Αναγνώστες

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Empties by anastasia!!!!!!!

Και ήρθε και η δική μου σειρά να σας παρουσιάσω τα δικά μου empties....τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τον μήνα Φεβρουάριο αλλά και τον Μάρτιο και έφτασε η στιγμή εκείνη που τελείωσαν, θα ανακυκλωθούν - εννοείται- και πάμε για άλλα!!!!


  • Κατηγορία περιποίηση προσώπου:
1. Korres μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια: πολύ ωραία μαντηλάκια που αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ, είναι εμπλουτισμένα με ρόδι και αυτό το εντάσσει στα αγαπημένα μου αφού λατρεύω κάθε τι που έχει ρόδι!! Περιέχει 25 μαντηλάκια και μετά τον καθαρισμό νιώθεις ότι έχει τονώσει και αναζωογονήσει την επιδερμίδα!! Σίγουρα θα τα ξαναπροτιμήσω!

2. A-Derma αφρίζον ζελ καθαρισμού με γαλάκτωμα βρώμης: το χρησιμοποιούσα πρωί και βράδυ σαν καθαριστικό προσώπου!! Μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του, που μου θυμίζει πολύ καλοκαίρι!! Στα θετικά ότι δεν περιέχει paraben και ότι μου άφηνε πολύ απαλό δέρμα, χωρίς να το νιώθω ξηρό!!!

3. La Roche-Posay απαλό ντεμακιγιάζ σε μορφή gel: όταν τα μαντηλάκια μου τελείωσαν άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το ντεμακιγιάζ!! Η αλήθεια είναι ότι στην περιοχή των ματιών ήθελε πολύ περισσότερη επιμονή. Αν και μου αρέσουν τα προϊόντα από la roche, δεν ξέρω αν θα το ξανααγοράσω!!!

4. La Roche-Posay Effaclar Gel: αφρώδες ζελ που καθαρίζει την επιδερμίδα, είναι κατάλληλο για λιπαρές ή με ατέλειες επιδερμίδες!! Καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και ενυδατωμένη!! Paraben free!!! (και σε μικρή συσκευασία ιδανικό για ταξίδια).




  •  Κατηγορία μαλλιά:
1+2. Toni&Guy και Nivea: Το σαμπουάν για τα μαλλιά Toni&Guy είναι ένα εξαιρετικό σαμπουάν. Εξαιρετική μυρωδιά, αφήνει τόσο απαλά τα μαλλιά που δεν νομίζω να μου τα έχει αφήσει κανένα άλλο σαμπουάν ως τώρα!!! Και προσφέρει και πλούσια ενυδάτωση!!! Αλλά η τιμή...τόσο απαγορευτική!!! Τα 50ml που σας δείχνω από κάτω περίπου 4 ευρώ!! Το nivea σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά προσφέρει προστασία στα ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά!! Δεν παρατήρησα καμία ουσιαστική βελτίωση, καθώς ήταν δειγματάκι των 50ml επίσης!!
  • Κατηγορία σώμα- αφρόλουτρα:
Yves Rocher αφρόλουτρα!!! Τα έχω βάλει στη ζωή μου!! (το σπίτι μου είναι γεμάτο από αφρόλουτρα yves rochay, όπου κοιτάξω βλέπω και από ένα)!! Γιατί τα προτιμώ?? Για τις πολλές ποικιλίες σε αρώματα, για τις οικονομικές τιμές τους και για την έλλειψη paraben!! Σας έχω μιλήσει για όλα εδώ και εδώ.



  • Κατηγορία περιποίηση ματιών:
Κρέμα ματιών Lancome Genifique Yeux. Η κρέμα ματιών της Lancome είναι σε μορφή ζελ και είναι σχεδιασμένη ώστε να μειώνει τις σακούλες και να σβήνει μαύρους κύκλους και γραμμές!! Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι μου έκανε το βλέμμα μου πιο ζωηρό και πιο έντονο, καθώς πρόβλημα με σακούλες και μαύρους κύκλους δεν έχω!! (και τώρα αναρωτιέμαι γιατί την είχα αγοράσει???μάλλον για πρόληψη...)! Δεν ξέρω αν θα την ξανααγόραζα καθώς η τιμή της είναι.....απλησίαστη!!!

Αυτά ήταν τα δικά μου empties!!!
Θα χαρώ να μοιραστείτε μαζί μου τις δικές σας απόψεις και αν έχουμε κάποιο κοινό προϊόν!!!



*yours Nastazia...*

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα ! Καλή εβδομάδα! Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από όλα αυτά....Τιμη για τζελ ματιών,αυτο θα ηθελα να το δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα τάνια!!! η τιμή της κρέμας είναι σίγουρα στα 40 αν θυμάμαι καλά..αν θες να την αγοράσεις κυνήγησε κάποια προσφορά!

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια τα empties σου!! δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτα!!αν θες ριξε μια ματια & στα δικα μου http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/march-empties.html !!φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστώ νούλα για το σχόλιο!!!!!!! τρέχω να δω και τα δικά σου!!!!! φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. έχω δοκιμάσει το effaclar gel και είναι πάρα πολύ πολύ καλό! :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι αγαπημένο μου χρόνια!!!!!!! και θα παραμείνει!!!! φιλιά έφη!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Το effaclar gel το χρησιμοποιούσα παλιότερα και ήταν καλό! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ το χρησιμοποιούσα, το χρησιμοποιώ και μάλλον θα το χρησιμοποιώ και πάλι!!!!!! :-) φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή