Αναγνώστες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

With love... Lovie

Όλες νομίζω, οτι ξέρετε τα προϊόντα lovie. Τα βρίσκουμε σε αρκετά καταστήματα με οικονομικά προϊόντα μακιγιάζ αλλά πλέον μπορούμε να τα παραγγειλουμε κ απο το eshop της εταιρείας.
Τα προϊόντα lovie έχουν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, σκιές, ρουζ, κραγιόν, μανό αλλά και scrub σώματος καθώς και body butter.









έχουμε και λέμε ....

lovie lipstick No 09:

καλή διάρκεια, ματ αποτέλεσμα, διακριτικό και σχεδόν μηδαμινό άρωμα,τιμή 2€,


lovie nail polish No23:

αυτό το βερνίκι το ήθελα πολύ. Το είχα δει απο την blogger Chic beauty by marinelli και μου άρεσε πολύ! Τιμή 1,50€,


lovie lipstick No 27:

καλή διάρκεια, ενυδατικό με μια δόση shimmer, διακριτικό και σχεδόν μηδαμινό άρωμα, τιμή 2€,


είμαι σίγουρη ότι έχετε προϊόντα lovie και εσείς στα καλλυντικά σας....



κάποιο αγαπημένο;;;;





*yours angel & nastazia...*


4 σχόλια:

  1. Αγαπώ τις σκιές terracotta που αγόρασα πρόσφατα απο τη Lovie! Έχουν και απόδοση και διάρκεια! Πήρα κι εγώ δύο μανό, καλά μου φάνηκαν απλά δεν αναγράφουν συστατικά και είμαι λίγο μυστήρια με αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τις δοκιμάσαμε τις σκιες. φαινοταν ομως πολυ ωραιες!!! και τα ρουζ απο την συγκεκριμενη εταιρεια ειναι πολυ καλα και εχουν και διαρκεια! Οσον αφορα τα μανο... γενικοτερα ισχυει οτι οσα εχουν φορμαλδεΰδη ειναι και πιο ''επικίνδυνα''. Εχουν βρεθει στα quick dry... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μανό δεν πρέπει να περιέχουν Toluene, Formaldehyde και Phthalates. Το θέμα είναι οτι αυτά δεν αναγράφουν πουθενά τα συστατικά και με τέτοια τιμή τα φαντάζομαι...

      Διαγραφή
    2. :) πιστεύω οτι αν μάθουμε τι περιέχουν μεσα τα καλλυντικά, οχι μόνο μανό δε θα χρησιμοποιήσουμε αλλα δε θα ξαναβαφτουμε...!!!

      Διαγραφή