Αναγνώστες

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ας μιλήσουμε για φρύδια!!!!!!!!!!!!!!

Όπως και να το κάνουμε τα καλοσχηματισμένα και γεμάτα φρύδια πράγματι τονίζουν τόσο ωραία τα μάτια καθώς και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Όλες μας έχουμε κάνει πειράματα με τα φρύδια μας και οι περισσότερες έχουμε απώλειες, οι τρίχες δεν ξαναβγαίνουν όπως παλιά και έχουν μείνει κενά. Άλλες έχουμε μειωμένη τριχοφυΐα με αποτέλεσμα να μην έχουμε φρύδια! (όπως στη δική μου περίπτωση). 
Ναι... ξέρω... ακούγετε πολύ ωραίο να μην έχεις τρίχες.... Για έλα όμως που το καλοκαίρι ιδρώνεις και το φρύδι φτάνει στην μύτη!!!! Θες να πλύνεις το πρόσωπό σου και σκέφτεσαι... έχω μαζί τα σύνεργα για τα φρύδια??!?!?! και δε θα αναφερθώ για βουτιές σε θάλασσα, πισίνα κλπ. Θες να σε πάω στον χειμώνα??? Ευχαρίστως! Έξω σε πιάνει βροχή και εσύ δεν έχεις ομπρέλα! Και όπως γυρνάς στο σπίτι ανακαλύπτεις ότι το ένα φρύδι έχει φύγει τελείως και το άλλο με τα βίας κρατιέται! Και μπορώ να μιλάω ωωωωωωρες για προσωπικές εμπειρίες. Δε θέλω όμως να σε κουράζω με αυτά! Όλα  διορθώνονται με την σωστή τεχνική και τα κατάλληλα προϊόντα.
Λόγω λοιπόν του "προβλήματος" μου (μειωμένη τριχοφυΐα, που σημαίνει λίγες και αραιές τρίχες) έχω δοκιμάσει πραγματικά πολλά προϊόντα!!!  Από mac μέχρι essence !

Μολύβι φρυδιών
Απλώνουμε το μολύβι με απαλές κινήσεις, σαν να σχεδιάζουμε μικρές τρίχες.

Σκιά για τα φρύδια
Ένα λάθος που κάνουμε είναι να απλώνουμε μια σκιά ματιών πάνω στα φρύδια, παρόμοια με το χρώμα τους. Κορίτσια ΟΧΙ. Μόνο τις ειδικές σκιές για τα φρύδια που είναι χρωματικά κατάλληλες και απλώστε τις μόνο με το ειδικό πινέλο.

Gel ή κερί για τα φρύδια
Τελευταία, στην αγορά υπάρχουν αυτά τα προϊόντα σε μορφή κεριού ή gel. Είναι σε διάφορα χρώματα, διαρκούν περισσότερο, συγκρατούν τις τρίχες στη θέση τους και προσφέρουν πιο γεμάτα φρύδια που φαίνονται όμως φυσικά

Βέβαια υπάρχουν και πιο μόνιμες λύσεις όπως τατουάζ ή εμφύτευση φρυδιών.

Εγώ από το καλοκαίρι χρησιμοποιώ το AQUA BROW Waterproof Eyebrow Corrector της Make Up Forever, (το πήρα από τα sephora) μαζί με ένα πινέλο για να το απλώνω



Είναι στην κατηγορία gel. Είναι κρεμώδη και ενώ τα γεμίζει τα βοηθάει να ξαναμεγαλώσουν. Εγώ 6 μήνες που το χρησιμοποιώ δεν έχω δει καμία διαφορά σε αυτό. :(

ορίστε το ανύπαρκτο φρύδι μου ...


και το υπαρκτό μου φρύδι...


 εεε όσο να πεις έχει διαφορά!!!
στεγνώνει πολύ γρήγορα και όπως έχω ενημερωθεί από άλλα blog είναι σαν να αφήνει ένα φιλμ, σαν τατουάζ αλλά στο πιο φυσικό του! Και το κυριότερο... αντέχει!!! 
Αν έχεις πρόβλημα φρυδιών αξίζει να το δοκιμάσεις... και στο λέει μια πολύ έμπειρη στο θέμα!!!!

αν έχεις γενικότερα απορίες και για άλλα προϊόντα μη διαστάσεις... ρώτα με....


*yours angel....*






15 σχόλια:

  1. Χαχαχα γελάω γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα! Kαι εγώ εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ το gel της MUFE και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την διάρκεια, την σταθερότητα και το πόσο λίγη ποσότητα χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα!!! παντως για το mufe απο οοοοοολα οσα εχω δοκιμασει, ναι ειναι το καλυτερο μεχρι τωρα!

