Αναγνώστες

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Gerovital Hellas

Πριν λίγο καιρό η εταιρεία Gerovital Hellas μας έστειλε σε δείγμα προϊόντα της να τα δοκιμάσουμε και να πούμε την γνώμη μας!!! 
Την ευχαριστούμε πολύ!!!!
Και θα μου πεις, τώρα, εσύ που διαβάζεις το ποστ... γιατί την ευχαριστείτε ???! Πολύ απλά γιατί σαν εταιρεία δεν την γνωρίζαμε και .... διάβασε παρακάτω τον κύριο λόγο που την ευχαριστούμε :)


angel's & nastazia's


Η εταιρεία Gerovital είναι επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Dr Ana Aslan, που περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ ... 

Όπως βλέπεις τα δείγματα ήταν πάρα πολλά!!!! Δε θα σου αναλύσουμε το καθένα ξεχωριστά ...  αλλά κατά ομάδες.

Κρέμα ενυδάτωσης: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ!!!! Πρόσφεραν ενυδάτωση, χωρίς όμως να αφήνουν λιπαρότητα και πραγματικά το δέρμα μας έδειξε πιο φωτεινό!!! Νομίζω ότι ξεκούρασαν το πρόσωπο και μειώθηκαν και οι λεπτές γραμμές!!!! Και μην βιαστείτε να πείτε ότι υπερβάλλουμε!!! Εμείς είδαμε διαφορά... 

Κρέμα ματιών: Και οι ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ συνεχίζονται.... μειώθηκαν οι μαύροι κύκλοι, απάλυναν οι γραμμές κάτω από τα μάτια (δεν εξαφανίστηκαν... απλά ήταν πιο απαλές). Εκπληκτικές οι κρέμες ματιών.

Σαπούνι καθαρισμού σε μορφή κρέμας (χωρίς σαπούνι): να σου πω την αλήθεια στην αρχή με παραξένεψε το γεγονός ότι ένα σαπούνι καθαρισμού είναι κρέμα ??? Δεν κάνει τρελό αφρό αλλά καθαρίζει την επιδερμίδα πολύ καλά και δεν την άφησε ξηρή μετά. Ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Σειρά 45+ Η μανούλα την ΛΑΤΡΕΨΕ!!! Αν θέλεις να κάνεις την μανούλα σου χαρούμενη και τις αρέσει να περιποιείται το δέρμα της αυτή η σειρά θα της αρέσει πολύ. Η διαφορά μετά από μια βδομάδα χρήσης ήταν αισθητή και σε μένα!!! Πολύ καλή σειρά.

Τέλος άφησα την σειρά για την ακμή. Φυσικά και η εταιρεία Gerovital  έχει ολοκληρωμένη σειρά και για ακνεϊκά δέρματα. Η κρέμα που ελέγχει το σμήγμα μυρίζει οινόπνευμα (;;;;) και δεν άφησε την επιδερμίδα να λαδώσει καθόλου.
Σαπούνι καθαρισμού για δέρμα με ακμή.  Πολύ καλό. Μειώθηκαν οι πόροι...!!!!!
Η εταιρεία διαθέτει και κρέμα που μπορείς να την κάνεις και σαν μάσκα (gerovital plant stop acnee ultra active cream). Καθαρίζεις το πρόσωπο, (ιδανικά με το σαπούνι καθαρισμού που αναφέρουμε) και μετά βάζεις την κρέμα ή για όλο το βράδυ ή για καμία ώρα. Ξέχασε την λιπαρότητα και όποια ατέλεια έχεις με συχνή χρήση επουλώνεται!

Όπως κατάλαβες τα προϊόντα μίλησαν στην καρδιά μας, αλλά και στην καρδιά της μανούλας.

Αν μας ρωτήσετε πιο προϊόν μας άρεσε...δύσκολη επιλογή.. σίγουρα πάντως από τη σειρά Η3 evolution ξεχωρίσαμε τα προϊόντα για ενυδάτωση ημέρας. Για την περιοχή των ματιών την anti-wrinkle eye contour 35+ και τέλος για νύχτα την ultra active lift cream 35+ η οποία είναι 24ωρη μεν,  αλλά νομίζω ότι για βράδυ έκατσε πιο καλά και είναι και paraben free η συγκεκριμένη.*yours angel's & nastazia's...*Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου