Αναγνώστες

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

BIOTEN: ομορφιά εμπνευσμένη από την φύση

Η αγαπημένη μας εταιρεία bioten μας έστειλε υπέροχα πράγματα προς δοκιμή. Ενθουσιασμένες για ακόμη μια φορά με τα προϊόντα bioten σας ετοιμάσαμε ένα σούπερ ποστ... Οι απόψεις μας για τα προϊόντα....


1. Μαντηλάκια καθαρισμού

Η συγκεκριμένη σειρά της Bioten SKIN MOISTURE αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενυδάτωσης και καθαρισμού. Τα μαντηλάκια καθαρισμού με κυδώνι - και συγκεκριμένα με 100% φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού-, αφαιρούν το μακιγιάζ, ακόμη και το πιο έντονο με αδιάβροχη μάσκαρα!! Αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη!! Περιέχει 20 τεμάχια, είναι paraben, paraffin, colorant free!!! Είναι για κανονικά και μεικτά δέρματα!!! Σε μας δεν παρουσίασε καμία ενόχληση ακόμα και στην περιοχή των ματιών που τα χρησιμοποιήσαμε και η μυρωδιά αν και έντονη δεν αποτελεί ωστόσο αρνητικό στοιχείο. Εννοείτε ότι τα αγοράσαμε ξανά μόλις τελειώσανε.


2. Θρεπτικό κρεμώδες Ντους

Το αγαπάμε!!!! Το νέο αφρόλουτρο της Bioten με μέλι και εκχύλισμα βαμβακιού υπόσχεται να περιποιηθεί την επιδερμίδα σας και να απολαύσετε μια εντατική και μοναδική φροντίδα!!! Και ναι, τα καταφέρνει!!! Μετά από κάθε χρήση νιώθουμε το δέρμα μας απίστευτα απαλό, μεταξένιο σαν βαμβάκι!!! Η μυρωδιά εκπληκτική και με διάρκεια, όπως σε κάθε αφρόλουτρο, μέτρια. Περιέχει βιολογικό Shea Butter το οποίο διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας και προσφέρει στο δέρμα απαλή και φυσική φροντίδα. Για το μέλι γνωρίζουμε όλοι τις ευεργετικές του ιδιότητες και σε συνδυασμό με το βαμβάκι βοηθάνε το δέρμα από την αφυδάτωση και το αφήνουν πραγματικά απαλό!!! 'Όπως πολύ σωστά τονίζει και η ίδια εταιρεία "απολαύστε ένα λαμπερό δέρμα με το άγγιγμα της φύσης"!!! Είναι στα 400ml free paraben, paraffin, colorant!! Υπάρχουν επίσης: το Αναζωογονητικό Κρεμώδες Ντους με καθαρό αιθέριο έλαιο Lime, εκχύλισμα κυδωνιού και βιολογικό Shea Butter και το Κρεμώδες Ντους Silky Radiance με βούτυρο κακάο, έλαιο macadamia και βιολογικό Shea Butter.
Απο όλες τις μυρωδιές που αγοράσαμε έχουμε ξεχωρίσει το κρεμώδες silky radiance και φυσικά το αφρόλουτρο με το εκχύλισμα βαμβακιού!  


3. CC Cream all in 1Skin perfection

Η νέα γενιά στις ενυδατικές κρέμες BB, η CC είναι εμπλουτισμένη με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και 100% φυσικά ενεργά συστατικά!! Με μία μόνο κίνηση η κρέμα CC της Bioten προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και τη διατηρεί λαμπερή όλη την ημέρα, καλύπτει διάφορες ατέλειες, φωτίζει την επιδερμίδα, παρέχει άμεση ενυδάτωση χάρη στο Hydronutrient 24H και φυσικά στο εκχύλισμα κυδωνιού, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και το προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB και την πρόωρη γήρανση καθώς διαθέτει SPF20. Ενδείκνυται για τις ηλικίες 20-35 είναι paraben και paraffin free και διατίθεται στην απόχρωση light και medium. Μυρίζει πολύ ευχάριστα, καθόλου έντονα και όλα αυτά που αναφέρει ναι τα προσφέρει!!! Νομίζω ότι όλες αναζητάμε ένα προϊόν που θα μας εξασφαλίζει όλα τα παραπάνω!!! Είναι στα 50ml και σίγουρα αξίζει να την προσθέσετε σε wish list!! Σίγουρα θα την αγοράσουμε μόλις τελειώσει!!!
Επίσης μπορείτε να δείτε και το παλιότερο ποστ που αναφέρουμε την cc cream σε απόχρωση light εδώ


4. Κρέμα ημέρας αναδόμησης και αντιγήρανσης  SPF15

Την συγκεκριμένη κρέμα την χάρηκε η μανούλα και αυτό γιατί ενδείκνυται για ηλικίες 45-55!!
Είναι εμπλουτισμένη με το Matrigenics.14G ένα συστατικό φυσικής προέλευσης, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι επανεργοποιεί 14 γονίδια τα οποία συνδέονται με την ανάπτυξη και την σύνθεση των τριών βασικών δομικών στοιχείων του δέρματος: του κολλαγόνου, της ελαστίνης και του υαλουρονικού οξέος! Μετά την συστηματική χρήση λοιπόν, από την μαμά, διαπίστωσε το δέρμα της πιο ενυδατωμένο και απαλό. Την χρησιμοποιεί κάθε πρωί και βράδυ και αν και δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με ρυτίδες βλέπει μια μικρή βελτίωση!! Η συστηματική και συνεχόμενη χρήση σίγουρα θα φέρει και άλλα σημάδια θετικών αποτελεσμάτων!! Στα 50ml, paraben, paraffin, colorant free!!!



5. Γαλάκτωμα σώματος αναδόμησης και θρέψης

Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα περιέχει 100% φυσικό βαμβάκι και ρύζι και ανακουφίζει την ξηρή επιδερμίδα!! Ενώ όταν το μυρίζω από το μπουκάλι δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου, όταν το απλώνω στην επιδερμίδα δεν μυρίζει τόσο έντονα και αφήνει πραγματικά απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!! Υπάρχουν για όλους τους τύπους δέρματος: το γαλάκτωμα Silky Radiance με 100% φυσικό βούτυρο κακάο και Macadamia για μεταξένια, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα, το αναζωογονητικό γαλάκτωμα με 100% φυσικό Lime και κυδώνι, το γαλάκτωμα εντατικής ενυδάτωσης με 100% φυσικό γιαούρτι και Bamboo για την ξηρή επιδερμίδα και το συσφικτικό γαλάκτωμα με Lipofirm και 100% φυσικό Έλαιο Μανταρινιού. Όλα τα γαλακτώματα δεν περιέχουν paraben, paraffin και colorants! Έχουμε ξεχωρίσει το γαλάκτωμα με γιαούρτι και bamboo το οποίο έχει μια μυρωδιά καθαριότητας και πουδρας!


Για ακόμη μαι φορά η bioten μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Πάρα πολύ ευχαριστημένες πρώτα από όλα γιατί τα προϊόντα της είναι paraben free και γιατί είναι μια αξιόλογη εταιρεία με οικονομικές τιμές!!!!!


Ευχαριστούμε bioten!!!!!!!!!!



*yours Angel & Nastazia ...*

4 σχόλια:

  1. kai go koritsia exo sxedon ta panta apo ta bioten. apo adinatistika mexri mantilakia katharismou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ειναι ολα καταπληκτικά....εμείς έχουμε λατρέψει το cellulight....αγαπημένο εδώ και χρόνια....

      Διαγραφή
  2. ολα τα προιοντα της bioten καταπληκτικα!!! πολυ ωραιες μυρωδιες και αν συνδυασετε το αφρολουτρο με την κρεμα σωματος κραταει περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την κρέμα σώματος πλέον την λατρέψαμε.... Όντως οι μυρωδιές εκπληκτικές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή