Αναγνώστες

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

femme fatele + giveaway


Χειμώνιασε πλέον για τα καλά. Η μέρα μίκρυνε και η διάθεση για έξοδο έχει περιοριστεί. Και εκεί κάπου η αγαπημένη μας εταιρεία femme fatale χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού μας!!! Σαββατοκύριακο και με διάθεση για spa στο σπίτι , καθώς έρχονται και γιορτές, και όλο κάποιον Δημήτρη και Δήμητρα θα επισκεφτούμε και αν όχι ας είμαστε απαστραπτουσες! 


Η μάσκα μαλλιών keyra με κερατίνη (ναι, καλα διαβάζεις... έχει κερατινη) έχει κάνει ένα μικρό θαύμα! Η τρίχα αποτελείται απο πρωτεΐνες σε ενα μεγάλο βαθμο, ιχνοστοιχεία, λιπίδια , πολυσακχαρίτες και νερό. Με το πέρασμα του χρόνου, αυτα καταστρέφονται απο τις διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις (βαφή, ισιωτική, περμανάντ κλπ). Εκεί καπου χρειαζόμαστε την κερατίνη. Αναδομεί και θρέφει την τρίχα απο το εσωτερικό της.  
Εκπληκτική μάσκα - θεραπεία. 
Εφαρμογή: Εμείς την εφαρμόσαμε σε βρεγμένα μαλλια, απο την ρίζα μέχρι την άκρη και ελαφρύ μασάζ στο κεφάλι. Την αφήσαμε αρκετή ώρα, μέχρι που άρχισε να στεγνώνει η τρίχα. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! Τέτοια γυαλάδα... ενυδάτωση... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ μάσκα. Για όσες θέλετε να κάνετε spa στο σπίτι, πρέπει να την αγοράσετε!!!!!





Το ΑΑ combination skin είναι ένα υγρό καθαρισμού που προσφέρει και μια ελαφριά απολέπιση! όχι δεν περιέχει κόκκους για να αγριέψουν την επιδερμίδα και να μεταφέρει τυχόν μικρόβια απο σπυράκια. Για αυτό το λόγο ενδείκνυται για τις ακνεικες επιδερμίδες αλλα και τις ευαίσθητες. Τα οξέα φρούτων που περιέχει και το γεγονός οτι είναι parabens free και δεν προκαλεί αλλεργίες το έκαναν να μπεί στα αγαπημένα μας! Αφαιρεί το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα τόσο απαλή και παράλληλα ενυδατωμένη και χωρία άρωμα για όσους τους ενοχλούν οι μυρωδιές.








Τι να πούμε για ένα bodymilk το οποίο απο την συσκευασία και το όνομα σε προκαλεί θετικά. Το sweeties body milk  με αλοη και βιταμίνη Ε και ενα τέλειο τέλειο τέλειο άρωμα με διάρκεια είναι ότι πρέπει για μια κρύα νύχτα του χειμώνα! Αρκετά ρευστό για να απλώνεται εύκολα με μια μικρή ποσότητα και να απορροφάται άμεσα. 









Ίσως απο τα καλύτερα προϊόντα για κατά της γυαλάδας!! Αν θέλεις ενα ματ εφέ για πολλές πολλές πολλες πολλές πολλες... ώρες ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ!!!!!!!!!!!! την combination skin moisturizing and mattifying 24H cream

Τόσο λεπτόρευστη και η επιδερμίδα την τραβάει σαν μαγνήτης! Άοσμη, χωρίς paraben και χωρίς να προκαλεί αλλεργίες! Θέλεις και άλλα;;;;;;  





και φυσικά δοκιμάσαμε και πολλά προϊόντα σε δείγματα και πρέπει να σταθούμε στην σειρά naobay. Πρόκειται για οργανικά καλλυντικά που κατασκευάζονται σε ποσοστό άνω του 90% απο οργανικές καλλιέργειες. Ακόμη και η συσκευασία της συγκεκριμένης σειράς είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ξύλινη και προέρχεται απο υπολείμματα βιοτεχνίας ξύλου. Δοκιμάσαμε σε δείγματα όλη την σειρά και την προτείνουμε σε όλους όσους θέλουν αυτο το ....κάτι.... παραπάνω. Αυτη την πολυτέλεια χωρίς να επιβαρύνουν την επιδερμίδα με περιττά χημικά και με καρκινογόνες ουσίες. 


Θέλεις και εσύ όλα τα παραπάνω; Μπορείς να τα αποκτήσεις τώρα με το εκπτωτικό κουπόνι που προσφέρει αποκλειστικά για όλους εμάς η femme fatale! To κουπόνι παρέχει επιπλέον έκπτωση 20% στα προϊόντα ΑΑ και στην μάσκα KEYRA (ναι, αυτην που πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε!!!!!!!!!) 

Κωδικός κουπονιού : 1245

Και νομίζατε ότι η Femme Fatale σταμάτησε τα δώρα κάνετε λάθος

Αποκλειστικά για την σελίδα μας προσφέρει 2 υπέροχα προϊόντα σε 2 τυχερούς! ενα νεσεσέρ απο σκληρό υλικό για να έχετε οργανωμένα τα καλλυντικά σας αλλα και ενα σετ πινέλων για το μακιγιάζ σας




θέλεις να τα αποκτήσεις;;;;


τα βήματα είναι τα εξής :


  • να κάνετε like στη σελίδα femme-fatale.gr 
  • να κάνετε like στη σελίδα Angel's & Nastazia's beautyst
  • να κάνετε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού εδώ 
ο διαγωνισμός ξεκινάει 26-10-14 και λήγει 7-11-14.

οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 10-11-14 και θα πρέπει να επικοινωνήσουν εντός 2 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.




41 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο SaveAndWin.GREECE, δείτε τον εδώ: http://getlink.saveandwin.gr/z8

    Καλή Επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....STELLA MALITI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα!!!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!
    Μακάρι!!!!
    GFC: Niki Papageorgiou
    FB: Νικη Παπαγεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελεια
    ΛΟΥΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
    fb.Georgia Loumou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπεροχα ειναι!! ευχαριστουμε πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελεια σας ευχαριστουμε πολυ πολυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. euxaristoume Ortzanh@yahoo.gr Fb ΟΡΤΖΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο το νεσεσεράκι
    Και ακριβώς ο,τι χρειάζομαι, για τα καλλυντικά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα και σούπερ πρακτικά δώρα!
    Fb name:Domniki Sarri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλεια δωράκια... Ευχαριστούμε πολύ...!
    Fb Triantafyllia Toti

    ΑπάντησηΔιαγραφή