Αναγνώστες

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

cc cream bioten, skin lift bioten

Γεια σας!!!!! Δοκιμάσαμε την cc cream bioten & skin lift bioten.
κατά γενικό κανόνα λατρεύουμε τις bb cream γιατί έχουν τόσες δράσεις σε μια μόνο κρέμα!!! η εξέλιξή τους... οι cc ή αλλιώς Color Correction.
η cc cream μας υπόσχεται τα εξής: 1. Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και τη διατηρεί λαμπερή κατά τη διάρκεια της ημέρας 2. Καλύπτει ατέλειες, όπως σπυράκια, κηλίδες, σημάδια κόπωσης και λεπτές γραμμές 3. Φωτίζει την επιδερμίδα αναδεικνύοντας  το φυσικό της τόνο  4. Παρέχει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί έως 24 ώρες 5. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα εξαιτίας της ελαφριάς υφής της και παρέχει τέλεια κάλυψη 6. Προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA/UVB και την πρόωρη γήρανση μεSPF20 αλλά το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν περιέχει paraben!!!!



Η απόχρωση είναι η light, δένει όμορφα με την επιδερμίδα. Η μυρωδιά της αρκετά έντονη όπως όμως και τα περισσότερα προϊόντα της bioten.  Η κάλυψη της μέτρια προς ελαφριά. Για σπυράκια ή σημάδια θέλει σίγουρα κάποιο concealer. Τέλος αφήνει μία γυαλάδα (λάμψη????) η οποία με μια πουδρίτσα για τελείωμα καλύπτεται. (50ml)


η κρέμα skin lift περιέχει πούδρα μαργαριταριού (????!?!?!) , έχει ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν το δέρμα επαναφέροντας τη χαμένη ισορροπία της υγρασίας στην επιδερμίδα. Πλούσια σε λιποπεπτίδια, διεγείρει τη σύνθεση ελαστίνης, αποκαθιστά τη δομή των οστών και αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματος. Με δείκτη προστασίας SPF 15.
Καταρχήν με ΤΙΠΟΤΑ δε θα συνιστούσαμε την κρέμα αυτή σε λιπαρά δέρματα. Είναι αρκετά λιπαρή ακόμη και για μικτές επιδερμίδες! Απορροφάτε σχετικά αργά  Εμείς την χρησιμοποιήσαμε σαν νύχτας! Αν όμως η επιδερμίδα σου είναι ξηρή... είσαι εδώ!!! θα την λατρέψεις! ηλικίες απο 25-35 . Και η κρεμούλα paraben & paraffin free.



*yours angel's and nastazia's...* 

4 σχόλια:

  1. πολύ καλή παρουσίαση :))
    Βέβαια να πω ότι την έχω και εγώ αλλα παραδόξως, παρόλο που έχω λιπαρό δέρμα, με έχει βολέψει πάρα πολύ. Είναι όπως κάτσει στο δέρμα του άλλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρόμαστε που σ'άρεσε η παρουσίαση!! κοίτα σίγουρα κάθε επιδερμίδα δέχεται διαφορετικά το κάθε προϊόν, απλά πιστεύουμε ότι στα λιπαρά δεν έχει τόση καλή εφαρμογή!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλή παρουσίαση.
    Είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης για CC αν και διστάζω να αφήσω την αγαπημένη μου BB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστουμε για τα καλα σου λόγια για την παρουσίαση!! μην φανταστείς οτι έχει μεγάλη διαφορά απο τις bb. πάντως είναι σε πολύ καλή τιμή και είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις!

      Διαγραφή