Αναγνώστες

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Clinique: Νέα Superprimers Face Primers!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Που σας πετυχαίνουμε? 
Σήμερα στο post μας θα μιλήσουμε για τον καλύτερο φίλο του foundation!! Η γνωστή σε όλες μας Clinique, μας παρουσιάζει τα Superprimers, μια νέα σειρά από απαλής υφής face primers, τα οποία όπως τονίζουν δημιουργούν μια απαλή, τελειοποιημένη επιδερμίδα η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί το make up!

Τα primers ουσιαστικά προετοιμάζουν την επιδερμίδα ώστε να δεχτεί στη συνέχεια το make up και φυσικά να έχει καλύτερο και μέγιστο αποτέλεσμα!! Τα συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εταιρεία έχουν μη λιπαρή σύνθεση και βοηθάνε την επιδερμίδα στην καλύτερη εφαρμογή και σε μία μέγιστη διάρκεια του make up!! Διατίθεται σε 1 universal απόχρωση και άλλες 3 με χρώμα που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανάγκες. Τα νέα Superprimers απαλύνουν ορατά και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, με τα πολυμερή συστατικά σιλικόνης που διαθέτουν και τα οποία τελειοποιούν άμεσα τους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς προσφέρουν τα συγκεκριμένα primer!!
Όπως ανέφερα λίγο πιο πάνω υπάρχει στη σειρά το Superprimer Universal Face Primer, το οποίο έχει ουδέτερη απόχρωση και αφορά πιο πολύ επιδερμίδες που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή ατέλεια! Τώρα για όσες από εμάς (και βάζω και εμένα μέσα σε αυτήν την κατηγορία) έχουμε κάποια θέματα ανησυχίας με την επιδερμίδα μας πάμε να δούμε τι μας προτείνει η Clinique!!
Για να αντιμετωπίσουμε λοιπόν οποιαδήποτε ατέλεια έχουμε τα Superprimers που διατίθενται σε τρεις αποχρώσεις, όπου η κάθε μία έχει σχεδιαστεί με βάση τη θεωρία των χρωμάτων, δηλαδή στοχεύει να εξουδετερώσει οποιαδήποτε χρωματική διαφορά και αν έχουμε στην επιδερμίδα μας και ταυτόχρονα θα μας προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο!!
Αναλυτικά:


1. Διορθώνει την ερυθρότητα: Primer με κίτρινο χρώμα, που διορθώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας και προσφέρει ουδέτερη βάση. 
2. Διορθώνει τη θαμπάδα: Primer με ροζ χρώμα, που διορθώνει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας και προσφέρει μια δροσερή και λαμπερή βάση. 
3. Διορθώνει το χρωματικό τόνο: Primer με ροδακινί χρώμα, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει τις σκούρες κηλίδες, τα σημάδια από τα σπυράκια και της περιοχές που έχουν ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και προσφέρει ομοιόμορφη χρωματική βάση.



Τα primer της Clinique είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία και 100% χωρίς άρωμα, επίσης μπορούν  να φορεθούν και μόνα τους χωρίς το συνδυασμό με make up και να δημιουργήσει μια απαλή επιδερμίδα, να διορθώσει το χρωματικό μας τόνο και να ρυθμίσει την λιπαρότητα της επιδερμίδας!
Αυτή ήταν μία σύντομη γνωριμία με τα superprimers της Clinique, τα οποία θα μπορούμε και θα μπορείτε να τα βρείτε από τον Σεπτέμβριο του 2013 στην ενδεικτική λιανική τιμή των 28,50€.

*οι παραπάνω πληροφορίες είναι από το δελτίο τύπου της Clinique για το λανσάρισμα των παραπάνω προιόντων*


*yours angel's and nastazia's...*

2 σχόλια:

  1. ενδιαφέρον post!! :) Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω αυτή που ταιριάζει στο πρόσωπό μου :) Ευχαριστούμε για την παρουσίαση! Πέρνα μια βόλτα από το blog μου! Διοργανώνω και διαγωνισμό! Θα χαρώ να τα λέμε και από κει .. Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου έφη!! αν τα δοκιμάσεις ενημέρωσε μας με ένα σχόλιο πως σου φάνηκαν!! περνάω μια βόλτα τώρα από το blog σου!!φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή