Αναγνώστες

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

αγορά απο Silia D

Σε αναζήτηση παπουτσιών και μη θέλοντας να κουνηθώ απο την άνεση του σπιτιού ου,γιατί δεν ξέρω αν θα βρω τελικά αυτο που θέλω και η κούραση θα πάει άδικα. Ασε που θα είμαι εκνευρισμένη και γιατί δεν βρήκα αυτό που έψαχνα και γιατί κουράστηκα χωρίς λόγο.
Έτσι είπα να ψωνίσω απο κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα παπουτσιών αν και κάπως επιφυλακτική γιατί την έχω πατήσει και τις τρεις φορές που πήρα παπούτσια από το ίντερνετ.  
Δεν ξέρω όμως τι με ώθησε να παραγγείλω ξανά..... Ψάχνω ... ψάχνω .... ψάχνω και εκεί, κάπου στο ψάξιμο, βρήκα την SILIA D. Οι περισσότερες που έχετε facebook την γνωρίζεται μια και το κατάστημά προβάλλεται , μέσω της αγαπημένης μας πλατφόρμας του facebook. 

Κυριακή έκανα παραγγελία, Δευτέρα ήταν στο σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επικοινωνία με την γλυκιά μου SILIA. Απόλυτα ικανοποιημένη απο τα προϊόντα !!!! Πολύ καλές τιμές.... πραγματικά..... δεν έχω λόγια....




μέσα σε αυτές τις πανέμορφες, ροζ, σακούλες ήρθε η παραγγελία μου.....






τα κουτάκια μου.....
ανυπομονούσα να τα ανοίξω !!!!!!!!!!!   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D




biker boots για όλες τις ώρες!!!! τα φοράω συνέχεια!!! είναι πολύ μαλακά και άνετα!!! τα λατρεύω!!!!!!!!!! 

Αν και χειμώνας ήθελα και ένα πάνινο παπούτσι...




Αγαπημένα ked's απο την σειρά της Taylor Swift , σε βυσσινί χρώμα με χρυσή λεπτομέρεια στην σόλα, η οποία δεν φαινόταν στην εικόνα στο facebook και με άφησε ευχάριστα έκπληκτη όταν άνοιξα το κουτί! Πολύ αναπαυτικά και μαλακά. Έχει και μικρή καμάρα για την βοήθεια του πελματος και μπορώ να επιλέξω αν τα κορδόνια θα είναι δερμάτινα ή κορδέλα.


SILIA D ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ  <love> <love>




*yours Angel...*

4 σχόλια: