Αναγνώστες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Καθημερινή περιποίηση

Ντεμακιγιάζ προσώπου - ματιών, καθαρισμός, ενυδάτωση

Όσοι ακολουθείτε το blog και στην σελίδα στο facebook θα ξέρετε οτι πρόσφατα αγόρασα προϊόντα για τον καθαρισμό του προσώπου. Τα χρησιμοποιώ περίπου μια βδομάδα και έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα. 



angels and nastazias


1.  VICHY Purete Thermal Demaq Yeux Biphase 150ml
είναι από αυτά τα ντεμακιγιάζ 2 φάσεων. Δεν ήξερα τι είναι!!! Είναι με αναλογία νερό και λάδι. Για αυτό και αφαιρεί και το αδιάβροχο μακιγίαζ. Εκπληκτικό προϊόν !! Με πολύ μικρή ποσότητα και ένα πέρασμα αφαιρεί τα πάντα απο μακιγιάζ. Σου αφήνει μια αίσθηση λαδιού αλλα δεν είναι καθόλου ενοχλητική. Χωρίς paraben (περίπου 8,50€)

2.DARPHIN Refreshing Cleansing Milk 200ml
 Είναι για όλους τους τύπου δέρματος. Δεν είδα κάτι το σούπερ για να σας το πώ. ενα απλό καθαριστικό προσώπου με ένα πολύ ωραίο άρωμα! μπανάνα!!!! Απομάκρυνε όλο το μακιγιάζ χωρίς προσπάθεια, δεν αφυδάτωσε το δέρμα μου. Μου άρεσε αρκετά! (περίπου 14€)

3. DARPHIN Purifying Foam Gel 125ml
oil - free σαπούνι. Αφαιρεί μακιγιάζ και ρύπους. Προσωπικά όμως μου αρέσει να χρησιμοποιώ προϊόντα ντεμακιγιάζ για να αφαιρώ το make up. To χρησιμοποιώ σαν σαπούνι καθαρισμού. Μου άρεσε αρκετα γιατι νιώθω το δέρμα να καθαρίζει και να βγάζει τι λιπαρότητα. (περίπου 13,50 €)

4.GALENIC NECTALYS FLUIDE LISSANT SPF15 PNM – 50ml
 Για κανονικές - μικτές επιδερμίδες. Λειάνει τις πρώτες ρυτίδες. Είναι πολυ λεπτόρρευστη και απορροφάτε αμέσως! Πολύ διακριτικό άρωμα. Την χρησιμοποίησα και σαν βάση για make up. Το μόνο αρνητικό είναι η συσκευασία. Οι συγκεκριμένες συσκευασίες ενώ δείχνουν ότι έχουν τελειώσει, αν τις ανοίξεις κρύβουν πολύ ποσότητα.(περίπου 24€)

5. LA ROCHE - POSAY - HYDRAPHASE INTENSE YEUX - 15ml
 Κρέμα για τα μάτια με υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη. Την δοκίμασα σε μια περίοδο λίγο πιεστική για μένα. Δεν είδα θαύματα αλλα νομίζω ότι φαινόταν λίγο πιο ξεκούραστα!  Στο τέλος αφήνει μια αίσθηση σαν... κόλλα. Φεύγει σε κανένα μισάωρο αφού απορροφηθεί πλήρως. (περίπου 13€)



αν έχετε σκοπό να αγοράσετε κάποιο προϊόν καθαρισμού ή ντεμακιγιάζ ελπίζω να βοήθησα...
  

*yours angel...*



4 σχόλια:

  1. δεν εχω δοκιμασει κανενα απο αυτα....αυτο τον καιρο το δερμα μου βρισκεται σε κατασταση σοκ οποτε μαλλον χρειαζομαι κατι πιο δυνατο απο αυτα που προτεινεις..αλλα σε μια αλλη περιοδο θα ηθελα να δοκιμασω το τριτο

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοεις σε μια κατασταση σοκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γενικοτερα οι κρεμες ματιων δεν μπορουν να προσφερουν πολλα. με την συγκεκριμένη ουτε εγω παρατήρησα κατι. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή