Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Pink Box Part II

Τα συνδρομητικά κουτιά έχουν εισβάλει εδώ και πολύ καιρό στην ζωή μας....
Έτσι αποφάσισα σήμερα σε αυτό το post να σας παρουσιάσω άλλα δύο κουτάκια που έφτασαν στα χέρια μου από το γερμανικό Pink Box....
Για να θυμηθούμε λίγα πράγματα για το κουτάκι και τι είχε μέσα την πρώτη φορά...http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.de/2013/12/pink-box-dezember-2013.html

Στο σημερινό post θα σας δείξω δύο ακόμα κουτιά, για αυτό καθίστε αναπαυτικά, με μία κούπα καφέ στα χέρια σας και ξεκινάμε...



Pink Box Januar 2014:


Το κουτί του μήνα Ιανουαρίου 2014 περιείχε τα εξής:

1) Sensea 2in1 Bodycare: Μία bodylotion η οποία περιέχει σαν συστατικό το γάλα! Ένα προϊόν το οποίο απορροφάται πραγματικά πολύ γρήγορα και περιποιείται πλούσια την επιδερμίδα μας. Προμηθεύει με υγρασία το δέρμα μας και το αφήνει απαλό. Έχει ένα διακριτικό άρωμα, το οποίο δεν μπορώ να προσδιορίσω, κάτι μου θυμίζει...αλλά τι??? Κάτι σε καλοκαίρι...Διατίθεται εδώ στην Γερμανία και στα φαρμακεία. Είναι 100ml και κοστίζει 2,49€. Στο κουτί μου είχα το κανονικό μέγεθος! Επίσης πολύ θετικό δεν περιέχει Paraben. Την αγάπησα!!!!!! 


2) Wimpernwelle-Wimpern und Augenbrauenbürstchen: Ένα βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες και για τα φρύδια. Όταν οι βλεφαρίδες μας κολλάνε και τα φρύδια μας είναι χωρίς φόρμα, αυτό το βουρτσάκι είναι το απαραίτητο εργαλείο. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο στα φρύδια, καθώς στις βλεφαρίδες δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα!
Έτσι χτενίζω λίγο τα φρύδια μου πριν τους δώσω σχήμα με το μολύβι. Ένα απλό βουρτσάκι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα! Κοστίζει 2,90€. Και αυτό ήταν σε κανονικό μέγεθος.


3) Cosart- Nail Colour Polish, diverse Farben: Βερνίκι νυχιών από την εταιρεία Cosart. Ένα βερνίκι που όπως γράφει και στο έντυπο φροντίζει για λαμπερά νύχια. Η αλήθεια είναι ότι είναι λαμπερό και γυαλίζει, αλλά το χρώμα απογοητευτικό για τα δικά μου γούστα για αυτό θα το χαρίσω στην μαμά μου! Είναι ένα γκρι-ασημένιο χρώμα με ελάχιστο glitter!! Απλώνεται εύκολα, στεγνώνει πολύ γρήγορα και διαρκεί αρκετά. Για την διάρκεια δεν μπορώ να σας πω γιατί τα έβαψα και τα ξέβαψα αμέσως (για αυτό και δεν έχω φωτογραφία να δείτε το χρώμα)... Παρόλα αυτά όμορφη συσκευασία και ίσως αναζητήσω τα άλλα χρώματα της εταιρείας! Ήταν και αυτό κανονικό μέγεθος, είναι 10ml και η τιμή του 8€. 


4) L' Oreal Paris StudioLine-Fix&Style Fixier-Lack: Ένα προϊόν που υπόσχεται ένα γρήγορο styling και πολύ καλό κράτημα! Μπορεί κάποιος να διορθώσει, να στερεώσει και να φτιάξει ένα look γρήγορα και χωρίς πρόβλημα! Φροντίζει για ένα δυνατό κράτημα χωρίς ορατά κατάλοιπα και χωρίς να κάνει τα μαλλιά να κολλάνε και να είναι ξηρά! Εγώ το χρησιμοποιώ όταν κάνω τα μαλλιά μου σγουρά, μόλις ολοκληρώσω το styling ρίχνω στα μαλλιά μου από αυτό το προϊόν ώστε να διαμορφώσω καλύτερα κάποιες μπούκλες! Επίσης όταν τα ισιώνω το χρησιμοποιώ γιατί έχω μύτες στα μαλλιά και με αυτό το προϊόν τονίζω περισσότερο τις αφέλειες! Ένα αρκετά καλό προϊόν που πραγματικά δεν κολλάει τα μαλλιά και τα αφήνει όμορφα, περιποιημένα και χωρίς να τα νιώθουμε βαριά! Και αυτό ήταν κανονικό μέγεθος, 150 ml και το βρίσκουμε σε εκπληκτική τιμή, μόλις 2,99€.


5) Maybelline -Eyecolor Express Eyeshadow, diverse Farben: Μία γκρι σκιά από την Maybelline με applikator που μας βοηθάει να την εφαρμόζουμε γρήγορα και απλά. Διαθέτει ειδικό τύπο από συγκεντρωμένη χρωστική ουσία (Pigment) η οποία φροντίζει για ένα λαμπερό χρώμα! Υψηλή ακρίβεια και έντονο χρώμα προσφέρει η συγκεκριμένη σκιά στα μάτια ! Είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα που γκριζο καφετίζει  και πραγματικά με ενθουσίασε η συσκευασία με το applikator!! Διαρκεί πολλές ώρες πάντα με ένα καλό primer!! Αλλά το αρνητικό για εμένα είναι ότι δεν διαθέτει πολύ σκιά η συσκευασία και επίσης ότι περιέχει paraben και σκόνη αλουμινίου!!! Ήταν κανονικό μέγεθος και κοστίζει 5,50€.



Σύνολο 21,88€ για πέντε προϊόντα σε κανονικές συσκευασίες και εγώ πλήρωσα 12,95€ με την συνδρομή!

Pink Box Special Edition:


1) Treaclemon- my coconut island: Ένα αφρόλουτρο που σου θυμίζει καλοκαίρι, με βελούδινη μυρωδιά καρύδας και νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα τροπικό νησί, με ειδυλλιακό τοπίο. Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα αφρόλουτρα και χάρηκα όταν το είδα στο κουτί μου, βέβαια θα προτιμούσα με άλλο άρωμα καθώς η καρύδα είναι λίγο έντονη για εμένα!! Πολύ καλό αφρόλουτρο όμως που αφήνει απαλό δέρμα και ευχάριστη μυρωδιά!! Η τιμή του 3,95€ και είναι 500ml!!!!!! :-) Κανονικό μέγεθος στο κουτί μου!


2) LCN-Nail Polish: ένα άριστης ποιότητας βερνίκι νυχιών για επαγγελματική χρήση, με μεγάλη αντοχή και λάμψη!! Έτσι λέει το έντυπο.. Και εγώ προσθέτω χάθηκε να βάλετε ένα χρώμα ωραίο?? Τυχερή η μαμά και πάλι!! Είναι ένα περλέ ασημένιο χρώμα, που εγώ θυμάμαι την μαμά μου να  βάφει τα νύχια της πάντα με τέτοιο χρώμα! Ήταν και σε ειδική συσκευασία, τα 8ml κοστίζουν 4.90€ και το κουτί είχε μέσα 16ml... Τι να το κάνω όμως??


3) Manhattan- X-treme last & shine Lippenstift: Το πρώτο μου κραγιόν από την εταιρεία Manhattan, σε ένα πορτοκαλί χρώμα, που μπορεί να δείχνει έντονο αλλά στα χείλη ευτυχώς δεν είναι έτσι! Είναι αρκετά ενυδατικό με ελάχιστο shimmer και με απαλή σύσταση! Είναι δερματολογικά ελεγμένο και διατίθεται σε 11 διαφορετικά χρώματα!! Για εμένα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι που είμαστε και μαυρισμένες από τον ήλιο! Σε κανονικό μέγεθος και αυτό 5gr και κοστίζει 5,19€. (Το ροζ στρόγγυλο καθρεφτάκι δώρο).


4) Dina- Mango Körpercreme: Μια πλούσια κρέμα σώματος η οποία υπόσχεται να "κακομάθει" την επιδερμίδα μας και να την αφήσει απαλή! Έχει φρουτώδες εξωτικό άρωμα καθώς περιέχει mango!! Πραγματικά τα προϊόντα που χάρηκα πιο πολύ από τα δυο κουτιά ήταν οι κρέμες σώματος!! Έχει πολύ όμορφη μυρωδιά καθόλου έντονη και όντως αφήνει απαλή επιδερμίδα! Ενδείκνυται για ξηρές επιδερμίδες! Κανονικό μέγεθος και αυτή η κρέμα 100ml και κοστίζει 4,99€.


5) Hansaplast Foot Expert- Silver Active Anti Transpirant Fußspray: Σπρέι ποδιών ειδικό για όσα πόδια ιδρώνουν. Αντιβακτηριδιακό και αποτρέπει την δερματική μυκητίαση των ποδιών. Δεν περιέχει οινόπνευμα και είναι συμβατό με το δέρμα!! Δεν το χρησιμοποίησα για να μπορέσω να σας πω την γνώμη μου γιατί δεν έχω πρόβλημα με ιδρώτα στα πόδια, ούτε και το καλοκαίρι, και ίσως θα το χρησιμοποιήσω σαν άρωμα στα παπούτσια!! Αν κάποια το έχει χρησιμοποιήσει ας μας πει την γνώμη της!!  Ήταν σε ειδικό μέγεθος των 35ml, τα 150ml κοστίζουν 2,95€.


Σύνολο γύρω στα 24€ για τα πέντε προϊόντα. Συνδρομή 12,95€.

Και επιτέλους αυτό το post έφτασε στο  τέλος του!!
Βγήκε λίγο μεγάλο, αλλά προτίμησα να το κάνω σε ένα και όχι σε δύο διαφορετικά κομμάτια.. Ελπίζω να μην σας κούρασε!!!
Πώς σας φάνηκε λοιπόν το ροζ κουτάκι μου??


*yours nastazia ...*








4 σχόλια:

  1. Οι τιμές που αναφέρεις είναι Γερμανίας ή Ελλάδας???Γιατί έχω βάσιμες υποψίες ότι στην Ελλάδα κοστίζουν τα διπλάσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τιμές Γερμανίας...γενικά εδω Γερμανία υπάρχουν τρελές διαφορές στις τιμές καλλυντικών, αλλά και σε άλλα προιόντα σε σχέση με την ελλάδα.. Ένα παράδειγμα αφρός και λακ της wella 1,50 ευρώ στην γερμανία, και ας μην αναφερθώ στην τιμή στην Ελλάδα....

      Διαγραφή
  2. Είχε τέλεια πράγματα μέσα .Πολύ πολύ καλύτερα από αυτά που έχουν μέσα τα Ελληνικά κουτιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που σ άρεσαν....σε λίγο καιρό θα κάνω ποστ και από άλλο γερμανικό συνδρομητικό κουτί... Stay tuned....φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή