Αναγνώστες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

MESAUDA COSMETICS!!!!

Το Νο 1 Ιταλικό επαγγελματικό μακιγιάζ τώρα και στην Ελλάδα!!!

Γνωριμία με την Mesauda Cosmetics!!

Η Mesauda ιδρύθηκε την τελευταία δεκαετία στο Μιλάνο της Ιταλίας, με αντικείμενο απασχόλησης το λιανικό και χονδρικό εμπόριο καλλυντικών.

Σύντομα μέσα από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει, την ποικιλία αλλά πάνω από όλα τις προσιτές τιμές, έγινε αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή περιποίηση των γυναικών. 
Η Ιταλική φινέτσα και η τελευταία λέξη της μόδας στο επαγγελματικό μακιγιάζ έρχεται από τις πασαρέλες του Μιλάνου στην χώρα μας, για να χαρίσει σε κάθε Ελληνίδα γυναίκα του σήμερα αυτό που επιθυμεί για την εμφάνισή της. Προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, με άποψη, εξαιρετικής ποιότητας και σε προσιτή τιμή. MESAUDA PROFESSIONAL COSMETICS ... Ήρθαν για να ομορφύνουν την ζωή μας!
Η εταιρεία έχει προϊόντα για το πρόσωπο (κονσίλερ, make up, ρουζ, βάσεις), για τα μάτια (σκιές, μολύβια ματιών, μάσκαρα, προϊόντα για φρύδια), για τα χείλη (κραγιόν, lipgloss, μολύβια χειλιών). Επίσης διαθέτει προϊόντα για τα νύχια και διάφορα αξεσουάρ όπως πινέλα, κρέμες, μάσκες προσώπου!! 
Η δική μας γνωριμία με την εταιρεία έγινε όταν λάβαμε δύο προϊόντα για δοκιμή!!


Το ένα προϊόν είναι το perfect eyelid base eye primer!!!! Εγώ αυτά τα προϊόντα τα χαρακτηρίζω μαγικά και λατρεμένα!! Το συγκεκριμένο λοιπόν έχει ελαφριά υφή και αυτό που κάνει είναι να συγκρατεί στην περιοχή των ματιών την σκιά, το μολύβι και το eyeliner!!! Παράλληλα θωρακίζει και δίνει προστασία στην περιοχή των ματιών και ένα σημαντικό είναι ότι περιέχει βιταμίνη Ε. Το χρησιμοποίησα και όντως διατηρεί για πολλές ώρες το μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών!! Εγώ από τότε που ανακάλυψα τα primer ματιών τα έχω λατρέψει!!!! Το περιεχόμενο του είναι 12ml στην τιμή των 8,50
€ και αρκεί λίγη ποσότητα!!!


Το δεύτερο προϊόν που λάβαμε από την εταιρεία είναι η σκιά από την συλλογή pure shadow!
Είναι ένα έντονο μπλε χρώμα άκρως καλοκαιρινό!!! Η συγκεκριμένη σκιά έχει ματ υφή, απλώνεται πολύ εύκολα και περιέχει και αυτή όπως και το primer βιταμίνη Ε. Ένα άλλο συστατικό που περιέχει και πραγματικά με ενθουσίασε είναι τα αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. 
Συνδυασμός primer και σκιάς....super!!!!!! Τα είχα βάλει την πρώτη φορά μεσημέρι και γύρισα σπίτι αργά το βράδυ και είχε μείνει αναλλοίωτη η σκιά!!
Η σκιά διατίθεται σε 24 μοναδικές αποχρώσεις, σε μονή συσκευασία και τις βρίσκουμε σε ματ και σατινέ υφές!!
Η δική μου είναι η ombretto compatto matt, κωδικός: OPS105!!
Το περιεχόμενο της είναι 2,5g και η τιμή στα 6€.
Επίσης η εταιρεία διαθέτει και σκιές σε μορφή teraccota από την σειρά earth spirits baked eye shadow!! Είμαι περίεργη να δοκιμάσω μία από αυτές!!
Τα προϊόντα της εταιρείας Mesauda μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kosmetics.gr. Και όπως έγινε γνωστό μέσα από την σελίδα τους στο facebook γίνονται παραγγελίες και από εκεί!! Τέλειο?? Το πρώτο κατάστημα της βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, στα Νότια Προάστια στην οδό Αγίου Δημητρίου 107!! Και σύντομα ελπίζουμε να δημιουργηθούν και άλλα σημεία πώλησης!!Επίσης στην σελίδα τους στο facebbok μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα https://www.facebook.com/pages/Mesauda-Cosmetics-Greece/493377960724470?fref=ts!!!!
Η γνώμη σας για τα προϊόντα, τα έχετε δοκιμάσει, ή σκοπεύετε να δοκιμάστε κάτι??
Θα περιμένουμε τα σχόλια σας....Μέχρι το επόμενο post μας, σας ευχόμαστε καλές βουτιές και να περνάτε όμορφα!!!!!

*yours angel & nastazia...*

2 σχόλια:

  1. Ωραία πράγματα έχει αλλά αν δεν δοκιμάσεις από κοντά τα χρώματα βρε κορίτσια. Να βρεις πιο σου πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πέρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς τα προϊόντα της mesauda να τα βρεις Αθήνα κατάστημα & Κεντρικά Γραφεία : Αγίου Δημητρίου 107, Υμηττός Κωνσταντινουπόλεως 65, Στούντιο ομορφιάς ''La Belleza'',Καρδίτσα Βότση 7, Στούντιο ομορφιάς '' Ράνια Παίση '', Κόρινθος Γ.Παπανδρέου 40, Κόρινθος, ''Angie's''
    Κατάστημα Καλλυντικών - Αρώματα ,Ηράκλειο Κρήτης
    Εθνομαρτύρων 15, Ηράκλειο, Κομμωτήριο ''Mano D' Oro'',Τρίπολη
    Μητροπολίτου Δανιήλ 3, Τρίπολη, ''Celebrity Beauty & Tan Salon''
    Αισθητική - Νύχια - Μακιγιάζ - Αποτρίχωση - Solarium ,Χανιά
    Κουνουπιδιανά Χανίων, Ελ. Βενιζέλου, Studio ομορφιάς Glitter !!και νομίζω και θεσσαλονίκη αλλά δεν είμαι σίγουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή