Αναγνώστες

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Pantene pro -v Προστασία απο την τριχόπτωση

Πέμπτη μεσημέρι και το κουδούνι της πόρτας χτυπάει. Courier!! Κατενθουσιασμένες ανοίγουμε την πόρτα και ένα κουτί με Pantene Pro -V είναι στα χέρια μας! Η νέα σειρά Προστασία Από Την Τριχόπτωση μας καλεί να την δοκιμάσουμε! Έτσι λοιπόν κανονίζουμε μια μεγάλη παρέα να έρθει το Σάββατο από το σπίτι για καφεδάκι και φυσικά για να μιλήσουμε για την νέα σειρά απώλειας της τρίχας που προκαλείτε από το σπάσιμο της.

Ετοιμάσαμε λοιπόν καφεδάκι και λαχταριστά muffins.... Γιατί κουβέντα χωρίς τα απαραίτητα....εεεεε δεν γίνεται...


Με πολύ μεγάλη χαρά οι καλεσμένοι μας, δέχτηκαν να συμμετέχουν στην έρευνα από τις Επιθυμίες (projekt Πρεσβευτές) σε συνεργασία με την Pantene Pro -V, αλλά και να αποκτήσουν ένα δείγμα (σαμπουάν και conditioner) για να το δοκιμάσουν στο σπίτι τους..


Η δική μας άποψη: Το Pantene pro -V Προστασία από την Τριχόπτωση που προκαλείται από το σπάσιμο της τρίχας, το δοκιμάσαμε από την πρώτη μέρα που πήραμε το κουτί στο χέρι μας. Καταρχήν να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο τριχόπτωση, από το σπάσιμο της τρίχας. 
Με τη βούρτσα, τη χτένα, το πιστολάκι και γενικότερα το όλο styling που κάνουμε στα μαλλιά μας φθείρουμε την τρίχα. Τα μαλλιά γίνονται πιο θαμπά, χάνουν την απαλότητα τους και είναι πιο επιρρεπή στη φθορά. Οι περισσότεροι λόγοι τριχόπτωσης οφείλονται σε κάποια από τα παραπάνω. 
Η συγκεκριμένη σειρά βοηθάει στην προστασία της τρίχας και αυτό γίνεται καθ όλη  τη διάρκεια του λουσίματος αλλά μέχρι και το απλό στέγνωμα!
Και έτσι είναι! Κάνει πλούσιο αφρό, αφήνει ένα υπέροχο άρωμα και το conditioner θυμίζει πιο πολύ μάσκα παρά μαλακτική! 
Εμείς αυτό που διαπιστώσαμε από την χρήση ως τώρα είναι ότι τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά, με τον καιρό πιο ανθεκτικά και φυσικά στη βούρτσα μας δεν υπάρχει πλέον απώλεια από τρίχα.... Και είναι πέρα για πέρα αλήθεια!!! 

Το πακέτο Πρεσβευτή περιλαμβάνει:

  • 1 Σαμπουάν Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση (400 ml)
  • 1 Conditioner Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση (360 ml)
  • 1 Tonic Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση (95ml)
Αλλά επειδή τα καλά νέα και τα νέα προϊόντα πρέπει να τα μοιραζόμαστε με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους έχουμε και για αυτούς προϊόντα:
20 πακετάκια των δύο δειγμάτων Pantene Pro-V Προστασία Από Την
Τριχόπτωση – Σαμπουάν (75ml) και Conditioner (75m).
Αν και εσύ θέλεις λιγότερες τρίχες να μένουν στη βούρτσα σου... δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ΣΗΜΕΡΑ τη νέα σειρά Pantene Pro -V Προστασία Από Την Τριχόπτωση!


*yours Angel's & Nastazia's ...*

8 σχόλια:

  1. δεν το εχω δοκιμασει αλλα σκοπευω συντομα...γιατι εχουν ακουστει πολλα...ε και ενα θεμα με απωλεια τριχας το εχουμε...ωραια παρουσιαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμάσεις αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα και θα χαρούμε να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου μαζί μας!!

      Διαγραφή
  2. Ωραια παρουσιαση! Κανει τοσο καλη δουλεια? να τρεξουμε να το παρουμε βρε κοριτισια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστούμε πολύ!! εμείς διαπιστώσαμε ότι τα μαλλιά μας πλέον είναι πιο μαλακά, απαλά και πλέον βλέπουμε διαφορές και στην απώλεια της τρίχας!! άρα ναι για εμάς έκανε δουλειά!!

      Διαγραφή
  3. έχω δοκιμάσει το σαμπουάν. Είναι πολύ πηχτό κατι που δεν μου αρέσει σε ένα σαμπουάν γιατί χαλάει πιο πολύ προϊόν απ' ό,τι χρειάζομαι. Βελτίωση στην τριχόπτωση δεν είδα αλλά να πω την αλήθεια το σαμπουάν από μόνο του δεν μπορεί να δουλέψει :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πω την προσωπική μου άποψη έφη... τελευταία περνούσα μια περίοδο πολύ περίεργη με άγχος κ έντονο στρες...και πρώτη φορά στη ζωή μου έβλεπα τεράστια απώλεια στις τρίχες!! κάτι που με άγχωνε περισσότερο..αυτό το projekt λοιπόν ήρθε τη κατάλληλη στιγμή και από την πρώτη στιγμή είδα διαφορά..αλλά φυσικά είναι και πως "κάθεται" το κάθε προϊόν σε καθένα από εμάς!!!! ευχαριστούμε για το σχόλιο!!!! :-)

      Διαγραφή