      Διαγραφή
  2. Από το Σεπτέμβριο δεν έχω ξαναβάλει τσιμπιδάκι στα φρύδια (μόνο για τις περιττές στα πλαϊνά). Τα φρύδια μου δεν είναι πολύ λεπτά, απλά θέλω να γίνουν λίγο πιο έντονα.
    Χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο για να φυτρώσουν οι τριχούλες από την κάτω μεριά που εδώ και χρόνια έβγαζα (βέβαια έχουν βγει κάποιες σε διάφορα σημεία, άλλες είναι αδύναμες, άλλες είναι στραβές).
    Η εικόνα στα φρύδια μου δεν είναι η καλύτερη, γι' αυτό και αγόρασα και εγώ το Aqua Brow της MUFE. Είναι αρκετά καλό, αλλά πολύ ακριβό για τη δουλειά που κάνει!!!!
    Ελπίζω σε μερικούς μήνες να γεμίσουν περισσότερο τα φρύδια μου, γιατί το έχει πάρει χαμπάρι μέχρι και ο (beautyάσχετος) αντρας μου, ότι τα φρύδια μου είναι χάλια!!!!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα!! δεν υπαρχει τιποτα ασχημο πανω μας! ο τροπος που μας κοιτανε ειναι "ασχημος"!!! αρα μην δινεις σημασια!
      το συγκεκριμενο προιον ειναι ακριβο αλλα σε συγκριση με οτι εχω παρει τοοοοσα χρονια είναι πολύ καλύτερο απο μολύβια ή σκιες! σίγουρα στην αγορά θα υπάρχουν και πιο φθηνα τζελ φρυδιων. θα το ψαξω και αν ειναι θα κανω ενα ποστ.

      Διαγραφή
  3. Πονεμένο θέμα τα φρύδια.....κι εγώ τα γεμίζω με μολυβάκι φρυδιών.
    Πάντως αποφάσισα να μην τα βγάζω όσο μπορώ και έχω δει διαφορά, μεγάλωσαν και πύκνωσαν. Επίσης πήρα αμυγδαλέλαιο και βάζω το βράδυ. Δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα θα σου πω σε λίγους μήνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω εχω μειωμένη τριχοφυΐα, με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν τρίχες πλέον! ειπα και γω να δοκιμάσω αμυγδαλέλαιο αλλα μετά σκέφτηκα οτι αν ο θύλακας δεν έχει για να βγάλει... άδικος κόπος! πάντως αν θέλεις ενημέρωσε για το αν είδες αποτέλεσμα με το λαδάκι.

      Διαγραφή
  4. λοιπον εμενα το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειμαι ξανθια τα φρυδια μου για καποιο λογο ειναι καστανα σκουρα και δεν μου αρεσουν ! τι να κανω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην απο οτι καταλαβαινω δεν εχεις προβλημα πυκνοτητας αλλα χρωματος. Θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιο αξιοπιστο κομμωτηριο ωστε να κανεις αλλαγη χρωματος στην τριχα του φρυδιου. Καλη επιτυχια :))))

      Διαγραφή
  5. γεια σας ειμαι 17 και σιχαινομαι να βλεπω τα φρυδια μου. Μικροτερη ειχα αρκετο τωρα ομως που το εβγαζα εγινε απαισιο και λεπτο χωρις σχημα και ειδικα μπροστα. Χρησιμοποιησα μολυβι αλλα αφυσικο. τι μπορω να κανω?
    σας ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην πρεπει να πάρεις ένα μολυβάκι που είναι πού φυσικο πάνω σου! Θα ψάξεις πολύ αλλα θα το βρείς! Εισαι πολύ μικρούλα... Προσπάθησε να αφήσεις τα φρυδάκια σου να μεγαλώσουν. Γέμιζε τα σωστά και γενικά μην τα πολυ πειράζεις. :************************

      Διαγραφή
  6. Εγω έκανα τατουαζ φρυδιων τριχα τριχα πριν μια εβδομάδα και δεν μου αρέσει καθόλου , άσε που το δεξί φρύδι μου το έβγαλε σχεδόν όλο και φαίνεται πολύ το τατουάζ.Το μετάνιωσα . Πως μπορώ να το αφαιρέσω και τρίχες θα μου ξαναβγουν άραγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να πας εκεί οπου έγινε η τοποθέτηση και να ζητήσεις άμεσα λύση!!! Για ποιο λόγο σου έβγαλε τις τριχούλες σου;;;;
      Αν θυμάμαι καλά μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα φεύγει το φρύδι με την συγκεκριμένη μέθοδο και αν δεν το συντηρείς φεύγει ακόμα πιο γρήγορα. Προσωπικά, θα πήγαινα εκεί που έγινε η τοποθέτηση και θα τους έλεγα οτι το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί. Με κάποιο τρόπο πρεπει να δωθεί λύση....

      Διαγραφή
  7. Egw exw ena provlhma evgala ta frydia kai argoun na fitrosoun kserete ti na kanw ?? H na ta afhsw kana mhna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kalispera thelw na rwtisw kati piga stin aisthitiko kai katalathos mu pire trixes apo to fridi me keri kai exw tripa einai les kai ksirisa to fridi mou opos itan sti moda kapote.. iparxi periptosei na min ksana vgoun trixes..?? kai an oxi ti einai kalitero na kanw g na tis voithisw na gvoun pio sintoma to kastoreleio i to amigdaleleo..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά από πόσες μέρες πρέπει να βάζω κρεμουλα πεπανθολ?έχω κάνει τατουάζ τρίχα τρίχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή