Αναγνώστες

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ESTEE LAUDER!!!!

" Το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο είναι το δικό σου"!!!
Η Estée Lauder ίδρυσε την εταιρεία το 1946  εφοδιασμένη με 4 μόνο προϊόντα και με την ακλόνητη πίστη, ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη.
Στο σημερινό μας post θα σας δείξουμε δύο αγαπημένα μας προϊόντα από την Estee Lauder...



BB Cream Clear Difference:  η καλύτερη BB Cream που έχουμε δοκιμάσει έως τώρα!!! Η συγκεκριμένη BB συμβάλει στην προστασία του δέρματος καθώς διαθέτει SPF 35 και καλύπτει ατέλειες. Έχει μη λιπαρή σύνθεση και εξισορροπεί τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας προσφέροντας ενυδάτωση. Καλύπτει σε ικανοποιητικό βαθμό διάφορα σημάδια, πόρους ή ατέλειες και σας το λέω αυτό με απόλυτη ειλικρίνεια καθώς το δέρμα μου είχε ταλαιπωρηθεί από ακμή. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις light, medium, medium deep. Εμείς έχουμε την απόχρωση light η οποία δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η υφή της είναι κρεμώδης και διαθέτει μια συσκευασία με ένα μικρό στόμιο το οποίο βοηθάει στον έλεγχο της ποσότητας που βγαίνει. Δεν φράζει τους πόρους και δεν περιέχει άρωμα. Είναι στα 30ml και η τιμή της γύρω στα 30€, αν και ακριβή πιστεύω ότι αξίζει, για αυτό ας κυνηγάμε και τις εκπτώσεις.... Δειτε εδώ και την πρώτη μας επαφή με την BB καθώς και με την CC της Estee Lauder.



Pure Colour Envy - Sculpting Lipstick: 20 αποχρώσεις ήρθαν για να μας μαγέψουν... nude, ροζ, φούξια και φλογερά κόκκινα... κόκκινο του πάθους.... όπως η δική μας απόχρωση 340 envious.... Το υαλουρονικό οξύ που περιλαμβάνει βοηθάει τα χείλη να είναι ενυδατωμένα για 5 με 6 ώρες. Αφήνει τα χείλη πολύ απαλά με χρώμα υψηλής απόδοσης. Τα συγκεκριμένα κραγιόν σμιλεύουν τα χείλη και τα διατηρεί όπως είπαμε πολύ ενυδατωμένα.... 
Η συσκευασία του είναι πολυτελής, κομψή και με μαγνητικό κούμπωμα!!! Τα χρώματα είναι χρυσό σε συνδυασμό με σκούρο μπλε. Η μυρωδιά του είναι πολύ απαλή και η υφή του είναι βελούδινη, ελαφριά με κρεμώδη σύνθεση.
Σίγουρα όλες μπορούμε να βρούμε μία απόχρωση που μας ταιριάζει, που θα μας τραβήξει το βλέμμα και θα μας κάνει να  νιώσουμε μοναδική... Η επόμενη δική μας αγαπημένη απόχρωση και που θα αγοράσουμε σύντομα είναι το impulsive!! Η τιμή τους γύρω στα 33€(3,5gr)!!! Δες εδώ περισσότερες αποχρώσεις!!! 

Έχετε στην συλλογή σας την BB ή κάποιο κραγιόν?? Αν ναι ποια είναι η δική σας  αγαπημένη απόχρωση?? 



*yours Angel & Nastazia ...*

5 σχόλια:

  1. φαινονται υπεροχα....σε επομενη προσφορα λεω να δοκιμασω την bb!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται να την δοκιμασεις...θα μεινεις πραγματικα ενθουσιασμενη...

      Διαγραφή
  2. η bb εκπληκτικη!!!! κοριτσια βγηκε και ee απο την συγκεκριμενη εταιρεια..περιμενουμε εντυπωσεις και για αυτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νάνσυ δυστυχώς ακόμα δεν την έχουμε στα χέρια μας, αλλά πιστεύουμε ότι σίγουρα θα είναι εξίσου καλή!! θα ενημερώσουμε μόλις την αποκτήσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω κραγιον απο τη σειρα envy και τα λατρευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή