Αναγνώστες

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Αγαπημένα Ιουνίου 2016 - Empties

Τα αγαπημένα μου προϊόντα για τον μήνα Ιούνιο είναι εδώ... Άδειασαν όλες οι συσκευασίες και πριν "καταλήξουν" στην ανακύκλωση είπα να τα μοιραστώ μαζί σας!!! 

Σαμπουάν για τα μαλλιά και αφρόλουτρο από Papoutsanis!! Σχετικά νέα προϊόντα από την σειρά Olivia. Με φυσικά συστατικά, δεν περιέχουν parabens, mineral oil, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες κ.α. Περιέχουν καρπό και φύλλο ελιάς και αφήνουν τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και το σώμα ενυδατωμένο. Περισσότερα στο αναλυτικό μας post εδώ
Για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών χρησιμοποίησα το micellaire νεράκι από Yves Rocher. Είχαμε αναφερθεί και παλιότερα εδώ.  Οικονομικό, στα 200ml και με διάρκεια, όπως επίσης δεν μου προκάλεσε καμία ενόχληση!!! Το ότι είναι paraben free το ανεβάζει level. Σίγουρα θα το ξαναπάρω!!
Μία ολοκληρωμένη σειρά μαλλιών που έχω λατρέψει και χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες είναι η σειρά προστασία από την τριχόπτωση από Pantene. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά, είχαμε κάνει αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων εδώ. Όσες αντιμετωπίζετε θέματα τριχόπτωσης δοκιμάστε την συγκεκριμένη σειρά...Θα σας ενθουσιάσει σίγουρα!! 
Αγαπημένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας το Bio-Oil!! Λατρεμένο από πολλές bloggers και επώνυμες κυρίες!! Περιέχει βιταμίνες Α και Ε, καλέντουλα, έλαιο λεβάντας, δεντρολίβανου και χαμομηλιού. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, μη λιπαρό, υποαλλεργικό και κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Ένα μείον ότι σε εμένα τουλάχιστον δεν απορροφάται εύκολα. Συμβάλλει γενικά στην βελτίωση ουλών, ραγάδων και ανομοιόμορφης χροιάς δέρματος!! Ευχάριστη μυρωδιά και φυσικά πάντα βρίσκεται στο συρτάρι των καλλυντικών μου!! :-)
Δυο αγαπημένα αφρόλουτρα που χρησιμοποίησα και σίγουρα θα ξανααγοράσω είναι το Jardins du Monde από Yves Rocher με άρωμα μανόλια!!! Έχει μια ελαφριά, λουλουδάτη μυρωδιά και το ξεχωρίζω από όλα τα αφρόλουτρα που έχω δοκιμάσει από την συγκεκριμένη εταιρεία!! Αφήνει σούπερ απαλή επιδερμίδα και με άρωμα που διαρκεί! Το άλλο που ξεχώρισα είναι από Le petit Marseiliais με έλαιο αργκάν και άνθη πορτοκαλιάς από το Μαρόκο!! Πολλοί αγαπάνε τα συγκεκριμένα αφρόλουτρα για την ποικιλία που έχουν αλλά και γιατί ενυδατώνουν την επιδερμίδα!! Δυστυχώς δεν τα βρίσκω Γερμανία!!! :-(

Για το τέλος άφησα ένα προϊόν που σίγουρα το έχω ένα χρόνο!!!Είναι η matt bronzing powder από την essence!!! Την χρησιμοποιούσα για να κάνω κοψίματα!!! Άφηνε ματ αποτέλεσμα και έδενε πολύ ωραία με όποια απόχρωση ρουζ χρησιμοποιούσα!! Με εκνεύρισε λίγο το γεγονός ότι άργησε να τελειώσει αλλά γενικά με άφησε απόλυτα ικανοποιημένη!!!  

Αυτά ήταν όσα ξεχώρισα, αγάπησα και χρησιμοποίησα τον μήνα Ιούνιο - και όχι μόνο!!
Περιμένω να μοιραστείτε μαζί μου και την δική σας γνώμη, σε όσα προϊόντα έχετε δοκιμάσει!!!!!
Γλυκά καλοκαιρινά φιλιά!!!!!!!!! 


*yours Nastazia...*

6 σχόλια:

  1. οντως, το bio oil ειναι αιωνιο αγαπημενο <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αγαπάμε όλες πολύ!! Σ ευχαριστούμε για το σχόλιο!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Το bio oil είναι <3 Για την τριχόπτωση δοκίμασα τα σαμπουάν του Κορρέ και με άφησαν πολύ ικανοποιημένη, δεν ήξερα ότι και η pantene έχει τέτοια σειρά! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχει βγάλει εδώ και καιρό και η pantene!! Και εγώ προσωπικά είχα μείνει πολύ ικανοποιημένη!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή