Αναγνώστες

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Yves Rocher-Haul!!!!

Και αφού έμεινα ενθουσιασμένη με τα πρώτα προϊόντα που δοκίμασα από τη εταιρεία Yves Rocher (δείτε το post εδώ) είπα να κάνω και άλλες αγορές εκμεταλλευόμενη το 50% που είχαν στα προϊόντα τους!!
Και πήρα τα ακόλουθα:

Αφρόλουτρα: αριστερά: Redberries Shower Gel
δεξιά: Jardins du Monde Energizing Shower Gel 
Δύο εκπληκτικά αφρόλουτρα, αν και ξεχώρισα πιο πολύ το Jardins du Monde με άρωμα ροδιού!! Ένα φρουτώδες αφρόλουτρο, με 98% φυσικά συστατικά, ρόδι από την Ισπανία και οργανική αλόη βέρα, χωρίς paraben, στα 200ml τιμή 1,99.
Το Redberries Shower Gel έχει λίγο πιο έντονη μυρωδιά, περιέχει κόκκινα φρούτα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Στα 200ml, τιμή 1,99 και χωρίς paraben.

Ντεμακιγιάζ: αριστερά: Eau Micellaire Reinigung und Pflege 2 in 1
δεξιά: Express Make-up Entfernen Augen
Το Eau Micellaire είναι ένα ντεμακιγιάζ προσώπου που αφαιρεί αποτελεσματικά το Make-up και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Οφθαλμολογικά κ δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς paraben,σιλικόνη και χρωστικές ουσίες. 200ml, τιμή 3,99.
Το Express Make-up Entfernen Augen είναι διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών. Αφαιρεί πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά το μακιγιάζ,δεν παρατήρησα κάποια ενόχληση. Αρνητικό ότι περιέχει paraben. Επίσης όταν το ανακινείς βλέπεις ότι περιέχει και χρυσόσκονη...!! αν και στο μάτι δεν μένει καμία λάμψη. 125ml, τιμή 3,99.


Μάσκαρα: Sexy Pulp Ultra-Volumen Mascara: αγαπημένη μάσκαρα από τότε που την πήρα, ξεχωρίζει εκπληκτικά τις βλεφαρίδες και δίνει πολύ όγκο!!! Έχει ένα ιδιαίτερο βουρτσάκι που δουλεύει πολύ εύκολα τις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει!! Την αγάπησα!! 9ml, τιμή 9,99.

Κραγιόν Sorbet Rose: δίνει μεταξένια λάμψη, με ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς δεν είναι καθόλου έντονο!! Η διάρκεια του είναι γύρω στις 3 ώρες και δεν ξηραίνει τα χείλη.. Πολύ σημαντικό ότι δεν περιέχει paraben, 3,5gr και τιμή 3,99.


Μολύβι φρυδιών: ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα για την τελειοποίηση των φρυδιών μας.. Πολύ απαλό, με βουρτσάκι στην άλλη άκρη ώστε να χτενίζουμε τα φρύδια μας και να δίνουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα... Γιατί τα σωστά και περιποιημένα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας...1gr, τιμή 4,99.

Αυτά ήταν τα προιόντα που εγώ επέλεξα από την Yves Rocher...
Έχετε δικά σας αγαπημένα και αν ναι ποια???



*yours nastazia...*






4 σχόλια:

  1. Αχ αυτο το νερακι ποσο θελω να το δοκιμασω! Εχω ακουσει πολυ καλα λογια, συμφωνω οτι ειναι αρνητικο το οτι περιεχει paraben....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμένα με ενόχλησε ότι έχει paraben καθώς η φιλοσοφία της εταιρείας είναι λίγο διαφορετική! πάντως αφαιρεί εκπληκτικά το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών!

      Διαγραφή