Αναγνώστες

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

L' oreal Infaillible Gel 2 step

Τι κάνετε κορίτσια μου;;;;

σήμερα θα σας δείξω ένα "νέο" προιόν που πρόσθεσα στην συλλογή των βερνικιών μου. Είναι το infaillible 2 step της l'oreal. Δίνει στα νύχια εφέ gel και η διάρκεια του είναι 12 μέρες.

Βήμα 1. Ανοίγεις το μπουκαλάκι Step 1 και απλώνεις το χρώμα. Για να στρώσει καλύτερα πέρασε τα νύχια σου με καθαρό οινόπνευμα πρώτα, ωστε να φύγει τυχόν λιπαρότητα. Καλό θα ήταν να περάσεις το βερνίκι και δεύτερο χέρι.

Βήμα 2. Ανοίγεις το μπουκαλάκι Step 2 και περνάς το topcoat. Εδώ βρίσκεται το μυστικό. Δίνει πολύ γυαλάδα και στεγνώνει μέσα σε 5 λεπτά!!!!!!! Αυτό ήταν που με ενθουσίασε!!!!! 
Στέγνωσε πλήρως σε 5 λεπτά αλλα και δεν "τσαλακώθηκε" καθόλου!!!!!

Η συσκευασία ειναι 5ml και η τιμή του κοντά στα 7€
Το χρώμα που επέλεξα είναι το 002 Gris Eternel!!!




Απο θέμα διάρκειας... σε καμία των περιπτώσεων δεν κρατάει 12 μερες!!! Την επόμενη μέρα , από την ημέρα που τα έβαψα, ξαναπέρασα το γυαλιστικό γιατί άρχισε λίγο να χάνει την λάμψη του και σε μένα, αρέσει πολύ η λάμψη στα νύχια!!! Το ίδιο έγινε και την τρίτη μέρα (ξαναπέρασα το topcoat). Στην τέταρτη μέρα άρχισε να φθείρεται στο τελείωμα και εκεί κάπου το έβγαλα (σίγουρα παίζει ρόλο και οι δουλειές που κάνεις στο σπίτι). Ισως αν είχα "κλείσει" το χρώμα στην άκρη να κρατούσε λίγο παραπάνω.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα προιόν που αγάπησα!!! Μου άρεσε το πλούσιο χρώμα του. Μου άρεσε το εφε gel που δίνει, μα πάνω απο όλα το αγάπησα για το γρήγορο στέγνωμα του!!!!!!!!
Τέρμα λοιπόν στα νύχια με φουσκαλίτσες και γραμμές!!!!!
Σίγουρα θα πάρω και άλλα χρώματα. Αυτο που με "θλίβει" είναι οτι στην Ελλάδα δεν έρχονται όλες οι αποχρώσεις. 

Εσύ έχεις αγοράσει κάποιο;;;; Πώς σου φάνηκε;;;;




*yours Angel...*

6 σχόλια:

  1. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά με τόσα καλά λόγια που ακούω θα τα δοκιμάσω σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι!!! μου αρεσε παρα πολυ!!! και οποια φιλη και να το δοκιμασε εμεινε απολυτα ικανοποιημενη!!! :*********************

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο χρώμα!!! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το δοκιμασεις μαρακι μου, και να μου πεις και πως σου φανηκε!!!! :*******************

      Διαγραφή
  3. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά το χρώμα που διάλεξες είναι πολύ όμορφο! Και εμένα μ'αρέσει η πολλή λάμψη στα νύχια, γι'αυτό και δε μπορώ να καταλάβω τα ματ βερνίκια χαχαχα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. stavroula μου και εγω ακριβως την ιδια αποψη εχω για τα ματ βερνικια!!!! αχαχαχα!!!!! Eυχαριστώ πολύ για το σχόλιο! :***************

      Διαγραφή