Αναγνώστες

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

9 + 1 λόγοι που αγάπησα το Glowbox Μαΐου

Αυτοί είναι οι 9 + 1 λόγοι που αγάπησα το συνδρομητικό κουτί Glowbox του μήνα Μάιου.

1. Με το που παρέλαβα του κουτί του μήνα Μαΐου στα χέρια μου η εικόνα με ταξίδεψε... Γαλάζιο, θάλασσα 


εεεε... δεν σε ταξιδεύει;;;;

2. με το που άνοιξα το κουτί ο χώρος γέμισε με φρεσκάδα και άρωμα!!! Άρωμα καλοκαιριού



3. Απο το συνοδευτικό χαρτί που κρατούσα στα χέρια μου κατάλαβα οτι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κουτί απο τη στιγμή που όλα τα προϊόντα που περιέχει ανήκουν στην εταιρεία Fresh Line. Κατα συνέπεια δεν έχουν SLS - PEG - Silicones - Parabens (methyl paraben, propyl paraben etc)
Synthetic colors -PG - TEA - DEA and Cocamides - Phthalates - Carbomer - GMO ingredients
Aluminum - Mineral Oil - Petrolatum - Collagen - Isopropyl Alcohol - Imidazolidinyl Urea - Stearalkonium Chloride - PVP/ VA Copolymer - Animal tested ingredients

4. Πρώτο στα χέρια μου έπιασα την αντηλιακή κρέμα προσώπου. Λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Την τοποθέτησα πρωί και πέρασα απο πάνω το μακιγιάζ. Αποδείχτηκε μια εξαιρετική βάση. Στο κουτί περιέχει ένα μπουκαλάκι των 15ml με spf 15. Ναι, είναι μικρός ο δείκτης προστασίας.



 5. Εντυπωσιάστηκα με το σαμπουάν στερεής μορφής!!!! Δεν είχα δοκιμάσει ξανά κάτι τέτοιο. Η μορφή του φαίνεται στην εικόνα. Το έβγαλα απο την συσκευασία και με το που το έφερα σε επαφή με το τρεχούμενο νερό άρχισε να δημιουργείται ένας πλούσιος αφρός που μοσχομύριζει εσπεριδοειδή. Στο ξέβγαλμα ένιωσα τα μαλλιά μου να τρίζουν κυριολεκτικά απο καθαριότητα!!!! 


6. Αφρόλουτρο Mojito. Δεν ήξερα αν θέλω να το φάω ή να λουστώ....Τόσο καλοκαιρινή και φρέσκια μυρωδιά...Κάνει πλούσιο αφρό και μένει η μυρωδιά στο δέρμα. Μεταφέρθηκα σε μια παραλία με ενα κοκτέιλ mojito στο χέρι μου!!!!

7. Βody splash Ποσειδώνας. Είμαι λάτρης της συγκεκριμένης κρέμας σώματος! Σε συνδυασμό του body splash και της κρέμας το συγκεκριμένο προϊόν έχει διάρκεια αρώματος! 

8. Το καλύτερο το άφησα στο τέλος :p 
Το εντατικό serum που διεγείρει την λιπόλυση. Η Αφροδίτη...Τι άλλο όνομα θα μπορούσαν φυσικά να δώσουν....Μετά το πρωινό και το βραδινό ντους απλώνεις απο το προϊόν στα επίμαχα σημεία και κάνεις μασάζακι με κυκλικές κινήσεις..Υπόσχεται αποτελέσματα σε μία εβδομάδα.. Θα σου πω την αλήθεια.. μετά απο ευλαβική χρήση (πρωί και βράδυ) κάποια σημαντική διαφορά δεν είδα... συνεχίζω όμως γιατί μου αρέσει η αίσθηση δροσιάς που δίνει.

9. Δεν θα μπορούσα να αφήσω εκτός το θέμα τιμής!!! Όλο το κουτάκι στοιχίζει με αντικαταβολή και παράδοση στην πόρτα 15 euro.

10. Tέλος δε θα μπορούσα να μην, αναφέρω οτι με την εγγραφή σου στο newsletter του glowbox και την παραγγελία για το κουτάκι του Μαΐου, θα ενημερωθείς για ένα δώρο που μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή για την επέτειο του  glowbox Ιουνίου. Καλή μας επιτυχία!!!! 

(όλα τα προϊόντα του κουτιού τα βλέπετε στην συγκεντρωτική φωτογραφία)

*yours Angel...*

8 σχόλια:

  1. Δεν έχω ξαναδεί σαμπουάν στερεής μορφής. Ενδιαφέρον φαίνεται! Πολύ ωραίο ποστ... Αξίζει που και που να δείχνουμε την αγάπη μας! :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκια μου Αγγελικουλα ετσι ακριβως!!!! Αγαπη σε ολους!!!! <3 <3 <3

      Διαγραφή
  2. Το κουτί ήταν πολύ ωραίο και ζήλεψα ιδιαίτερα το σαμπουάν σε στερεή μορφή! Φιλάκια :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφη η παρουσιαση σου! Η Fresh Line ειναι εγγυηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ για το σχόλιο εύα!!!! Η fresh line έχει εκπληκτικά προιόντα!!! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή