Αναγνώστες

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

PINK BOX DEZEMBER 2013!!!

Χρόνια πολλά κορίτσια!!!!
Τα Χριστούγεννα είναι πλέον πίσω μας και περιμένουμε την έλευση του νέου χρόνου και μαζί με αυτόν ευελπιστούμε σε μια νέα, αισιόδοξη, γεμάτη ευτυχισμένες και ξεχωριστές στιγμές, χρονιά, η οποία θα ξεχειλίζει βεβαίως από ομορφιά....πολύ ομορφιά!!!
Έτσι πριν φύγει ο Δεκέμβριος σκέφτηκα να σας κάνω ένα post με την πρώτη μου αγορά σε συνδρομητικό κουτί ομορφιάς της Γερμανίας!!
Επέλεξα σαν πρώτη παραγγελία το pinkbox!!! http://www.pinkbox.de/

To pinkbox κοστίζει 12,95 € ανά μήνα! Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής (τουλάχιστον για Γερμανία, δεν ξέρω αν μπορεί να αποσταλεί και σε άλλες χώρες, για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει)!

Υπάρχουν φυσικά και άλλες συνδρομές του τύπου: για τρεις μήνες 38,85 € (12,95 € / κουτί), για έξι μήνες 73,82 € (12,30 € / κουτί) και η 12μηνη συνδρομή 132,09 € (11,00 € / κουτί)!

Εγώ παρήγγειλα το κουτί για τον μήνα Δεκέμβριο, έκανα την παραγγελία μου στις 14.12.2013 και έφτασε στα χέρια μου στις 17.12.2013!! Πάρα πολύ γρήγορα!!!


Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιείχε το δικό μου κουτάκι!!
Αρχικά θα σας κάνω μια μικρή "παρουσίαση" πως φτάνει στα χέρια μας το κουτί!


Μόλις ανοίγεις την πρώτη χάρτινη συσκευασία που ουσιαστικά είναι προστατευτική βλέπεις το ροζ κουτάκι!!!


Το ένθετο που μας ενημερώνει για τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα καθώς και για τις τιμές του!



Καθώς ο μήνας ήταν εορταστικός μόλις άνοιγες το κουτί έβλεπες αστεράκια....


Πάμε τώρα στα προϊόντα!!

1) Το πρώτο προϊόν ήταν ένα αφρόλουτρο από την εταιρεία Tetesept το Schaumwelten Goldschatz!
Είναι ένα απαλό αφρόλουτρο με άρωμα αμυγδάλου. Αυτό που γράφει η συσκευασία είναι ότι αυτό το αφρόλουτρο περιέχει μια αισθησιακή σύνθεση από άνθη αμυγδάλου, φυσικό λάδι, χρωματιστό χρυσό νερό. Υπέροχη και ελκυστική περιγραφή!!!! Δεν περιέχει  παραφίνη, σιλικόνη και ορυκτέλαιο και είναι δερματολογικά ελεγμένο!
Το χρησιμοποιώ συνέχεια, μ' αρέσει πάρα πολύ, μπορεί όταν το μυρίζεις ανοίγοντας την συσκευασία να μυρίζει έντονα αλλά όταν κάνεις μπάνιο αφήνει υπέροχη μυρωδιά στο κορμί και κάνει την επιδερμίδα απαλή!!
Ήταν σε κανονικό μέγεθος 400ml και κοστίζει 3,99€!



2) Δεύτερο προϊόν: μάσκα μαλλιών από Wella Professionals, Volumize mask! Η συγκεκριμένη μάσκα είναι κατάλληλη για λεπτά μαλλιά και για μαλλιά που χρειάζονται όγκο! Μυρίζει εκπληκτικά, έχω λατρέψει την μυρωδιά και αφήνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά μετά από κάθε χρήση...Φυσικά είναι ειδικό μέγεθος και όχι κανονική συσκευασία, είναι 30ml. Η κανονική συσκευασία είναι στα 400 ml και κοστίζει 45,20 €.




3) Τρίτο προϊόν: λοσιόν-κρέμα από Weleda, Granatapfel Regenerierende Pflegelotion!! Εκπληκτική λοσιόν φροντίδας με ρόδι από την Weleda!! Το ρόδι όπως γνωρίζουμε έχει πολλές ευεργετικές δράσεις! Εδώ ενεργεί δυναμικά και τονώνει την αναζωογόνηση των κυττάρων. Η λοσιόν ενεργεί πρόωρα κατά την γήρανση του δέρματος. Είναι μία πολύτιμη σύνθεση με βιολογικό λάδι ροδιού, λάδι από βερίκοκο, που προστατεύει δραστικά από τις αρνητικές επιρροές του περιβάλλοντος. Την αγάπησα και χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία να την γνωρίσω, την χρησιμοποιώ συγκεκριμένα εγώ σε ένα σημείο στο χέρι μου που μου δημιουργήθηκε ξηροδερμία και πραγματικά είδα σημάδια βελτίωσης, μου αφήνει βελούδινη και απαλή επιδερμίδα!

Δυστυχώς και αυτό δεν ήταν κανονικό μέγεθος, ήταν 20 ml, κανονική συσκευασία 200 ml και τιμή 16,95€.



4) Τέταρτο προϊόν: μάσκαρα από την εταιρεία Lambre! Μία μαύρη μάσκαρα από μία εταιρεία που πραγματικά δεν την γνώριζα! Η μάσκαρα είναι η Super Action Mascara η οποία χαρίζει όγκο, μήκος και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες!! Έχει μία ειδική σύνθεση η οποία ενυδατώνει και θρέφει τις βλεφαρίδες, τις ξεχωρίζει και δεν δημιουργεί καθόλου κόμπους!!! Θα σας δείξω μέσα από την σελίδα μας στο fb διαφορά σε βλεφαρίδα που έχω χρησιμοποιήσει την μάσκαρα και σε βλεφαρίδα που δεν έχω βάλει τίποτα!!! Εκπληκτική διαφορά ακόμα και με ένα πέρασμα!! Το βουρτσάκι της είναι πολύ καμπυλωτό!! Πολύ καλή η πρώτη μου γνωριμία με την συγκεκριμένη μάσκαρα!!  Ήταν σε κανονικό μέγεθος 8ml και τιμή 6,50€. Και η συσκευασία πολύ καλή και γερή σε εκπληκτικό έντονο μπλε χρώμα!!




5) Τέλος το τελευταίο προϊόν ήταν το "αλάτι" για την περιποίηση του σώματος!! Αυτή είναι η κατά λέξη μετάφραση από τα γερμανικά για αυτό το προϊόν!!(αχ αυτοί οι Γερμανοί, είναι λίγο αστείες κάποιες λέξεις τους). Στην ουσία είναι ένα προϊόν το οποίο καθαρίζει και φροντίζει όλο το σώμα, όπως όταν κάνουμε peeling και χαρίζει ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα!!! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ποδόλουτρο, ανακουφίζοντας τα κουρασμένα ποδαράκια μας!! Είναι από την εταιρεία P. Jentschura και το προϊόν ονομάζεται MeineBase, basisch-mineralisches Körperpflegesalz. Ήταν σε κανονικό μέγεθος 75gr και κοστίζει 2,90€. Εγώ το χρησιμοποιώ όταν νιώθω το κορμί μου ότι χρειάζεται να το ενυδατώσω, βρέχω το κορμί μου και κάνω απαλές κινήσεις σαν απολέπιση!



Επίσης μέσα στο κουτάκι μου είχε ένα μικρό νεσεσέρ και αρκετά κουπόνια με έκπτωση σε διάφορα προϊόντα, καθώς και ένα περιοδικό, αυτή τη φορά σχετικό με την υγεία!!





Αυτό ήταν το pinkbox Δεκεμβρίου!!!
Ξέρω βγήκε λίγο μεγάλο το post μου, σας ζητώ συγνώμη αν σας φανεί κουραστικό αλλά προσπάθησα να είμαι όσο πιο κατατοπιστική μπορούσα με όλα τα προϊόντα!!
Η αρχική μου εντύπωση για το κουτί δεν ήταν και πολύ θετική, όπως είδατε είχε τρία μόνο προϊόντα σε κανονικό μέγεθος και τα άλλα δύο σε μικρή συσκευασία!!
Βέβαια καθώς άρχισα να τα χρησιμοποιώ άρχισα να βλέπω με άλλο μάτι το ροζ κουτάκι μου!!
Δεν ξέρω αν θα το ξαναπαραγγείλω, τουλάχιστον όχι σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς θέλω να δοκιμάσω και άλλα γερμανικά κουτιά ομορφιάς!!
Πως σας φάνηκε??
Θα χαρώ να διαβάσω σχόλια σας!!
Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο διακοπών και να έχουμε μία νέα όμορφη χρονιά!!

*yours nastazia ...*



8 σχόλια:

  1. πολυ ομορφο!! μου αρεσε το ροζ κουτακιιιι...cute

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ....το ροζ μου κουτακι εγινε αποθηκευτικος χωρος για κολωνιες....:-)

      Διαγραφή
  2. ωραια πραγματακια ειχε το κουτακι σου. εμεις εδω δεν εχουμε τετοιο κουτι. καλοφορετα. να μας δειξεις και την μασκαρα που σου αρεσε τοσο κ απο που μπορουμε να την παρουμε εμεις εδω?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ...πραγματικα εψαξα αλλα δεν ξερω που μπορειτε να την βρειτε...sorry!!

      Διαγραφή
  3. πολυ ομορφο! να το χαρεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ναι ηταν πολυ καλο...εχω κανει και καινουριο post... Αν δεν το εχεις δει...

      Διαγραφή