Αναγνώστες

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

golden rose

γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα σας έχω καλλυντικά απο golden rose. Δεν τα αγόρασα όλα σε μια μέρα! Ήθελα να μαζευτούν λίγα προϊόντα για να σας κάνω ένα ποστ



http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

απο δεξιά προς τα αριστερά

ένα κραγιόν που πραγματικά το λάτρεψα!!! το φοράω non stop όλες τις ώρες!!! ένα ροζ-nude το οποίο δεν είναι ματ άλλα δεν γυαλίζει κιόλας! Δεν έχει μυρωδιά, ελαφρώς ενυδατικό και με πολύ καλή διάρκεια. τιμή του μόλις στα 3,00ε (golden rose 2000 No 104)


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


είμαι σίγουρη ότι έχετε ακούσει πάρα πολλά για την μάσκαρα 3d fantastic lash. Έχει πλαστικό βουρτσάκι και δίνει περισσότερο όγκο. Εμένα δε μου έδωσε αυτόν τον super όγκο! οκ μια καλή μάσκαρα σε καλή τιμή! Έδωσε όγκο αλλά όχι αυτόν τον φανταστικό που περίμενα! Την φοράω πολύ άνετα πρωινές ώρες. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, μου ξέρανε λίγο τις βλεφαρίδες αλλά δεν τις κόμπασιε ούτε τις κόλλησε (τιμή : 4,95ε)

http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


lipgloss golden rose luxury rich colour No09. Αν δεν σας ενοχλούν τα γκλος που κολλάνε λίγο νομίζω οτι πρέπει να το αγοράσετε!!! Εκπλητική διάρκεια!!! Πολύ καλή απόδοση!!! Τρομερή γεύση τσιχλόφουσκας!!!! (τιμή 6,80 αν θυμάμαι καλα)




τέλος σας άφησα την μάσκαρα που λάτρεψα!!! Να ξεκινήσω από την συσκευασία της! Απίστευτη!!! Και τα κάνει όλα! Όγκο, μήκος, και δίνει και καμπυλότητα! Σούπερ μαύρο χρώμα! Δεν κάνει κόμπους, τις ξεχωρίζει, δεν τις κολλάει τις βλεφαρίδες και ανάλογα με πόσες στρώσεις κάνεις έχεις και αντίστοιχο αποτέλεσμα!!! να φανταστείτε στην φωτογραφία την έχω περάσει 1 φορά!!!!!!!!!!!!! (τιμή: 9,00ε ...νομίζω...)
golden rose sexy black infinity volume 8.5ml

http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/




αυτα τα καλλυντικούλια απο golden rose! Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι είμαι στη διάθεσή σας...



* yours angel....*


6 σχόλια:

  1. πολυ ωραια πραγματα! καλα λογικο να μη σου αρεσει η κοκκινη μασκαρα! η ροζ σου εχει κανει τελειες βλεφαριδες!!! θα παω να την αγορασω και γω!!!
    :PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω ετσι νομίζω! επειδη η ροζ κανει καλυτερη δουλεια δε μου αρεσε τοσο η κοκκινη.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΚΚΙΝΗ...ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΑΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και μενα τοσο πολυ δε μου αρεσε. αλλα ισως επειδη πρωτα δοκιμασα την ροζ και μετα την κοκκινη.

      Διαγραφή
  3. Σου χάρισα βραβειάκι! Εδώ: http://lovelyxreviews.blogspot.gr/2014/02/award-unpaixtable-blogger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή