Αναγνώστες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Moroccanoil

Ναι! το αγόρασα! Επιτέλους!!! Άκουγα τόσα πολλά για το λαδάκι αυτό που ήθελα τόσο πολύ να το πάρω! Ένα προϊόν που υπόσχεται τόσα πολλά!


• Βελτιώνει τη δυνατότητα χειρισμού των μαλλιών
• Ξεμπερδεύει
• Ελέγχει το φριζάρισμα
• Ενισχύει τη λάμψη στα βαμμένα μαλλιά και διατηρεί τον αρχικό τόνο για μεγαλύτερο διάστημα
• Αυξάνει την ελαστικότητα
• Προσδίδει φυσική λάμψη και πιο απαλή υφή
• Προστατεύει από την ψαλίδα με συνεχόμενη χρηση


angels and nastazias beautyst

Τα 25ml έκαναν 14€. Προσωπικά το λέω ακριβό αλλά νομίζω οτι κρατάει πολύ

Η ποσότητα που χρησιμοποίησα ήταν ελάχιστη. 
Μετά το λούσιμο για πιστολάκι. Το άπλωσα σε όλο το μήκος του μαλλιού. Δεν παρατήρησα κάτι πέραν του ότι στέγνωσε πιο γρήγορα το μαλλί (μεσαίο μήκος)
Άλλη χρήση που έκανα ήταν να το απλώσω σε νωπό μαλλί και να προχωρήσω στο styling. Και σε αυτή την περίπτωση, στέγνωσε πιο γρήγορα το μαλλί μου και ηταν πιο ευκολοχτενιστο και δεν φριζαρε.
Εμένα μου αρεσε πιο πολυ μετα το styling που το απλωσα. ελαχιστα στις ριζες κ λιγο περισσότερο στις άκρες, τα έκανε υπερβολικά μαλακά, δεν φριζαραν και μοσχομυριζαν και επίσης δεν τα "λάδωσε".
Επίσης ενα αλλο tip που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ήδη το εχω κάνει είναι, για οσες βέβαια βάφετε μόνες σας στο σπίτι τα μαλλιά σας, να ρίξετε δυο σταγονιτσες απο το λαδάκι στο μιγμα της βαφης. Βοηθάει την τρίχα να μην αφυδατωθεί και να μην επηρεαστεί τόσο απο τις χημικές ουσίες που περιέχουν οι βαφές.
Τέλος, που και αυτό το έκανα :P, έβαλα μια σταγόνα στη μάσκα μαλλιών. Ηταν σαφώς πιο ευκολοχτενιστα μετά.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθει και στο σώμα σε πολύ σκασμενες περιοχές (φτέρνες - αγκώνες). Το έβαλα στα πετσάκια και μαλάκωσαν τελείως!!! 

Λατρεύω moroccanoil για ολα τα παραπάνω. Η μυρωδιά του είναι διακριτική και γλυκιά.


*yours angel...*

4 σχόλια: