Αναγνώστες

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

new year eve shopping

Το 2013 μας αφήνει και θέλοντας να υποδεχθούμε το 2014 με πιο αισιόδοξη ματιά θεωρήσαμε οτι πρέπει να το υποδεχθούμε με λάμψη!!!!!!
και πιο λάμψη απο τα καλλυντικά, που νομίζω πως όλες  τα θέλουμε.., δεν νομίζω εύκολα να βρούμε αλλού!!  THE BALM!!!! 
Η make me up cosmetics με σελίδα στο facebook αλλα και eshop  αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα επαγγελματικά make up brands όπως και τα προϊόντα της εταιρείας THE BALM.
Εμεις περάσαμε μια βόλτα απο το κατάστημα της Θεσσαλονίκης... οπου τα λόγια είναι περιττά... απλά τα θέλαμε όλα! Απο τα μπρελόκ μέχρι και την παιδική σειρά! ΟΛΑ!!! αλλα δυστυχώς δεν γινόταν :(((

Ενθουσιασμός σε όλο του το μεγαλείο!!!!!

ψιτ... να τον μοιραστούμε μαζι σας.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;



http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/










EYE PRIMER PUT A LID ON IT

Ενα primer για τις σκιές ματιών. Εχει παχιά σύνθεση σαν της βαζελίνης αλλα με πιο κρεμώδη και ενυδατική υφή. Θέλει ελάχιστη ποσότητα και να το αφήσετε για 5-10 δευτερόλεπτα να στεγνώσει για να απλώσετε την σκιά. Η σκιά παρέμεινε στη θέση της σχεδόν 12 ώρες ( μετά ξεβαφτήκαμε) χωρίς να τσαλακωθεί ή να τρέξει.





http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
 http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
INSTAIN TOILE(STRAWBERRY) BLUSH (δεξιά)

INSTAIN ARGYLE(PETAL PINK) BLUSH (αριστερά)


Τα INSTAIN, είναι νέα «σταθερά» ρουζ μακράς διάρκειάς, τα βρήκαμε σε έξι αποχρώσεις. Απόδοση χρώματος τέλεια, απλώνονται ομοιόμορφα, έχουν διάρκεια και χωρίς την χρήση κάποιου primer! Πραγματικά δεν έχουμε να πούμε κατι παρα μόνο οτι το ρούζ αυτό ήρθε για να μείνει στα μαγουλάκια!!!!




http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/




http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/



Just this once jamie       shadylady powder eyeshadow





Και μόνο η συσκευασία σε προδιαθέτει θετικά! σου φτιάχνει το κέφι και την διάθεση!! Παιχνιδιάρα, όπως και όλες μας, η ιδανική σκιά γιατί δεν χρειάζεται primer!!! Μένει στη θέση της, μεταξένια υφή, περνιέται με ένα άπλωμα...!!! Σίγουρες ότι θα μαγνητιστούν πολλοί.....!!!!!!

δοκιμάσαμε και κραγιόν και μάσκαρα. Εκπληκτικές οι αποδόσεις των χρωμάτων των κραγιον αλλα και η διάρκειά τους! Χωρις primer και κράτησαν περίπου 3-+4 ώρες. Οι μασκαρα Cheater mascara black & Body Builder mascara black υπερτέλειες!! Βιταμίνες και φόρμουλα που δυναμώνει τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα ενα βαθύ και έντονο βλέμμα έτοιμο να κλέψει τις εντυπώσεις!!!




και εδώ τελείωσε το δικό μας "παραμύθι" στη χώρα της make me up cosmetics. νιώσαμε πριγκίπισσες σε ένα μαγεμένο κάστρο! Το κάστρο της the balm

ευχόμαστε να το απολαυσατε όσο και εμείς!!!!



τελευταιο ποστ για το 2013 με όλη μας την αγάπη σας ευχόμαστε να έχετε μια υπέροχη και λαμπερή χρονιά! Να περνάτε καλά και ακόμη καλύτερα!!!! 

ΤΟ 2014 ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ



*yours angel & nastazia...*



8 σχόλια:

  1. poli oraio to post! kalh xronia kai se sas koritsia. eyxaristoyme poy moirastikate to paramithi sas mazi mas :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σου αρεσε το ποστ! καλη χρονιά και σε σενα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια πολλα κοριτσια! Υγεια και επιτυχιες! Πολυ ωραιο το ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντινα καλημερα και καλη χρονια! ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου και χαιρομαστε που σου αρεσε το ποστ! τα καλυτερα και για σενα στο 2014 <3 <3 <3

      Διαγραφή
  4. Εχω δοκιμάσει και εγώ το primer. Ειναι πραγματικά πολύ καλό προιόν! Και οι συσκευασίες ειναι υπέροχες, θα συμφωνήσω! :) Καλή χρονιά ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη χρονια vasiliki an!!! ναι το primer είναι πολυ καλο και νομιζω οτι θα κρατήσει κ αρκετο καιρο γιατι χρειάζεται ελαχιστη ποσότητα!

      Διαγραφή
  5. καλη χρονια κοριτσια! πολυ ωραιο ποστ! παραμυθενιο! εμενα μου αρεσε η σκια. αν οντως στέκεται χωρις να χρειαζεται primer τοτε αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη χρονια! ετσι ακριβως ειναι με την σκια. στεκεται στο υψος της :p χωρις την χρηση primer!!! αξιζουν πραγματικα!

      Διαγραφή