Αναγνώστες

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

calvin klein, the beauty game begins

Σάββατο απόγευμα και εγώ κάνω μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σαν γνήσια γυναίκα με τραβάνε οι μεγάλες βιτρίνες των πολυκαταστημάτων.
Στάση στα Notos galleries. Στο ισόγειο του πολυκαταστήματος σταματάω και χαζεύω ένα νέο brand για την Θεσσαλονίκη. Είναι το σταντ της εταιρείας Calvin Klein.




να... μια ιδέα απο το σταντ

μια ιδέα.... απο άρωμα




μια ιδέα ... απο σκιές ματιών





και πες μου, εσύ αγαπημένη μου αναγνώστρια, αν ο make up artist της CK, Πάνος Γκάτσης, σου πρότεινε να σε βάψει, έτσι.. για να δεις τα προϊόντα τοποθετημένα πάνω σου...θα έλεγες όχι;;;;; Πες μου... 
Ε λοιπόν είπα...i do..


 χρησιμοποιήσε, ο ειδικός επι του θέματος, πούδρα- make up σε μορφή compact. Έχει σαν βάση το νερό και είναι και oil free. Μετα την τοποθέτηση του δίνει την αίσθηση ενός υγρού make up. Κάθεται πολύ καλά στις γραμμές έκφρασης και τις καλύπτει.


 μάσκαρα για όγκο, μήκος και διαχωρισμό. Περιστρέφεις το καπάκι και με έναν μαγικό τρόπο, το βουρτσάκι μετατρέπεται σε έλικα για να πετύχεις ενα τέλειο αποτέλεσμα. Περιέχει σιλικόνη και πηκτικό για να μην χρειάζεται πολλά περάσματα.


το ρουζ είναι μισο μισό. Δηλαδή το μισό είναι σε σκόνη και το άλλο μισό σε μορφή κρέμας. Αυτό σημαίνει οτι έιναι πιο σταθερό και δίνει ένα υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα

και πόσα αλλα έχω να σου πώ... 

λιπ γκλος με σφουγγαράκι και άρωμα cupcake  βανίλια!  Δεν ήξερα αν θέλω να το φάω ή να το φορέσω!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξεραίνεται και δεν κολλάει.

κραγιόν σταθερά με μια δόση γυαλάδας, ίσα ίσα, για να κάνει πιο ζουμερά τα χειλάκια,  αλλά και κραγιόν με λιπ γκλος για ακόμη περισσότερη γυαλάδα!!!
Σου το υπογράφω ΕΓΩ (που ξέρουμε οτι κραγιόν δεν μένει πάνω απο μια ώρα στα χείλια μου) οτι η διάρκειά τους ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλή!!! Μου κράτησε πάνω απο 6 ώρες και οταν άρχισε να φέυγει το χρώμα, έφυγε πολύ ομοιόμορφα.

τέλος οι σκιές.... αχ αυτες οι σκιές...με σιλικόνη και μετάξι. Δεν μουτζουρώνουν και είναι τόσο εύκολες στο άπλωμα και έχουν άπειρη διάρκεια, χωρίς primer εννοείτε

και να... κάπως έτσι ήταν το smokey που μου έκανε ο Πάνος...





και νόμιζες οτι δεν θα αγόραζα;;;;;;

ΧΑ ΧΑ ΧA ΧΑ ποια θα αντισταθεί στα εκπληκτικά προϊόντα Calvin Klein...
κραγιον, τετραπλή παλέτα σκιών και φυσικά το μολύβι για τα φρύδια!
Θα σου κάνω αναλυτικό ποστ για τα προϊόντα σε λίγο μέρες. 




Εσύ δοκίμασες την εταιρεία Calvin Klein;
τρέξε, δοκίμασε και θα με θυμηθείς ..... Επικοινώνησε με τον Πάνο και θα σου λύσει όλες τις απορίες (Πάνος Γκάτσης) !!!



*yours Angel....*

8 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει κάτι...και πόσο θέλω... θεϊκό το μάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκπληκτικο το ματι!!!!! και το μακιγιαζ γενικα, το χρωμα του μεικ απ που σου εβαλε, λιγο το ρουζ που διακρινω, ειναι τελεια!!! με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μας κανεις review και με αυτα που αγορασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή