Αναγνώστες

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

#empties by Angel January

Γεια σας κορίτσια μου! Πως είστε;;;;;
εγω εδώ, να σας δείξω τις άδειες μου συσκευασίες που τους μάζευα για να σας κάνω ενα ποστ με τα όλα του! απο τύπου αρώματα μέχρι καλλυντικά.. Πάρτε λοιπόν τον καφέ σας, το τσάι σας, τον χυμό σας, νερό ή οτι άλλο σας ευχαριστεί και πάμε....


αγαπημένο σαπούνι καθαρισμού απο την εταιρεία panthenol extra με χαμομήλι και πολλά άλλα συστατικά. Καθάρισε άψογα την επιδερμίδα μου, μεχρι και φουλ ντεμακιγιάζ έχω κάνει και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Τα εξαφάνισε όλα και δεν μου προκάλεσε ερεθισμό. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά. 



-------------------------

H cc cream απο την εταιρεια bioten. Οτι και να γράψω θα είναι λίγο. Καταρχήν έχει πολύ ποσότητα και είναι τρομερά οικονομική. Με δυο στρώσεις έκανε πολύ καλή κάλυψη. Την έχω πάει και δώρο σε φίλες μου και τους έχει αρέσει πάρα πολύ! Καταπληκτικό προιον,



------------------------------------

Αλλο ένα προϊόν που με έχει ενθουσιάσει είναι το κονσίλερ απο την vichy. Σας έχω μιλήσει για αυτό σε παλιότερο ποστ. Δεν κάθεται στις λεπτές γραμμές στην περιοχή του ματιού γιατί είναι τρομερά ενυδατικό. Παρέχει κάλυψη και δίνει και μια φωτεινότητα! Αν στη διάρκεια της ημέρας το βλέμμα μου δείχνει κάπως κουρασμένο βάζω μια ελάχιστη ποσότητα στο δάχτυλο μου και ταμποναριστά περνάω στην περιοχή του ματιού και αμέσως βλέπω την διαφορά.



-------------------------

Δεν σας έχω μιλήσει ποτέ για το συγκεκριμένο νεράκι. Το πήρα σε προσφορά μαζί με ένα διφασικό λαδάκι για την περιοχή των ματιών ( θα το διαβάσεις πιο κάτω) . Καταρχήν με τράβηξε να το αγοράσω στο οτι στα συστατικά του αναφέρει οτι δεν περιέχει paraben. Κατά δεύτερον η τιμή του και κατα τρίτον η αντλία του, που την πατάς με το βαμβάκι και βγαίνει το  προϊόν. 
Κορίτσια σας μιλάω ειλικρινά. Όλες μου οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν! Υπέροχο προϊόν, λιώνει το μακιγιάζ και το δέρμα μου είχε και μια μικρή βελτίωση στα κατά τόπους σπυράκια. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ περισσότερα απο άλλα micellaire νεράκια καθαρισμού... και ο νοών νοείτω ...         ;)))



-------------------------------

To spray για τα μαλλιά απο την εταιρεία Pantene balsamo spray. Γενικά δεν αγοράζω προϊόντα μαλλιών απο τα σούπερ μάρκετ. Επιλέγω επαγγελματικά ή φαρμακευτικά προϊόντα! Το συγκεκριμένο το αγόρασα σε μια προσφορά που είχε -50%  και απο τότε κάθε φορά που μου τελειώνει τρέχω να το αγοράσω!!!! Το χρησιμοποιώ σε νωπά μαλλιά για να κάνω styling γιατι με βοηθά στο ξεμπέρδεμα, επίσης το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση για το καθημερινό styling. Βρέχω λίγο τα μαλλιά στα σημεία που έχει τσακίσει το μαλλί και συνεχίζω στο styling. Μυρίζει τέλεια και το αγαπώ!!!!!



---------------------

Η κρέμα απο την εταιρεία panthenol η οποία ήταν σε πακέτο μαζί με το σαπούνι καθαρισμού που ανέφερα πιο πάνω. Οκ.. μια κρέμα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει κάτι στις ρυτίδες αλλα ενυδατώνει καλά την επιδερμίδα.



-----------------------

Και να' μαστε στο κομμάτι με τα τύπου αρώματα. Απο την εταιρεία zoniou δυο αρώματα τύπου boss ogange & my name. Πλησιάζουν πολύ στα γνήσια στη μυρωδιά, αλλά απο διάρκεια... δεν λένε και πολλά. Δεν θα προτιμήσω την συγκεκριμένη εταιρεία ξανά. H συσκευασία δεν ξαναγεμίζει.



-------------------
εν αντιθέτως απο την εταιρεία aromance θα αγοράσω με μεγάλη μου ευχαρίστηση! Το συγκεκριμένο άρωμα είναι ολόιδιο με το αυθεντικό και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα οτι σε διάρκεια έχει μεγαλύτερη απο το αυθεντικό!!! Θα πάρω λοιπόν το μπουκαλάκι μου και θα πάω να μου την ξαναγεμίσουν.



----------------------

Και πάμε πάλι σε ένα προιον για τα μαλλιά. Το πολυσυζητημενο macadamia oil. Οκ, καλό αλλα τα μαλλιά μου το συνήθισαν πολύ γρηγορα. Λιγό βαριά η σύνθεσή του για τη δική μου τρίχα. Σίγουρα δεν θα το αγοράσω ξανά.



-----------------------

και τέλος απο τα sephora ενα διφασικό λαδάκι καθαρισμού για τα μάτια. Χωρίς paraben και αυτό. Σε γενικά πλαίσια καλό, αλλα άφηνε αρκετό λάδι στην περιοχή και χρειάστηκε, σε περιπτώσεις πιο έντονου μακιγιάζ, να τρίψω την περιοχή των ματιών και να έχω ερεθισμούς. Δεν νομίζω να το αγοράσω ξανά.




Αυτά κορίτσια μου τα δικά μου empties προϊόντα. Έχετε κάποιο απο αυτά; Συμφωνούμε;;;;;;




*yours Angel...*

12 σχόλια:

  1. na pw tn alh8eia mono tn bioten cc exw dokimasei apo ayta k dn eimai toso eyxaristhmenh, genika apo t proionta ts...phra t light k einai poly skouro g t proswpo m , h diafora fainetai oloka8ara pou t agori m me koroydeue...episis den t aporofa t derma mou , pernei poly wra se fash t bazw t prwi k arxizei n t aporofaei arga t meshmeri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το χρωμα σε μενα καθετε καλα. μηπως βαζεις παραπανω ποσοτητα; Ισως σε αυτο να οφειλετε και η λιπαροτητα. Και σε μενα ειναι λιγο λιπαρη αλλα παντα ολοκληρωνω με πουδρα και ετσι δεν παρατηρω κατι... Σε ευχαριστω για το σχολιο :*****

      Διαγραφή
  2. Εγώ λάτρεψα το λαδάκι της macadamia,το χρησιμοποιούσα ένα χρόνο και έμεινα έκπληκτη! Αντίθετα κι εγώ απογοητεύτηκα από την cc της bioten. Μου πέφτει πολύ λιπαρή και αν τύχει να ιδρώσω ή να κλάψω (ναι,έτυχε και αυτό δυστυχώς) "έσταζε" αμέσως λες και έχω βάλει πάνω νερομπογιές.. :( Μικέλα από http://mikelasbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mikela P εμενα το λαδακι macadamia καθολου δε μου εκατσε. Σαν γλυμμενο γατι εκανε τα μαλλιά μου. Αφου με ρωτούσαν γιατι είναι "έτσι" τα μαλλιά μου!!!! χαχαχαχαχα!!!
      Για την bioten, ναι, είναι λίγο λιπαρή αλλα ολοκληρώνω πάντα με πούδρα. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχολιο!!!! :*************
      ps. ελπίζω τα δάκρυα... να ηταν για καλο!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  3. Τόσο καλό το Pantene Balsamo Spray? Ε τότε θα το αναζητήσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. jovanna k μου αρεσει πολυ!!!! αντι να βρέχω τα μαλλία μου εκει που σπάνε είτε απο τον ύπνο, είτε απο τις καθημερινές δραστηριότητες, ψεκάζω με το συγκεκριμένο και προχωρώ στο styling. Αν το δοκιμάσεις περιμένω να μου πείς την γνώμη σου ;) σε ευχαριστω για το σχόλιο !!!
      xxx

      Διαγραφή
  4. έχω το τελευταίο προϊόν και το θεωρώ αρκετά καλό σε μένα λιωνει την μασκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nina μου, ναι.. ειναι αρκετα καλο, αλλα μου φάνηκε κάπως λιπαρό και σε κάποια μακιγιάζ (έντονα και με αρκετό "υλικο") δε μου τα αφαιρούσε καλά. Σε ευχαριστω για το σχόλιο!!! :*************

      Διαγραφή
  5. Το concealer της Vichy είναι με μεταλλική μπίλια;; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γλυκο μου κοριτσι ... ναι, η μπιλια ειναι μεταλλικη! :******

      Διαγραφή
  6. ωραια τα empties σου!! το σαμπουαν της Pantene μου αρεσει κ εμενα πολυ!! αν θες ριξε μια ματια & στα δικα μου emptieess http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/empties-2015.html φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή