Αναγνώστες

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

erre due masks & scrubs

Η γνωστή εταιρεία καλλυντικών ERRE DUE λανσάρισε μια νέα σειρά προϊόντων προσώπου με scrubs και μάσκες.
Πολύ χαρούμενες που δοκιμάζουμε κάτι νέο απο μια πολύ αγαπημένη εταιρεία!

Και τι δεν έχει η νέα σειρά!!!! Αναδόμηση, απολέπιση, καθαρισμό, ενυδάτωση.... Δεν χρειάζεται κάτι άλλο... Η επιδερμίδα του προσώπου έχει καλυφθεί!!!!


Ξεκινάμε τα βήματα για την τέλεια επιδερμίδα.

Κεφάλαιο απολέπιση / peeling



Δυο διαφορετικές μάσκες, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Μάσκα με εκχυλίσματα μαργαριταριού και φραγκόσυκου, προσφέρει μια ήπια απολέπιση χωρίς να "γδέρνει" την επιδερμίδα. Αλλά αν θέλεις κάτι με πιο χοντρούς κόκκους επέλεξε το scrub με κόκκους κερασιού και βιταμίνη Ε.







Κεφάλειο καθαρισμός / cleansing




Δυο επιλογές. Με λευκή άργιλο και τριαντάφυλλο, για εσένα που έχεις ευαίσθητο δέρμα. Καθάρισε το δέρμα, δεν άφησε ίχνος λιπαρότητας. Την απλώνεις και την αφήνεις να κάνει την δουλειά της για 10-15 λεπτά. (Προσοχή, όχι στην περιοχή των ματιών). Αφαιρείς με χλιαρό νερό. ΚΟΥΚΛΑ!!!
Αν θέλεις πιο βαθύ καθαρισμό θα επιλέξεις την μάσκα με πράσινη άργυλο και μαύρο κύμινο. Ακολουθείς την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε παραπάνω, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και έτοιμη!!!!



Κεφάλαιο ενυδάτωση / hydration

Μετά από έναν καλό καθαρισμό και μια καλή απολέπιση, σειρά έχει η ενυδάτωση. Πάλι δυο διαφορετικοί τύποι μάσκας για να επιλέξεις σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες.



Μάσκα για κανονικά-ξηρά δέρματα με στέβια και υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση & με υαλουρονικό οξύ και αλόη για λιπαρά-μικτά δέρματα. ΝΑΙ πολύ καλά διαβάζεις!!!! Τα λόγια είναι περιττά. Απλώνεις την μάσκα (όχι στην περιοχή των ματιών), την αφήνεις για 10-15 λεπτά και αν θέλεις κάνε και μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.... περιμένουμε τις δικές σου εντυπώσεις!
είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!!!




Κεφάλαιο αναδόμηση / restoring

Με πεπτίδια και βούτυρο καριτε. Καταλαβαίνεις με το που διαβάζεις βούτυρο καριτε ότι μιλάμε για φουλ ενυδάτωση.
Την δοκιμάσαμε την περίοδο που διανύουμε με το πολύ πολύ πολύ πολύ κρύο. Η επιδερμίδα μας άρχισε να εμφανίζει σημεία ξηροδερμίας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και το μακιγιάζ αν δεν έχεις μια καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα... ε δεν κάθεται...
Δοκιμάστε την.... απλά... για όλους τους τύπου δέρματος.




Θέλαμε από καιρό να δοκιμάσουμε κάποια άλλη εταιρεία στο συγκεκριμένο κομμάτι. Φτάνει με τις γνωστές εταιρείες που το έχουν μονοπώλιο! Πραγματικά αξίζουν οι συγκεκριμένες μάσκες. Θα τις βρείτε στα Hondos σε πολύ προσιτές τιμές.

Περιμένουμε τα δικά σου σχόλια για τις μάσκες της erre due



*yours Angel & Nastazia..*

4 σχόλια:

  1. Δεν είχα ιδέα ότι έβγαλαν τέτοια σειρά! Σίγουρα θα τη δοκιμάσω! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μαρίνα μου έβγαλαν και είναι πολύ καλή!!! μια δοκιμή θα σε αφήσει σίγουρα ικανοποιημένη και θα περιμένουμε και την δική σου γνώμη!!! φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ante epitelous. Ftanei pia me to monopolio ths apivita

    ΑπάντησηΔιαγραφή