Αναγνώστες

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Girlz Only Haircare!!!

Καθαρά, φρέσκα μαλλιά στο λεπτό.....
Αυτό ακριβώς προσφέρει το ξηρό σαμπουάν Dry Shampoo Girlz Only!!!
Είχα ακούσει πολλά, είχα διαβάσει ακόμα περισσότερα μέχρι που ήρθε η στιγμή και το δοκίμασα και φυσικά το αγάπησα!!
Αυτό ακριβώς που λέει ότι κάνει, το βλέπεις και στην πράξη!!
Θα σας γράψω αρχικά λίγα λόγια για το προϊόν και μετά θα σας πω και την δική μου άποψη μετά από αρκετές εφαρμογές....
Τα Girlz Only ήρθαν στην Ελλάδα και αποτελούν ένα χρήσιμο προϊόν για την κάθε μία από εμάς...
Διώχνουν την λιπαρότητα από τις ρίζες και δίνουν στα θαμπά, άτονα μαλλιά τη φρεσκάδα που τους χρειάζεται... Το σημαντικό χωρίς την χρήση νερού...Ανανεώνει, φρεσκάρει και αναζωογονεί τα μαλλιά σε λίγα μόλις λεπτά χωρίς να χρειάζεστε πιστολάκι και νερό..Με ένα ψέκασμα δροσίζουν και καθαρίζουν τα μαλλιά, δίνοντας λάμψη, όγκο και απαλή υφή...
Είναι ένα προϊόν εύκολο στη χρήση που διατηρεί το χρώμα των μαλλιών, αφαιρεί αποτελεσματικά την λιπαρότητα και τις οσμές και είναι ιδανικό για συχνή χρήση ανάμεσα από τα λουσίματα..
Πόσες φορές σας έχει τύχει να κανονίζετε μια βόλτα τελευταία στιγμή και να συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε χρόνο για να λούσετε και να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας? Αυτό το προϊόν είναι αυτό που χρειαζόμαστε πραγματικά. Ουσιαστικά δεν αντικαθιστά το σαμπουάν αλλά δίνει σωτήρια λύση σε στιγμές που δεν προλαβαίνουμε να περιποιηθούμε και να λούσουμε τα μαλλιά..Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, το ανακινούμε πολύ καλά, πριν από κάθε χρήση. Χρειάζεται να κρατάμε απόσταση 20 εκατοστών από την ρίζα των μαλλιών και ψεκάζουμε ελαφρά σε στεγνά μαλλιά...Επόμενο βήμα μασαζάκι με τα δάχτυλα χτένισμα με βούρτσα και έτοιμες....
Υπάρχουν τρεις συσκευασίες με τρία διαφορετικά αρώματα. Ροζ, μωβ και πράσινο-μπλε!! Το ροζ έχει την ονομασία party nights και έχει φρέσκο φρουτώδες άρωμα για όσες η προετοιμασία για έξοδο είναι περιττή. Το μπουκάλι με την μωβ συσκευασία και την ονομασία hazy days  έχει λουλουδάτο άρωμα για απρόοπτες ημέρες και νύχτες....:-) Και τέλος η συσκευασία με το πράσινο-μπλε χρωματάκι που φέρει τον τίτλο dawn 'til dusk έχει αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών και προσφέρει μία αίσθηση ότι είσαστε φρεσκολουσμένη ακόμα και τις πιο δύσκολες και πολυάσχολες ημέρες!

Εγώ είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το hazy days, το οποίο το λάτρεψα με την πρώτη εφαρμογή. Καταρχήν με ενθουσίασε το υπέροχο άρωμα του, που είναι λουλουδάτο χωρίς όμως να είναι έντονο. Είδα διαφορά με την πρώτη εφαρμογή του, αν και όταν  το πρωτοδοκίμασα ήταν σχετικά φρεσοκολουσμένα τα μαλλιά μου...Αλλά για να είναι πιο σωστή η άποψη μου τα άφησα τρεις μέρες άλουστα (μην το σχολιάσετε αρνητικά, τέσταρα προϊόν :-) και όταν το χρησιμοποίησα με εντυπωσίασε.. Επίσης να τονίσω ότι το άρωμα του διαρκεί αρκετά.. Και από εδώ και πέρα θα το αγοράζω συνέχεια, σκοπεύω να πάρω και τα άλλα δύο, να δω πιο θα με κερδίσει περισσότερο από θέμα αρώματος!

Τα Girlz Only Dry Shampoo μπορείτε να τα βρείτε από την Celebrities Eyelashes στην ακόλουθη σελίδα http://www.beautyeshop.gr/  αλλά και στη σελίδα της στο fb https://www.facebook.com/celebritieseyelashes?fref=ts . Μπορείτε επίσης να το αγοράσετε και από το e-shop στην τιμή των 6,90!!! Και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν στην αποκλειστική σελίδα του στο fb https://www.facebook.com/GirlzOnlyDryShampoo?ref=ts&fref=ts..
Πόσες έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο? Θα ήθελα να διαβάσω και την δική σας γνώμη και αν κάποια έχει χρησιμοποιήσει τα άλλα δύο πως σας φάνηκαν?
Όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα, πολύ καλή λύση για γρήγορα περιποιημένα μαλλιά σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο...
Να περνάτε όμορφα.....
*yours angel & nastazia...*

4 σχόλια:

  1. Εκπληκτικά προϊόντα! Έχω δοκιμάσει το party nights και το hazy days και έμεινα ενθουσιασμένη τόσο από το αποτέλεσμα όσο κ από το άρωμα! Nice review! :)
    xx

    Ειρήνη by dreamofbeauty22.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι ειρήνη που δοκίμασες και το party και σ άρεσε, λέω να τα δοκιμάσω όλα!! είναι και καλά προϊόντα και κάνουν και δουλειά!!

      Διαγραφή
  2. omorfo review...to dokimazw ki egw ayth th periodo kai mou fenete ontos polu kalo...
    filia polla!!!

    http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου άρεσε πολύ όπως κατάλαβες!! ποιο από τα τρία δοκιμάζεις?

      Διαγραφή