Αναγνώστες

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

park avenue cosmetics

Βόλταρα μοναχούλα στην αγορά της περιοχής μου και μέσα σε ένα κατάστημα αντικρίζω σε ένα σταντ μια νέα εταιρεία με όνομα park avenue. Μπαίνω μέσα στο κατάστημα και η ευγενέστατη πωλήτρια μου λέει λίγα λόγια για την εν λόγω εταιρεία. 


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/Ότι δηλαδή είναι low bugdet προϊόντα από τις Βρυξέλλες και αυτό που μου έκανε εντύπωση ... είναι χωρίς parabens!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρνητικό για μένα ότι δεν αναφέρουν πουθενά τα συστατικά. Ούτε επάνω στα προϊόντα αλλά ούτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, απλά σε κάποια γράφει πάνω στη συσκευασία 0% paraben. Όχι όμως σε όλα.
Να σου δείξω τι πήρα;;;;


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

Σταθερή σκιά. 02 pink flower 3,5gr τιμή 5,50€. Η συγκεκριμένη γράφει 0% paraben. Η μυρωδιά μου θυμίζει πολύ πλαστικό και δεν μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αλλά φεύγει πολύ γρήγορα, εννοείται μεγάλη διάρκεια και έντονη λάμψη.


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

Lipgloss No 04 τιμή 5,50€. Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι προσωπικά σιχαίνομαι τα lipgloss που "κολλάνε" στα χείλη! Αυτό είναι το 2ο gloss μου! Ναι όπως κατάλαβες δεν έχει αυτή την ουσία το συγκεκριμένο. Πολύ διακριτικό χρώμα και πλούσια υφή, όσο για την διάρκεια... εντάξει.. θέλει ανανέωση στις 2-3 ώρες.
http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


Βερνίκι Νο 33 taupe 9ml τιμή 4,00€. Μου άρεσε υπερβολικά το χρώμα!!! Απίστευτη γυαλάδα και διάρκεια κανονική (στη φωτογραφία είναι χωρίς top coat).

http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


Ρουζ Νο 01, συσκευασία 2,5gr τιμή 4,50€. Έψαχνα ένα ρουζ που να μου δίνει το χρώμα της υγείας στα μάγουλα! Το βρήκα σε αυτό! Θέλει αρκετά περάσματα για να φανεί ,τουλάχιστον στην δική μου επιδερμίδα. Διάρκεια περίπου 4-5 ώρες. Ματ αποτέλεσμα, πουδρένια υφή και άρωμα!Η σκιά η τετραπλή ήταν δώρο για αυτό δεν σας την αναλύω και δεν σας την δείχνω. Πάντως τα σχόλια από τη φίλη μου ήταν πολύ θετικά! Εννοείτε με primer σκιών, κράτησε όλη μέρα και έχει πολύ καλή απόδοσηΠερισσότερες πληροφορίες για την park avenue cosmetics θα βρείτε εδώ


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/Πώς σας φάνηκαν;; Την ξέρετε σαν εταιρεία; έχετε κάποιον από τα προϊόντα της;;;

*yours angel...*

8 σχόλια: