Αναγνώστες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

αυτο με τα ρουζ...

Θέλω τώρα που ο καιρός γλυκαίνει.. και ζεσταίνει ευκολοφορετα προϊόντα. Δεν μπορώ, δε θέλω, να χάνω ώρα σε "βαρύ" μακιγιάζ! Είπα λοιπόν... τι χρειάζομαι άμεσα;;;; ρουζ σε μορφή στικ. Το πετάς μέσα στην τσάντα και μόλις χρειαστεί βάζεις λίγο και αμέσως αποκτάς μαγουλάκι ... για φίλημα.



 αλλα επειδη δεν θέλω να μπλέξω με πινέλα θελω κατι σε στικ.

erre due bubble blush - 301 Pink Bubble
maybelline baby balm & blush - 03 juicy rose





στην πάνω φώτο φοράω το baby lips στα χείλια. Όπως καταλαβαινεις δεν δίνει ιδιαίτερο χρώμα. Το ίδιο αποτέλεσμα δίνει ένα ενυδατικό lip balm με χρώμα  Προσωπικά, δε θα το βάζω και στα χείλια και στα μάγουλα γιατί οι ρύποι, το μακιγιάζ κλπ δε θέλω να τοποθετουνται στα χείλια μου!

Στο χέρι μου, πάνω εχω βάλει το erre due και απο κατω το maybelline.

Αν με ρωτησεις ποιο απο τα δυο προτιμώ δε ξερω να σου απαντήσω! Το erre due εχει πολυ καλο αποτελεσμα και με διαρκεια. Το maybelline δινει πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα σαν να έβαλα το lip balm στα μάγουλα, χωρίς διάρκεια. 

Η επιλογή δική σου...


*yours Angel...*

τ

2 σχόλια:

  1. Εχω δοκιμασει και τα δυο και ψηφιζω το erre due με διαφορά. Το baby lips ηταν πολυ λιπαρο για τα μαγουλα μου και καπως κολλαγε, ετσι τελικα το χρησιμοποιησα μονο για τα χειλια οπου, οπως ειπες και εσυ, δε διαφερει πολυ απο ενα απλο lip balm με χρωμα. xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή