Αναγνώστες

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Παπουτσανης Olivia....


Ένα όνομα, μια ιστορία! Παπουτσάνης. Χρόνια δίπλα μας, να μας συντροφεύει και να μας τονώνει με τις μυρωδιές του!
Ο Παπουτσάνης, μια ελληνική εταιρεία που φρόντισε με τα προϊόντα του γενιές και γενιές έρχεται να μας παρουσιάσει την σειρά OLIVIA. Από αγνό, φυσικό σαπούνι με εκχύλισμα ελιάς χωρίς parabens, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες και συστατικά ζωικής προέλευσης. 
Μυρίζουν ελιά και Ελλάδα!!!! Καθαρίζουν απαλά και φροντίζουν το δέρμα αλλά και τα μαλλιά.
Η σειρά σαπουνιών περιέχει 98% φυσικά συστατικά. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα που "τρίζει" από καθαριότητα!!!!!

                                       

Και πιο αναλυτικά:

Olivia Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά:
ένα σαμπουάν απόλυτα φυσικό, με εκχυλίσματα ελιάς και προβιταμίνης Β5!!
Στα δικά μας μαλλιά το αποτέλεσμα που άφησε ήταν εξαιρετικό!! Πέρα από την ωραία αίσθηση μυρωδιάς, τα άφησε πολύ απαλά και τα έκανε να δείχνουν υγιή, λαμπερά και με λάμψη!!
Το θετικό φυσικά όπως ήδη αναφέρθηκε είναι η έλλειψη πολλών "βλαβερών" συστατικών καθώς το συγκεκριμένο περιέχει 93,5% φυσικά συστατικά! Είναι στα 300ml και η ενδεικτική τιμή πώλησης είναι στα 6.25€. Κυκλοφορεί επίσης και για ξηρά μαλλιά καθώς και οι αντίστοιχες κρέμες μαλλιών.

Olivia Shower Gel:
αν κάποιος αναζητάει την πλήρη ενυδάτωση και ταυτόχρονα αναζωογόνηση της επιδερμίδας τότε το αφρόλουτρο Olivia είναι το κατάλληλο! Είναι πλούσιο και αυτό σε εκχυλίσματα ελιάς και μαλακτική γλυκερίνη! Η δική μας άποψη? Επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και με άρωμα που μένει στο κορμί μας, χωρίς να είναι έντονο! Στα 300 ml, με ενδεικτική τιμή 5.45 €. Φυσικά υπάρχει και αφρόλουτρο απολέπισης, κρέμες και λάδια σώματος...αλλά αυτά θα τα αναζητήσετε εσείς...σύμφωνα με τις ανάγκες σας....

Olivia Φυτικό Σαπούνι με Ελαιόλαδο και Έλαια Λεβάντας:
πρέπει να γίνει ο συνδυασμός αυτού του σαπουνιού με το αφρόλουτρο....  "πανδαισία"... δηλαδή η πιο πλούσια αισθητική εμπειρία και απόλαυση!!! Τα έλαια της λεβάντας μαζί με τα εκχυλίσματα της ελιάς δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι λιγότερο.... Στα 125gr, ενδεικτική τιμή 1.65 €. Αλλά υπάρχουν και άλλοι μοναδικοί συνδυασμοί: ελαιόλαδο και μέλι, ελαιόλαδο και αλόη, έξτρα ελαιόλαδο, με γλυκερίνη για το σώμα αλλά και το πρόσωπο!!!

Εμπιστευόμαστε Ελληνικές εταιρείες και αγαπάμε τα προϊόντα  Παπουτσάνη.
Εσείς??? Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα??? 
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προιόντα της μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ όπου υπάρχει και e-shop!!! 

*yours Angel & Nastazia...*





5 σχόλια:

  1. den exei tyxei na dokimaso proionta apo tin etaireia papoutsanis...an kai diavazo syxna kala sxolia...tha ta anazitiso...se hondos iparxoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βέβαια και υπάρχουν στα χοντος! Οτι και να επιλέξεις να είσαι σίγουρη οτι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη

      Διαγραφή
  2. τα εχω στη wishlist μου!!! οτι εχω δοκιμασει απο παπουτσανη δεν με εχει αφησει παραπονεμένη!! ωραιο post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστούμε πολύ!!! να μας πεις την γνώμη σου, όταν τα δοκιμάσεις :****

      Διαγραφή
  3. Αγαπημένα τα προϊόντα τους δε το συζητώ τα χρησιμοποιώ κυρίως το gel και το σαμπουάν και είμαι τρομερά ευχαριστημένη..αφήνουν μια απίστευτη αίσθηση καθαριότητας και το σημαντικότερο είναι φυσικά, είναι πάρα πολύ καλά.. εγώ πλέον αγοράζω ονλάιν μόνο κ το φαρμακείο από όπου τα παίρνω , το goadvance, τρέχει διαγωνισμό με δωράκι ένα σετ από 4 προϊόντα Olivia..!!! Ελπίζω να κερδίσω να κάνω refill και να δοκιμάσω και μια κρεμούλα τους για τα χέρια που ήθελα καιρό!! σας στέλνω για όποια ενδιαφέρεται: http://www.goadvance.gr/contest/olivia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή