Αναγνώστες

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Beauty test box - Σεπτεμβρίου 2014

Μετά απο καιρό και αρκετές προσπάθειες να είμαι μία απο τις κοπέλες που μπόρεσαν να πάρουν το Beauty test box του μήνα, τελικά τα κατάφερα και κρατάω στα χέρια μου το κουτί του Σεπτεμβρίου.




Red carpet manicure gel polish. Ένα βερνίκι ημιμόνιμο σε μπλε σκούρο χρώμα με λίγο shimmer. Χρειάζεται λάμπα για να μπορέσεις να το βάλεις. Εγώ δεν διαθέτω και γενικότερα δεν είμαι λάτρης του ημιμόνιμου ή του gel.




Ένα σερβιετάκι από την εταιρεία Μoxie. Μου άρεσε το γεγονός ότι το έχει σε σακουλάκι μέσα και ελπίζω έτσι να είναι και στην κανονική συσκευασία. Κάλυμμα απαλό (μάλλον βαμβακερό).
Το μέγεθος μου φάνηκε λίγο κοντό και δεν με βόλεψε. Δεν ξέρω αν βγαίνει και σε πιο μεγάλο μέγεθος.




Σαμπουάν και serum, extreme caviar για βαμμένα μαλλιά. Ένα κανονικό σαμπουάν που δεν παρατήρησα κάτι το ιδιαίτερο πέρα από το πολύ ωραίο άρωμα!!! Έντονο αλλά παράλληλα διακριτικό και με διάρκεια
το serum κάνει τα μαλλιά απαλά και παρατείνει την διάρκεια του αρώματος.




Κρέμα ημέρας γεράνι από την εταιρεία Ferveli. Οργανική κρέμα που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Στη δική μου επιδερμίδα ήταν πολύ λιπαρή και το άρωμα πολύ δυνατό και μου προκαλεί μια "δυσφορία". Δεν μου άρεσε η κρέμα, δεν μου "έκατσε" καλά... δεν ξέρω. ... Ίσως αν αποφασίσω να πάρω κάποια άλλη να έχει καλύτερη εφαρμογή σε μένα.





Τέλος το προϊόν που λάτρεψα!!! Από την εταιρεία Panthenols το gel καθαρισμού με ουδέτερο ph. Κάνει πλούσιο αφρό και νιώθω την επιδερμίδα μου καθαρή. Προσοχή, μακριά από την περιοχή των ματιών.


Αυτό ήταν το κουτί του beauty test box. Ναι όπως καταλάβατε δεν με ενθουσίασε...

εσείς το πήρατε;



*yours Angel....*

4 σχόλια:

  1. κρίμα τα ελληνικά κουτάκια πάνε από το κακό στο χειρότερο.....!!!φφφ!!!! ευτυχώς που σε βόλεψε το τελευταίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ειναι αληθεια οτι το κουτι του μηνα σεπτεμβρη ... δεν εκανε καθολου για μενα!

      Διαγραφή
  2. να χαρεις το κουτακι και το περιεχομενο του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή