Αναγνώστες

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Pantene Pro -V!! ΝΕΟ Λαδάκι περιποίησης!! Trocken ol mit Vitamin E!!

Όταν μιλάμε για Pantene Pro-V σίγουρα μιλάμε για εγγυημένα αποτελέσματα!!
Κυκλοφόρησε εδώ στην Γερμανία το νέο λαδάκι περιποίησης από την Pantene για την φροντίδα και την προστασία των ξηρών μαλλιών!
Είναι ένα λάδι το οποίο περιέχει βιταμίνη Ε και υπόσχεται 10 φορές περισσότερη προστασία στα μαλλιά από τις διάφορες "ζημιές" που αυτά περνάνε!
Η συσκευασία του είναι διάφανη, με πλαστικό μπουκάλι και περιέχει αντλία ώστε να μπορεί κάποιος να ελέγχει τις δόσεις που θα χρησιμοποιήσει!!
Το λάδι είναι επίσης διάφανο και έχει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά που μέχρι τώρα δεν την έχω ξανασυναντήσει σε άλλο προϊόν της Pantene!

Το περιεχόμενο είναι 100ml και κοστίζει 6,79€.



Τι λέει η εταιρεία λοιπόν για αυτό το προϊόν και ποια η δική μου γνώμη??

Το θρεπτικό αυτό λάδι με βιταμίνη Ε βοηθάει μελλοντικά τα μαλλιά μας από τις ταλαιπωρίες που έχουν υποστεί και κυρίως στοχεύει στις άκρες και στην φροντίδα τους! Έχει μια ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα χωρίς να επιβαρύνει τα μαλλιά ή να τα αφήνει λαδωμένα!

Ο τρόπος εφαρμογής του είναι ο εξής: πριν από την χρήση πρέπει πολύ καλά να το ανακινήσετε! Μία μικρή ποσότητα σε μαλλιά νωπά στις άκρες είναι αρκετή! Μπορείτε εν συνεχεία να συνεχίσετε το styling με πιστολάκι ή ακόμα καλύτερα να αφήσετε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά! Και ολοκληρώνεται το styling με μία έως δύο σταγόνες για extra λάμψη!


Η δική μου γνώμη!

Το χρησιμοποιώ περίπου δύο εβδομάδες οπότε μπορώ να πω ότι έχω μια πρώτη γενική εικόνα, καθώς έχω χρησιμοποιήσει και άλλα λάδια από άλλες εταιρείες και μπορώ να συγκρίνω και να πω πως μου φαίνονται!

Το συγκεκριμένο το αγόρασα καθώς το άλλο πολυαγαπημένο μου λαδάκι το moroccanoil μου είχε τελειώσει και μόλις είδα το νέο λάδι της Pantene είπα why not? ή για να χρησιμοποιήσω την σωστή έκφραση μια και βρίσκομαι Γερμανία warum nicht?

Εγώ αρχικά χρησιμοποιώ το λαδάκι και όταν τα μαλλιά μου είναι ακόμα νωπά και ακολούθως προχωρώ στο styling χωρίς να παραλείψω μόλις τελειώσω να βάλω και δυο σταγόνες στην επιφάνεια των μαλλιών, αλλά ποτέ ρίζα!!

Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο μου αφήνει τα μαλλιά χωρίς κατάλοιπα λαδιού και τα νιώθω μετά πιο μαλακά, πιο απαλά και ευκολοχτένιστα! Φυσικά κανένα προϊόν δεν κάνει θαύματα και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά η συχνή χρήση, η προστασία των μαλλιών και η όχι και τόσο συχνή ταλαιπωρία σε συνδυασμό με την χρήση ενός λαδιού προσφέρει σίγουρα θεαματικά αποτελέσματα!!

Ένα άλλο tip είναι και η χρήση του το βράδυ πριν κοιμηθείτε!!
Το επόμενο πρωί τα μαλλιά δείχνουν πραγματικά πολύ όμορφα, λαμπερά και απαλά!!

Το έκανα γύρω στις δύο φορές μόνο και ο λόγος είναι ότι το βράδυ χρησιμοποιώ την BB για τα μαλλιά!!

*Τι?? Δεν έχεις διαβάσει ακόμα το post με την BB Cream?? Τσέκαρε το επόμενο link: http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/2014/02/vidal-sassoon-pro-series-pantene-pro-v.html

ίσως ο συνδυασμός αυτών των δύο έχουν βοηθήσει και τα μαλλιά μου δείχνουν πολύ υγιή!!

Σας συστήνω λοιπόν να το δοκιμάσετε αν ψάχνετε κάτι σε πιο οικονομικό σε αυτή την κατηγορία και φυσικά και αξιόλογο!!

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν έρθει ακόμα Ελλάδα, αν κάνω λάθος πείτε μου σε σχόλιο και αν το έχετε περιμένω εντυπώσεις!!!!!


*yours nastazia ...*





6 σχόλια:

  1. εχουν ερθει Ελλαδα..τα πηρα προχτες απο το σουπερ μαρκετ σε πολυ καλη προσφορα 1+1..εγω πηρα αυτο με το argan oil...χαιρομαι που σου αρεσε..ανακουφιστηκα..το χρησιμοποιω δυο μερες και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μυριζει τελεια και δεν βαραινει τα μαλλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τέλεια...χαίρομαι που σε ανακούφισα...εμένα μου άρεσε αρκετά...και πολύ καλή η προσφορά στην οποία τα βρήκες!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν το πήρε το μάτι μου κάπου αλλά τώρα που διάβασα και από την Vasiliki vaso ότι είναι 1+1 θα το αναζητήσω σίγουρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι εννοείται αν τα βρεις σε προσφορά αγόρασε το, είναι αρκετά καλό προιόν!!

      Διαγραφή
  3. φαινεται πολύ καλο !!! εχω ηδη 3-4 λαδακια που περιμενουν να τα δοκιμασω αλλα στο μελλον θα το αναζητησω φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε δέσποινα το τι έχουμε και πάντα αγοράζουμε νέα, δεν το συζητάμε!!! φιλάκια!!!!! :-)

      Διαγραφή