Αναγνώστες

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

14 Beauty Favorites of 2014!!!!

Το 2014 αποτελεί παρελθόν....
Το 2015 είναι εδώ, ελπίζοντας όλοι να είναι μία χρονιά χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, προκλήσεις, με όμορφες και ξεχωριστές στιγμές και γεμάτη ομορφιά...
Ποια είναι όμως αυτά που έκαναν όμορφη την χρονιά που μας πέρασε??
Τα δικά μας 14 αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς για το 2014 είναι εδώ!!!!!!!



Η αντηλιακή κρέμα με χρώμα από την Frezyderm με δείκτη προστασίας 50 spf. Την έχετε δει σε πολλά blog και αναφέρονται πολλές youtubers στην συγκεκριμένη κρέμα! Ενδεχομένως ίσως και να την έχετε ήδη στην συλλογή σας! Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα! Απόλυτο ματ και φυσικό αποτέλεσμα.

Αγαπημένο bronzer από την εταιρεία Inglot. Σε μορφή πούδρας, είναι τελείως ματ και έχει μια πολύ καλή διάρκεια. Σας έχουμε μιλήσει αναλυτικότερα εδώ

Φυσικά δε θα παραλείπαμε προϊόν για φρύδια!!!!!!!!!! Αν είναι ποτέ δυνατό!!!!! Τις καλύτερες κριτικές τις δέχτηκε, φυσικά, το Aqua Brow της Make up Forever. Σταθερό για ώρες! Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Για σκιά και ρουζ από την εταιρεία The Balm. Αν θέλετε αποτέλεσμα για ώρες χωρίς primer προτιμήστε την συγκεκριμένη εταιρεία! Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την σκιά θα την βρεις στο σχετικό post.

Για τα άκρα μας.. μα φυσικά τα super stay 7 days σε διάφορα χρώματα άπω την εταιρεία Maybelline. Έχουν διάρκεια, πολύ ωραίο και μεγάλο πινέλο που βοηθάει να καλύπτεις μεγάλη επιφάνεια με ένα πέρασμα. Γυαλίζουν υπέροχα. 

Αν και νέο κομμάτι στη συλλογή μας η πούδρα silk editon της bourjois έκλεψε εντυπώσεις εξ αρχής και έχει μπει στα αγαπημένα! Τη φοράμε non stop και είναι τέλεια!!!!!! Σε λίγες μέρες έρχεται και το σχετικό ποστ.


Η εκπληκτική βούρτσα από Michel Mercier ήταν η σωτήρια λύση για τα μαλλιά μας!! Ξεμπερδεύει εύκολα και το χτένισμα ακόμα και των πιο δύσκολων μαλλιών γίνεται παιχνιδάκι...Έχουμε ξαναμιλήσει για την βούρτσα εδώ ..

Αγαπημένο λάδι μαλλιών για το 2014 και για όλες τις χρονιές που πέρασαν και θα έρθουν....θα είναι πάντα το Moroccanoil!! Μας έχει σώσει τα μαλλιά και από την ταλαιπωρία της βαφής αλλά και από το styling...περισσότερα εδώ ..

Για την ενυδάτωση του σώματος η επιλογή μας ήταν από την Primo Bagno και συγκεκριμένα η body lotion Pomegranate Coconut!! Περιέχει ρόδι, που το αγαπάμε ιδιαίτερα και αφήνει απαλή επιδερμίδα!! Το βρίσκετε στην Pael International Cosmetics εδώ !!

Η μάσκαρα που έκανε την εμφάνιση της μέσα στο 2014 είναι της Essence η Lash Princess mascara και είναι αυτή που αγαπήσαμε!! Ιδιαίτερη πανέμορφη συσκευασία και δίνει στις βλεφαρίδες εκπληκτικό αποτέλεσμα με όγκο...!!! 

Πινέλα Real Techniques!!! Έρωτας!!! Τι μπορεί να πει κάποιος για αυτά τα πινέλα!! Επαγγελματικό αποτέλεσμα, με απίστευτα μαλακή και απαλή τρίχα τα συγκεκριμένα 4 πινέλα είναι αυτά που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο και θα χρησιμοποιούμε συνέχεια!!

Η bb cream που επιλέγαμε για καθημερινή χρήση είναι από την Estee Lauder, για φυσικό αποτέλεσμα, μη λιπαρή σύνθεση και SPF 35. Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ ...

Και για το τέλος αφήσαμε την κατηγορία κραγιόν!!! Δεν ξέραμε τι να προτοεπιλέξουμε!! Έτσι εδώ έχουμε δύο αγαπημένα!!! Η νέα σειρά από Golden Rose Velvet Matte Lipstick ήρθε και θα μείνει... Δεν ξεχωρίζω κάποιο...όλες οι αποχρώσεις είναι εκπληκτικές!! 
Άλλο ένα λατρεμένο είναι από Mac:Ruby Woo....το απόλυτο κόκκινο κραγιόν!!! Είναι matte χωρίς να ξηραίνει τα χείλη και με τρελή διάρκεια!!!


Αυτά ήταν τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε για το 2014!!!
Έχουμε κάποια κοινά??



*yours Angel & Nastazia..*


8 σχόλια:

  1. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που ανέφερες είναι και δικά μου αγαπημένα !Ωραίο άρθρο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα. Δεν ε΄χω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά έχω στο πρόγραμμα να πάρω την αντηλιακή από frezyderm το καλοκαίρι :D Καλή χρονιά και φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έφηηηηη δεν το πιστεύω!!! δεν έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά!!!! τρέξε!!!!! χαχαχα!!!!!! η αντηλιακή της frezyderm είναι ότι καλύτερο!!! φιλάκια και καλή χρονιά και σε εσένα!!!

      Διαγραφή
  3. έχουμε κοινά αγαπημένα τα κραγιόν και την αντηλιακή! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλή χρονιά και σε εσένα!!!!!! χαιρόμαστε πολύ για τα κοινά αγαπημένα μας!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Hallo! :) Τα πινέλα Real Techniques είναι πολύ καλά όντως, να δοκιμάσεις και τα ecotools, τα οποία αγαπώ εξίσου! Αχ αυτό το αντηλιακό προσώπου είναι έρωτας, εγώ το έχω με δείκτη προστασίας 30! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστούμε για τα καλα σου λογια! εχουμε σκοπο να αγοράσουμε ecotools. εχουμε διαβάσει πολυ θετικά σχόλια!!! Ασε, το frezyderm έρωτας και λίγα λές. Και αυτο με το χρώμα και το διάφανο!!!!!!!!!

      Διαγραφή