Αναγνώστες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

kyana professional hair products

Ήρθε η στιγμή που περιμέναμε πως και πως!!! Η kyana μας έστειλε κάποια προϊόντα προς δοκιμή!!!! Κάπου εδώ θα πρέπει να σας πούμε ότι έχουμε σταματήσει να χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης μαλλιών από τα super market. Χρησιμοποιούμε Επαγγελματικά ή φαρμακευτικά. Και αυτό γιατί έχουμε δει διαφορά στην ποιότητα της τρίχας αλλά και γιατί τελικά βγαίνουν τα ίδια χρήματα μιας και η ποσότητα εφαρμογής που χρειάζεται είναι το 1/3 από τα προϊόντα του sm.
Η πρώτη επαφή με την Kyana, (εδώ θα βρεις το ποστ)  άφησε εξαιρετικά καλές εντυπώσεις και προϊόντα που χρησιμοποιούμε πλέον σε καθημερινή βάση !!!!!  

Ανοίγοντας το κουτί.... 


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών σε full size !!!!!!!!!!!!!


ANTIFRIZZ SPRAY
http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
150ml ελτ 13,00euro

Προϊόν κατά του φριζαρίσματος με εκχύλισμα μπαμπού. Τόσο η Θεσσαλονίκη αλλά τόσο και η Φρανκφούρτη είναι δυο πόλεις με πολύ υγρασία. Δοκιμάσαμε, κάπως δύσπιστες θα λέγαμε, το προϊόν κατά του φριζαρίσματος. Θα σας πούμε το εξής .... κι'αν χιονίζει κι'αν βρέχει το μαλλί ακόμα αντέχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα δεν τσάκισε καθόλου! Δεν ξυπνούσε η ζούγκλα μαζί με εμάς!!!!! Αν ψάχνεις ένα προϊόν κατά του φριζαρίσματος ... εδώ είσαι. 


CONDITIONER RASPBERRY


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
250ml ελτ 6.60euro/ 1lt  ελτ 9.30euro

Μαλακτική κρέμα για όλους τους τύπους μαλλιών. Μέσα περιέχει συστατικά που βοηθούν ιδιαίτερα τα βαμμένα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται πιο υγιή. Εδώ θα σου γράψουμε ξεχωριστά τις γνώμες μας... Οι απόψεις διίστανται.....
Αναστασία: Μου άρεσε αρκετά! Καταρχήν ήθελα να το μυρίζω συνέχεια! Διακριτική πουδρένια μυρωδιά! Έκανε τα μαλλιά μου (ταλαιπωρημένα από βαφές- μασιά) πραγματικά πιο υγιή. Και μόνο με ένα conditioner! Δεν χρειάστηκε να βάλω μάσκα!!!!
Αγγελική: Οκ.. για ένα conditioner είναι πολύ καλό αλλά ως εκεί. Την μάσκα restructuring πραγματικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη μάσκα και με κανένα conditioner

τα συμπεράσματα δικά σου.....


LAC
http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
250ml ε.λ.τ.12.00euro


Οικολογική λακ χωρίς προωθητικό αέριο!
Ότι και να σας πούμε για την συγκεκριμένη λακ είναι πραγματικά λίγο!!!! Είναι εκπληκτική!!!! Την χρησιμοποιούσαμε από παλιά. Άρωμα τέλειο, κράτημα χωρίς να κολλάει τα μαλλιά! Δεν αφήνει κατάλοιπα! Αν ψεκάσετε και μετά περάσετε από πάνω τη μασιά ή το σίδερο δίνει εκπληκτικό αποτέλεσμα!
Πραγματικά αξίζει!!!!


SERUM
http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
50ml ελτ 16,00 euro

Με κίτρο και μετάξι! Μυρίζει εσπεριδοειδή...την λατρεύουμε σαν μυρωδιά! Χοντρό γυαλί για να διατηρείτε, προφανώς καλύτερα το προϊόν. Το χρησιμοποιήσαμε σε νωπά μαλλιά αλλά και σε στεγνά. Δεν λάδωσε καθόλου την τρίχα, ούτε έχασε τον όγκο του το χτένισμα. Να ξέρετε όμως ότι τα serum χρησιμοποιούνται στις άκρες. Νομίζουμε ότι το συγκεκριμένο προϊόν κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με άλλα ακριβότερα serum. Πολύ καλή τιμή για ml που έχει η συσκευασία.


SHAMPOO VOLUME NOW
http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/
250ml ελτ 12,20euro

Το συγκεκριμένο σαμπουάν είναι ιδανικό για σένα που έχεις λεπτά και άτονα μαλλιά! Να σας πούμε για αυτό...... ΤΕΛΕΙΟ!!! Κορίτσια.... πραγματικά αγοράστε το!!!! Μυρωδιά και όγκος που κράτησαν 3 μέρες!!!! Μια μικρή ποσότητα και κάνει έναν υπέροχο πλούσιο αφρό!!! Η τρίχα γυάλισε, τα μαλλιά είχαν μια ανάλαφρη αίσθηση! Ένα ε κ π λ η κ τ ι κ ό σαμπουάν! Θα το λατρέψετε όσες έχετε λεπτή τρίχα!!!!!!!!!!!!

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα αλλά και για τα προϊόντα της kyana θα βρείτε εδώ. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα ακούσει τους προβληματισμούς σας και θα σας συμβουλέψει πια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς! 




*yours angel and nastazia....*

6 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφερον ποστ!!! εχω δοκιμασει σαμπουαν από ΚΥΑΝΑ και εχω παραγγειλει conditioner με βατομουρο ελπιζω να μου κανει δουλεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα δεσποινα. σε εμας οπως διαβασες παραπανω ηταν διφορούμενες οι αποψεις!!!! ελπιζω να σου κανει δουλεια. μοιράσου τη γνωμη σου μαζι μας οταν το δοκιμάσεις :)

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο το μπλογκ σας κοριτσια. εγω θελω να δοκιμασω το προιον για το φριζαρισμα αλλα και το σερουμ. πολυ οικονομικα και επαγγελματικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρια ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! :) αξιζουν δοκιμη τα προιοντα της kyana. επαγγελματισμος σε προσιτη τιμη

      Διαγραφή
  3. κοριτσια , διαβασα το ποστ σας και πηγα και αγορασα την λακ και το antifriz. Τελικα ειχατε δίκιο!!! πολυ ωραια!!!! μπραβο για το review

    ΑπάντησηΔιαγραφή