Αναγνώστες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Tommy G meet Yiannis Michailidis

Ποιος είπε οτι χρειάζεται μια μικρή περιουσία για να άψογο μακιγιάζ;;;

Αυτή την ερώτηση μου έκανε ο Κος Γιάννης Μιχαηλίδης Senior Make up Artist της εταιρείας Tommy G.  Και να σου πω κάτι;;; Δεν είχα απάντηση! Μου απέδειξε λοιπόν, εκεί στα Hondos Center της Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης, οτι ΝΑΙ, γίνεται!


Ας ξεκινήσουμε με την εταιρεία Tommy G. Όλα ξεκίνησαν το 2004. Η ιδέα της Tommy G περιλαμβάνει φόρμουλες με πολύτιμα φυσικά συστατικά και βιοτεχνολογικά υλικά σε μια λιτή παλέτα χρωμάτων και διάφορες επιλογές στην υφή των προϊόντων που ολοκληρώνονται με απλές συσκευασίες.    

Τι έμαθα και τι δοκίμασα απο την εταιρεία Tommy G

Για να μπορέσουμε να αναδείξουμε ένα μακιγιάζ πρέπει να προετοιμάσουμε το πρόσωπο. Το perfect smoother serum θα μας βοηθησει να κρατήσει την υγρασία το δέρμα μας και να εξαλείψουμε ρυτίδες έκφρασης. 
Mat Base Primer, θα κλείσει τους πόρους μας και θα φυλακίσει την υγρασία που βάλαμε με το smoother serum. Κάνει το δέρμα υπερβολικά απαλό και μαλακό!


** Μακάρι να μπορούσα να σας έδειχνα την επιδερμίδα μου μετά την τοποθέτηση των δυο προϊόντων. Οι ρυτιδούλες μου εξαφανιστηκαν, την γυαλάδα την ξέχασα για όλη την μέρα!!!!



Πρωτοπόρος στις CC Cream η Tommy G, αποτελεί την ιδανική βάση για ενυδάτωση αλλα και λάμψη. Όπως με ενημέρωσε ο Make up Artist, περιέχει μικρομόρια λάμψης τα οποία παίρνουν το φως και το διαχέουν ομοιόμορφα στην επιδερμίδα. 



**εκπληκτικό προϊόν!!! Ιδανικό για όσες θέλετε ένα φυσικό αποτέλεσμα αλλά με κάλυψη



Και μην ξεχνάμε το κονσίλερ! Πολύ καλή ενυδάτωση και θα κ με την σωστή επιλογή χρώματος, την οποία θα μας υποδείξει ο make up artist, θα λάμψουμε!!!



**Τα λάτρεψα!!!! Απο τη μία πλευρά έχει την ενυδατική κρέμα και απο την άλλη το χρώμα!!!!!!!!!!!!! Και με τόσες επιλογές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις απόχρωση σύμφωνα με την δική σου επιδερμίδα


Άλλο ένα προϊόν που αγάπησα... Η διάφανη μάσκαρα! Περιέχει βιταμίνες και μπαίνει σε βλεφαρίδες και σε φρύδια! Φιξάρει τα ατίθασα φρύδια αλλα εγώ την λάτρεψα σαν primer κάτω απο την μάσκαρα.

** Με βοήθησε κυριολεκτικά, με το άπλωμα της μασκαρας, αλλα και στην αφαίρεση της μετα! έδωσε το εφέ της βεντάλιας και η μάσκαρα μου ήταν πολύ πολύ οικονομική. Δεν τις κόλλησε, δεν τις κόμπιασε και  ήταν μαλακές. Και όταν ήρθε η ώρα να την αφαιρέσω .. απλά με μία κίνηση έφυγε όλο το προϊόν και τι σημαντικότερο... ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΟΥ!!!



Ο Κος Γιάννης Μιχαηλίδης μοιράστηκε μαζί μας και τις τάσεις του μακιγιάζ για την ΆΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
Καθαρές επιδερμίδες , χωρίς να δείχνουν φορτωμένες και μπουκωμένες. Βάζουμε στην άκρη τις "βαριές" σκιές και τα ματ κραγιον. Μάσκαρα, κοραλί ή χρυσή μπρονζε σκιά, το bronzer μας και φυσικα το serum και το mat base primer και είμαστε έτοιμες. Ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με ένα κραγιόν.

Είμαστε σε αναμονή για την compact πούδρα, η οποια θα βγει υπο την επιμέλεια by Yiannis Michailidis, και θα δίνει μια ελαφριά κάλυψη και την όψη μιας επιδερμίδας γεμάτη υγεία που ακτινοβολεί . Καθώς και για την νέα σειρά κραγιόν by Yiannis Michailidis!!! Ανυπομονούμε!!!!



Προσωπικές εντυπώσεις 

Τι μου έκανε εντύπωση απο την γνωριμία μου μαζι με τον Κο Μιχαηλίδη... 

Αντιμετώπιζε το πρόσωπο σαν έναν καμβα.. που με τα χρώματα του και τα πινέλα, μου έδινε την αίσθηση οτι ζωγράφιζε πάνω στο πρόσωπο. Ενας αόρατος μανδύας τον τύλιγε και αφοσιωνόταν στην δουλεία του, χωρίς να επηρεάζεται απο τον χαμό που επικρατούσε δίπλα του!!!!
Τυχερές που έχετε τον Γιάννη Μιχαηλίδη στην Αθήνα!

Τελικά το ερώτημα απαντήθηκε και μάλιστα με πράξεις! ΝΑΙ μπορούμε με μικρό χρηματικό ποσό να έχουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα







*yours Angel...*

2 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο το ποστ κοριτσια! Δεν ηξερα οτι ο μιχαηλιδης ειναι στην tommy g. Αυριο κ ολας θα παω μια βολτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ειναι στην Tommy G! να πας και να μας πεις εντυπωσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή