Αναγνώστες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Dalon- Biokal Cosmetics

Είχαμε καιρό να κάνουμε post αλλά επανήλθαμε!! Ελπίζουμε να περάσατε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο μοναδικές στιγμές που θα σας κάνουν συντροφιά τον χειμώνα!! Πάμε λοιπόν στην σημερινή παρουσίαση και γνωριμία - για όσες δεν τα γνωρίζουν - των προϊόντων Dalon- Biokal Cosmetics

Τα προϊόντα της Dalon τα είχα γνωρίσει πριν 5-6 χρόνια σε ένα φαρμακείο για την περιποίηση στα χείλη. Η επόμενη επαφή μας ήταν στο supermarket. Ελληνική εταιρεία η BIOKAL,και τα προϊόντα της θα τα βρείτε σε supermarket και σε πρόσφατη επίσκεψη στα jumpo τα βρήκα και εκεί.


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


Λατρέψαμε τα lipbalm!!!

Λόγω του καλοκαιριού, πρώτο από όλα δοκιμάσαμε το αντηλιακό lip balm. Καταρχήν προστατεύει (ή τουλάχιστον έτσι θελήσαμε να πιστέψουμε) από το να μην φοράμε τίποτα!!!! Έχει ήπιο άρωμα και γεύση και είναι λίγο λιπαρό για τα δικά μας γούστα. Σε γενικές γραμμές το λιώσαμε όμως! 


Στα άλλα δύο η σύνθεση τους δεν είναι λιπαρή και έχουν τέλεια γεύση βανίλιας και κεράσι (κίτρινη και κόκκινη συσκευασία) !! Αν το βάλετε σκέτο αφήνει μια αίσθηση γυαλάδας και νομίζω ότι κάνει τα χείλια  πιο μπεζ (η κίτρινη συσκευασία). Για αυτό και το βάζαμε σαν βάση στο κραγιόν. Έδενε ωραία και δεν άφηνε να σχηματιστούν αυτές οι "γραμμούλες" που κάνουν τα ματ κραγιόν!Και φυσικά είναι paraben free!!!!!!!!!

Το κεράσι με ένα μόνο πέρασμα χρωματίζει τα χειλάκια διακριτικά και προσωπικά εγώ το βάζω και σαν ρουζ!!! Απλά πράγματα...


Το lipbalm στο βαζάκι με το υπέροχο άρωμα καρύδας, ενυδατώνει και προστατεύει με μικρό spf 6. Να σας πω την αλήθεια τα balms που είναι σε βαζάκι δεν είναι κ από τα αγαπημένα μου. Αυτή η επαφή με τα δάχτυλα μέσα στο βαζάκι δεν μου αρέσει. Αρα το πινέλο του κραγιόν άπλωσε το προϊόν! Δεν είναι κάποιο προϊόν που να μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση! Το πολύ θετικό είναι οτι και αυτό το προϊόν είναι paraben free!!





http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


Οι βαζελίνες με άρωμα χαμομηλιού και σοκολάτας.... Εντάξει τι να πω! Η βαζελίνη με το χαμομήλι έχει αντηλιακή προστασία, προσοχή δεν ενδείκνυται για  τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

Η βαζελίνη με την σοκολάτα απλά είναι η αγαπημένη! Μυρίζει εκπληκτικά !!! Την αγαπώ! Γενικότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους αγκώνες και στις φτέρνες και σε οποιαδήποτε περιοχή με τραχύ δέρμα. Βάλτε και λίγο στις βλεφαρίδες το βράδυ για ένα μήνα! Θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα! 


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/



Το baby oil μυρίζει διακριτικά και το χρησιμοποιήσαμε μετά το ξύρισμα των ποδιών! Ναι ... ναι ... ξέρουμε το ξυράφι δεν είναι ότι καλύτερο για αποτρίχωση. Έλα όμως που είναι καλοκαίρι και οι ρημαδες οι τρίχες λες και το κάνουν επίτηδες και βγαίνουν τόσο γρήγορα, όχι όλες μαζί και για να αποτριχωθούν πρέπει να έχουν ένα x μήκος.

Ενυδατώνει άμεσα και φέρνει την επιδερμίδα σε φυσιολογική υγρασία με τα τη διαδικασία του ξυρίσματος! 


Το ξεβαφτικό νυχιών αφαιρεί το  μανό εύκολα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια.



και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο προϊόν!!!!



Φυσικά την μάσκα με πράσινη άργυλο! Την χρησιμοποιώ χρόνια!!! Όποια δεν την έχει πρέπει οπωσδήποτε να την αποκτήσει!!! Οι χρήσεις πολλές. Πρόσωπο και σώμα.

Όταν την έβαλα για πρώτη φορά στο πρόσωπο με έκαιγε τρελά!!! Νόμιζα ότι κάτι έγινε, κάποια αντίδραση, κάποια αλλεργία. Η φίλη μου με καθησύχασε λέγοντας μου ότι το αίσθημα του καύσους θα υποχωρήσει! Όταν λοιπόν την έβγαλα ... θαύμα!!! Έδειχνε τόσο καθαρή η επιδερμίδα μου!!!! Καλό θα ήταν μετά να βάλετε την ενυδατική σας για όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα ή όσες έχετε κανονική μικτή να κάνετε μια μάσκα ενυδάτωσης.
Να σας μιλήσω και για τις χρήσεις στο σώμα;;; Μετά από πίλινγκ έβαλα την μάσκα στα σημεία με λιπάκια...και κυτταρίτιδα, τυλίχτηκα με την μεμβράνη. δεν ξέρω αν έκανε δουλειά στα ενδότερα αλλά την επιδερμίδα την έκανε μαλακή και λεία!!! 
Τη συγκεκριμένη την βρίσκω και σε μορφή πάστας και σε σκόνη που την κάνω η ίδια πάστα. Επιλέγω το δεύτερο γιατί μου κρατάει πιο πολύ μια και την χρησιμοποιώ και στο σώμα και στο πρόσωπο.



Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία BIOKAL. 




για απορίες και σχόλια μη διστάζετε.... 




*yours angel & nastazia...*





2 σχόλια:

  1. gia sas koritsia. thn vazelini me thn sokolata pou thn vriskoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορεις να ρωτησεις απευθειας στη σελιδα της biokal ή ακομη και με μηνυμα στο facebook. εγω αρκετα απο αυτα τα βρισκω σε supermarket αλλα και στα jumpo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή