Αναγνώστες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

BEAUTY MACEDONIA 2013!!!!

Γεια σας beautygirls!!!!!!!!!! Πριν λίγες μέρες η μεγαλύτερη και σημαντικότερη κλαδική έκθεση επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς βρέθηκε στην πόλη μου, στην Θεσσαλονίκη και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ήμουν Ελλάδα (για όσες δεν το γνωρίζετε μένω Γερμανία) είπα να την επισκεφτώ!!!

Η Beauty μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα και 54 επιτυχημένες διοργανώσεις, αποτελεί το σημαντικότερο επαγγελματικό ραντεβού με τις εξελίξεις όλων των κλάδων και κάθε σωστός επαγγελματίας συμμετέχει, ενημερώνεται και κάνει φυσικά τις αγορές του!!!

Στην έκθεση ενημερώνεται κάθε επαγγελματίας για προϊόντα και υπηρεσίες αισθητικής και μακιγιάζ, κομμωτικής και αξεσουάρ, περιποίησης άκρων, διοργανώνονται διάφορα συνέδρια στο meeting point στα οποία γίνεται ενημέρωση από ξένους και Έλληνες ομιλητές, παρακολούθηση θεραπειών και τεχνικών των τελευταίων τάσεων.


Η έκθεση ήταν στην Θεσσαλονίκη από τις 30/11 ως τις 2/12!! Εμείς πήγαμε την τελευταία μέρα, νομίζοντας ότι δεν θα είχε πολύ κόσμο, αλλά πέσαμε έξω!!! Είχε πολύ κόσμο, πολλές εταιρείες, πολλά προϊόντα και πραγματικά δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!!! Θα σας μεταφέρουμε μέσα από τις ακόλουθες φωτογραφίες στην έκθεση και θα πάρετε και μια μικρή γεύση από τις αγορές μας....Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αγορές μας θα κάνουμε σε επόμενο post!!!!

Η εταιρεία Trosani έδωσε το παρόν, παρουσιάζοντας και νέα προϊόντα όπως τα βερνίκια ZIP LAC!

Εκεί συναντήσαμε και την εταιρεία Clarissa nails, παρέχοντας και περιποιήσεις των άκρων..

Γνωστή και αγαπημένη China Glaze!!!

Λατρεμένη για εμένα Jessica, γιατί αυτή χρησιμοποιούσα και στην σχολή μου..

Τιμήσαμε ιδιαίτερα το stand της εταιρείας GRIGI που περιείχε προιόντα Gabrini, Eveline Cosmetics, Rapsodi κ.α....

Για τους επαγγελματίες του κλάδου κομμωτικής....

Καλλυντικά από την φύση, με υπέροχες μυρωδιές από την εταιρεία NatLab...



Αγαπημένη KYANA...

Και βραχιόλια στην έκθεση....γιατί και αυτά ομορφαίνουν την ζωή μας....

Έρωτας......Έρωτας..... Δεν ξεκολούσαμε από αυτό το stand....Συσκευασίες, χρώματα, υπέροχη εξυπηρέτηση, πως να αντισταθείς???Make me up cosmetics!!! 

Και μια κλεφτή ματιά από τις αγορές μας...


Αναλυτικές πληροφορίες και την άποψη μας για ότι αγοράσαμε θα σας πούμε σύντομα...Μια ακόμα Beauty Macedonia έλαβε χώρα και μείναμε απόλυτα ενθουσιασμένες...
Ελπίζω να σας "ταξίδεψαν" και να σας μετέφεραν οι φωτογραφίες μας στον απόλυτο χώρο ομορφιάς...


*yours nastazia ...*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου