Αναγνώστες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Glowbox happy September!

GLOWBOX HAPPY SEPTEMBER

Έτσι μας καλωσορίζει το Glowbox για το μήνα Σεπτέμβριο. 
Μια νέα εποχή ξεκινάει. Οι διακοπές είναι μόνο όμορφες αναμνήσεις και για μένα ο Σεπτέμβρης είναι μια μικρή Πρωτοχρονιά. Με στόχους και οράματα. Με σχέδια, δημιουργία και ΛΑΜΨΗ!!!!

Κάτι σαν το Glowbox! 


Και τι μου προσφέρει λάμψη μετά τις διακοπές; Μα φυσικά μάσκες!!! Ιδανική για μένα η μάσκα με άργιλο moroccan natural. Είναι 100% άργιλος Rhassoul. Τώρα να σας πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα τι είναι το Rhassoul. Αλλά ενημερώθηκα!!! Είναι άργιλος πλούσιος σε διοξείδιο του πυριτίου, μαγνησίου, καλίου και ασβεστίου.  Έχει ισχυρές απορροφητικές και αντισηπτικές ιδιότητες, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει τους πόρους, απομακρύνει το σμήγμα και ταυτόχρονα καταπολεμά την ξηρότητα, δίνει ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις με νερό ή π.χ. με λεμόνι για περισσότερη αντισηψία. Εγώ έκανα ανάμιξη με γάλα! Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ο συγκεκριμένος άργιλος μπήκε στα αγαπημένα μου!!!! 

ps. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά σαν μάσκα. Εγώ έβαλα στο μισό κεφάλι και την άφησα ένα βράδυ.... Να σου πω απλά ότι το πρωί το νερό γλιστρούσε και η διαφορά ήταν εμφανή! Το μισό τριχωτό της κεφαλής είχε λάμψη και ζωντάνια!!!!

εδώ θα βρεις και περισσότερα tips για τον άργιλο Rhassoul



Και φυσικά μετά την μάσκα πάντα προσθέτω και μια ενυδάτωση παραπάνω. H 
κρέμα La roche posay hydraphase intense legere με υαλουρονικό οξύ 
απορροφήθηκε άμεσα και κράτησε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου. Διακριτικό άρωμα και λεπτόρρευστη υφή. Μια μικρή ποσότητα αρκεί. Κάτι που να με ενθουσίασε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο προϊόν δεν έχω. Οκ. Μια κρέμα 24ωρη..



Ενυδάτωση όμως χρειάζεται και το σώμα..
Το βούτυρο σώματος (body butter) aloe plus natural cosmetics, χρειάζεται μια μικρή ποσότητα και απλώνεται πολύ εύκολα. Σύμφωνα με τις οδηγίες αν βάλεις μια πιο μεγάλη ποσότητα στις πιο ξηρές περιοχές (αγκώνες, φτέρνες κλπ) θα μαλακώσουν πιο γρήγορα.
 Όχι δεν είδα κάποια διαφορά. Απορροφάτε άμεσα στις ξηρές περιοχές. Στο υπόλοιπο σώμα έπρεπε να επιμείνω λίγο παραπάνω για να απορροφηθεί.
 Είναι όμως ένα προϊόν που δεν περιέχει αιθαλοναμίνες, προπυλενογλυκόλη, parabens, παραφινέλαιο, isothiazolinones και χρωστικές. To άρωμα του εκπληκτικό (παιδική πούδρα) και με διάρκεια. Σίγουρα, όσο χειμωνιάζει και η επιδερμίδα έχει περισσότερη ανάγκη για ενυδάτωση θα αποδειχθεί ένα εκπληκτικό προϊόν. Θέλω να το αγοράσω και σε άλλα αρώματα....



Και μετά την ενυδάτωση, ακολουθεί φυσικά το μακιγιάζ..

Η παλέτα σκιών της lily lolo μου άρεσε τόσο πολύ!!!! Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ!! Ο συνδυασμός των σκιών υπέροχος! Η διάρκειά της χωρίς primer... δυστυχώς ελάχιστη. Αλλά με το primer μένει στη θέση της για πολλές ώρες!!!



Και αφού περιποιηθήκαμε μαλλιά, σώμα, πρόσωπο μας μένουν τα άκρα... 
Από την deborah το βερνίκι νυχιών (όζα :P) pret -a- porter ( No 63 mashmallow candy) δίνει μια χάρη στα νυχάκια. Λίγο το διακριτικό glitter που περιέχει το δικό μου βερνίκι, λίγο αυτό το.... παραμυθένιο ροζ χρώμα .... δίνουν αυτή την λάμψη.




ΛΑΜΨΗ λοιπόν για το Glowbox Σεπτεμβρίου! Λάμψτε όσο μπορείτε!!!!!!!!!!!!!!!!





*yours Angel...*

--περισσότερες πληροφορίες για το κουτί και τα προϊόντα θα βρεις εδώ--


6 σχόλια: