτή τη φορά ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες φορές!!


Και αυτά είναι τα προϊόντα που είχε μέσα....



1. Anatomicals - Puffy the eye bag slayer Wake-up under eye patches:


Για τα κουρασμένα μάτια αυτά τα ειδικά pads υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει μία δραστική ουσία όπου σε συνδυασμό με το κολλαγόνο μειώνει αισθητά τους μαύρους κύκλους. Καταπραΰνει τα πρησμένα βλέφαρα και περιέχει επίσης Βιταμίνη Β3, C και Ε. Εύκολο στην εφαρμογή του με την αφαίρεση απλά του pad από την συσκευασία και τοποθέτηση κάτω από τα μάτια, με εφαρμογή 30 λεπτών!! Ευχάριστη μυρωδιά!! Περιέχει 6 pad, είχα το κανονικό μέγεθος και κοστίζει 7,10€.

2. Figs & Rouge - Coco Rose Lip Balm:


Ένα lip balm για τα χείλη από 100% φυσικά συστατικά. Φροντίζει για απαλά χείλη αφήνοντας μία μικρή λάμψη καθώς έχει ελάχιστο shimmer. Έχει απαλό άρωμα και θεωρείται ένα περιζήτητο προϊόν, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί είτε με πινέλο χειλιών είτε με τα δάχτυλα, μία ή και περισσότερες φορές την μέρα. Είχα το κανονικό μέγεθος 12,5ml και κοστίζει 5,90€ - απόχρωση blush pink.

3. Models Own - Nail Polish:





Για όσες λατρεύετε την λάμψη στα νύχια αυτό το βερνίκι από την Models Own θα σας ενθουσιάσει...Εμένα προσωπικά με άφησε αδιάφορη... Όπως αναφέρει η εταιρεία είναι άριστης ποιότητας βερνίκι με μεγάλη ανθεκτικότητα και αφήνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα... Δεν ξέρω αν διαρκεί πολύ, καθώς η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα ήταν για να βγάλω την παραπάνω φωτογραφία! Ήταν κανονικό μέγεθος 14ml και κοστίζει 8€.

4. Nougat London Limited - Sparkling Body Shimmer:


Το αγαπώ!!!! Ένα πολυτελές για εμένα body shimmer..Περιέχει εκχύλισμα μολόχας, βιταμίνη Ε και λάδι από κόκκους σιταριού! Αφήνει ένα απαλό και ενυδατωμένο δέρμα και μία ιδιαίτερη λάμψη. Έχει ένα διακριτικό άρωμα, αλλά τόσο ευχάριστο που μου θυμίζει αίσθημα καθαριότητας!!! Απορροφάτε γρήγορα και η δική μου συσκευασία ήταν το cheery blossom στα 100ml, τα 250ml κοστίζουν 16,87€!! Αν σας δοθεί η ευκαιρία μυρίστε το και φυσικά αγοράστε το...Θα το λατρέψετε σίγουρα!!!

5. Toni&Guy Hair Meet Wardrobe - Casual Sea Salt Texturising Spray:


Πόσο χάρηκα όταν είδα ότι το κουτί περιείχε προϊόν από Toni&Guy και πόσο απογοητεύτηκα όταν διαπίστωσα ότι περιέχει τόσα πολλά paraben: methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben. Ποικιλία, να μην μείνουμε παραπονεμένες!! Το συγκεκριμένο spray περιέχει εκτός των προηγούμενων και θαλασσινό αλάτι, δίνει ελαφρύ κράτημα και φροντίζει ώστε να έχουμε μαλλιά με υφή και με φυσικό αποτέλεσμα όπως μία μέρα στην θάλασσα!! Δίνει φυσικά κυματιστά μαλλιά. Για να πω την αλήθεια δεν το χρησιμοποίησα ακόμα, φοβήθηκα με τόσα paraben, ίσως αν το χρησιμοποιήσω να το εφαρμόσω μόνο στις άκρες!! Το άρωμα του όμως εκπληκτικό! Κανονικό προϊόν και αυτό στα 200ml και η τιμή του 12,99€.

Και ένα δωράκι από το Glossybox που είχε μέσα ήταν ένα μπρελόκ από Liebeskind Berlin!!


Πώς σας φάνηκε και αυτό το Glossybox??
Περιμένω τα σχόλια σας!!!

*yours nastazia...*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου