Αναγνώστες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Collagen Pro-Active!!

Είμαι σίγουρη ότι όλες γνωρίζετε για το κολλαγόνο! Για αυτή τη βασική πρωτεΐνη για το σώμα και τον ανθρώπινο οργανισμό.
Μέσα από το σημερινό μας post θα σας πούμε αρχικά λίγα πράγματα για το κολλαγόνο, τι ακριβώς είναι και ποια είναι το οφέλη του και μετά θα σας πούμε  την προσωπική μας γνώμη, μετά από δοκιμή δύο μηνών περίπου του υγρού πόσιμου υδρολυμένου κολλαγόνου, που είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε από τον αντιπρόσωπο για την Ελλάδα και Κύπρο, COLLAGEN POWER A.E.

Το κολλαγόνο αποτελεί την κύρια θρεπτική ουσία του συνδετικού οστού και είναι απαραίτητο για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών. Εκτός των άλλων βοηθάει στο να διατηρήσουμε το δέρμα μας νεανικό, βελτιώνει την ελαστικότητα του, συμβάλει στην δύναμη των νυχιών και στην πυκνότητα αλλά και στην ποιότητα των μαλλιών... Κοινώς κάνει θαύματα!!
Από την ηλικία των 25 τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν δυστυχώς να μειώνονται και αυτό συμβαίνει περισσότερο στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες. Συνέπεια της έλλειψης είναι η κούραση, πόνοι, οστεαρθρίτιδα και πόνοι στις αρθρώσεις.
Το κολλαγόνο δεν μπορούμε να το πάρουμε μέσω κάποιας τροφής, αλλά μέσα από συμπληρώματα διατροφής είναι εφικτό. Στην Ελλάδα έκανε την εμφάνιση του το Collagen Pro-Active, σε πόσιμη υγρή μορφή . Το Colagen Pro-Active απορροφάτε από τον οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90% και δεν προκαλεί κάποια παρενέργεια, είναι ένα εγκεκριμένο και πιστοποιημένο προϊόν...

Δοκιμάσαμε λοιπόν και εμείς το Collagen Pro-Active και πραγματικά όντως είναι ένα θαυματουργό και άκρως απαραίτητο προϊόν. Βέβαια λόγω του ότι στην ηλικία που είμαστε δεν έχουν εμφανιστεί και πολλά προβλήματα του τύπου πόνοι στις αρθρώσεις κ.α. η δοκιμή έγινε και από την μαμά η οποία βρίσκεται στην ηλικία των πενήντα και αντιμετώπιζε και πρόβλημα οστεοπόρωσης. Επομένως η δική της άποψη νομίζω ότι είναι πιο σημαντική. Λοιπόν είδε πολύ μεγάλη βελτίωση αρχικά στην υφή της επιδερμίδας, έγινε πιο λεία και πιο λαμπερή, για τις αρθρώσεις και τα οστά λόγω του προβλήματος με την οστεοπόρωση είδε πολύ θετικά αποτελέσματα χωρίς να έχει πόνους ή κάποιες ενοχλήσεις. Φυσικά για να μην παρεξηγηθούμε δεν αντικαθιστά την αγωγή που μπορεί κάποιος να παίρνει αν έχει οστεοπόρωση απλά βοηθάει στις αρθρώσεις ή στους διάφορους πόνους.. Εγώ από την πλευρά μου που το δοκίμασα αλλά όχι συστηματικά διαπίστωσα μία βελτίωση στην επιδερμίδα μου, στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα μου λόγω ακμής...

Η γνώμη μας για την δοκιμή των δύο μηνών ήταν αυτή, φυσικά η συνεχόμενη χρήση του είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει περισσότερα αποτελέσματα, κάτι που σίγουρα θα συνεχίζει να κάνει η μαμά μου αλλά και εγώ καθώς σκέφτομαι να το εντάξω στην καθημερινότητα μου πιο συστηματικά πλέον.
Το Collagen Pro-Active διατίθεται σε δύο γεύσεις φράουλα και λεμόνι και η τιμή του είναι τα 500ml 50 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή καθώς προσφέρει πολλά στον ανθρώπινο οργανισμό.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες από την σελίδα   http://www.collagenpower.gr όπου βρίσκετε και e-shop για την παραγγελία του προϊόντος.
Θα ήθελα να μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία από την χρήση του.

 Και μην ξεχνάτε .... 

Πίνεις κολλαγόνο, 
                 Πίνεις ζωή!!!

Ένας σύμμαχος ομορφιάς, στην καθημερινότητα σας!!!

(οι πληροφορίες για το κολλαγόνο είναι από την σελίδα καθώς και από έντυπο παρουσίασης του προϊόντος).


*yours angel and nastazia....*


4 σχόλια:

  1. το εχω δοκιμασει και είναι τελειο. εχω παρει και 2ο μπουκαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμας μολις μας τελειωσε και πραγματικα μολις το βρουμε σε προσφορα θα το ξαναπαρουμε...ειναι πραγματικα πολυ καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχω δοκιμασει, ημουν σε διλημα αν πρπει να παρω η οχι!! αλλα με πεισατε πλεον, βλεπω οτι κανει σε πολλα καλο!!! θα το ψαξω σε προσφορα σιγουρα και θα το παρω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωαννα χαιρομαστε που συμβαλλουμε στο να το αγορασεις... Θα μεινεις σιγουρα ικανοποιημενη...περιμενουμε τις αποψεις σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή