Αναγνώστες

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Body Empties by Angel

Και μετά από τις άδειες συσκευασίες μου για το πρόσωπο (τι;;;;; δεν τις διάβασες;;;;;; ντροπή!!!! καλά λοιπόν μπορείς να τις διαβάσεις εδώ) ελα να σου δείξω τι χρησιμοποίησα στο σώμα...



Primo Bagno pomegranate - coconut αφρόλουτρο. Μμμμ... πόσο υπέροχη μυρωδιά! Αγαπώ όλα τα προιοντα απο Primo Bagno. Χωρίς parabens και σιλικόνες. Τα βρίσκεις η στα Hondos η απο την Pael cosmetics. Αν συνδυάσεις το αφρόλουτρο με την κρέμα σώματος θα μοσχομυρίζεις για αρκετή ώρα!!



Korres body scrub με πράσινο τσάι. Μου άρεσε αρκετά αλλα προσωπικά όλα τα scrub μου τελειώνουν πολύ γρήγορα! Έχει χοντρούς κόκκους και νιώθεις το δέρμα πιο απαλό άμεσα.


Sergio αφαιρετικό για τα πετσάκια. Είναι τέλειο. μου κράτησε αρκετό καιρό.
Essence express dry drops. Οι σταγόνες τις essence για γρήγορο στέγνωμα. Οχι δεν παρατήρησα κάτι. Το πολύ πολύ κανένα πεντάλεπτο διαφορά... τίποτα δηλαδή...


Avgerinos hands and body cream. Μια κρέμα σώματος και χεριών. Αρκετά λιπαρή και σχετικά αργή στην απορρόφηση της απο την επιδερμίδα. Χειμώνα, για μεγαλύτερη ενυδάτωση. Άφηνε αυτη την αντιαισθητική "ασπρίλα" της κρέμας... Θα την πρότεινα σε πιο ξηρές επιδερμίδες ή μετά απο μανικιούρ - πεντικιούρ. Το άρωμα της έχει διάρκεια και το πιο θετικό είναι οτι δεν περιέχει parabens, χημικές και χρωστικές ουσίες. Και το πιο σημαντικό ΔΕΝ δοκιμάζεται σε ζώα.


Αυτα τα λιγα....


                                                *yours Angel...*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου