Αναγνώστες

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

WetnWild!!!!!!

Στο σημερινό μας post θα μιλήσουμε για προϊόντα από WetnWild!!!
Προϊόντα μακιγιάζ από την WetnWild βρίσκει κανείς σε καταστήματα του εξωτερικού, Αμερική, Ασία και Ευρώπη!!
Για όλες εμάς που τα θέλουμε στην προσωπική μας συλλογή προνόησε η εταιρεία Skouras Cosmetics!!

Η Skouras Cosmetics από το 1999 προμηθεύει την ελληνική αγορά με προϊόντα μακιγιάζ και καλλυντικών από διάφορους οίκους του εξωτερικού ανάμεσα τους και η WetnWild!! Στην σελίδα τους λειτουργεί και e-shop στο οποίο αξίζει να ρίξετε μία ματιά καθώς μπορείτε εύκολα να βρείτε προϊόντα που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν!!

Για να δούμε λοιπόν τη δική μας συλλογή από WetnWild!!







1. Παλέτες σκιών Color icon Eyeshadow Trio:

 


Πάνω: κωδικός 380 Walking on Eggshells
Κάτω: κωδικός 381 Sweet as Candy


Οι συγκεκριμένες παλέτες σκιών περιέχουν από τρία χρώματα και δίνουν ένα βελούδινο αποτέλεσμα. Οι δικές μας είναι σε γήινες αποχρώσεις. Έχουν πολύ διάρκεια ακόμα και χωρίς βάση, την έχουμε βάλει για π.χ. από τις εννιά το πρωί και μέχρι το βράδυ γύρω στις 10 και ήταν αναλλοίωτη!!! Έχουν μία απλή αλλά αρκετά γερή συσκευασία η οποία διαθέτει δύο πινελάκια και στο πίσω μέρος της συσκευασίας σου δείχνει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις σκιές! Είναι στα 3,5gr και κοστίζει 5,99€. Υπάρχουν συνολικά 6 παλέτες με διαφορετικά χρώματα!!! Πολύ καλές παλέτες που σίγουρα θα τις αγοράσουμε μόλις τελειώσουν!

2. Mega Last Liquid Lip Color:


 Γενικά αυτού του είδους τα κραγιόν σε υγρή μορφή που στεγνώνουν και διαρκούν ώρες τα αγαπώ!! 
Από αυτά τα δύο αγάπησα πιο πολύ το ένα!

Τα Mega Last Liquid Lip Color έχουν ενσωματωμένη ενυδατική κρέμα, διαρκούν αρκετές ώρες ακόμα και να φας και να πιεις, αυτά μένουν εκεί!! Μόλις το απλώνεις στα χείλη αφήνει γυαλάδα η οποία μέσα στο λεπτό φεύγει και αφήνει ματ αποτέλεσμα στα χείλη! Το σημαντικό είναι ότι δεν περιέχουν Parabens αλλά αντίθετα έχουν Βιταμίνη Ε! Πραγματικά δεν φεύγει με τίποτα και όταν πήγα να ξεβαφτώ έκανα αγώνα για να το βγάλω, χωρίς πλάκα!!! Κοστίζουν 6,49€ και έρχονται σε 13 υπέροχες αποχρώσεις!




Πάνω: κωδικός 928 Pocketful of roses. Το συγκεκριμένο διαθέτει πολύ shimmer κάτι που εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε και με ενοχλούσε!! 

Κάτω: κωδικός 923 Back to the fuchsia!!! Όπως είναι το όνομα του έτσι είναι και πραγματικά!! Ένα καταπληκτικό φουξ χρώμα, καλοκαιρινό, έντονο!! Αν σας αρέσουν έντονα χρώματα και σε τέτοιες αποχρώσεις σας το προτείνω!! Η φωτό λίγο το αδικεί αλλά το έχω λατρέψει!!


3. Mega Last Lip Color:
Ένα κραγιόν που ενώ λέει ότι είναι διαρκείας, δεν μπορώ να πω ότι εμένα μου κράτησε πολλές ώρες, θέλει ανανέωση!! Δίνει ένα ημιματ αποτέλεσμα, δεν ξηραίνει τα χείλη και αυτό μου άρεσε πολύ! Περιέχει κάποια ιδιαίτερα συστατικά όπως: Ηyaluronic Μicrospheres που προσφέρουν προσκόλληση στα χείλη, ένα σύμπλεγμα πολυμερούς το οποίο προσφέρει προστασία και φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυτών Coenzyme Q10 και Vitamins A & E που βοηθάνε να μένουν τα χείλη απαλά. Κοστίζει 6,49και το βρίσκετε σε 13 διαφορετικά χρώματα!
Εγώ διάλεξα το νούμερο 901 Think Pink!! Ένα απαλό ροζ που το φοράω συνέχεια!!




Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη μας ικανοποιητική επαφή με τα προιόντα WetnWild!!
Αν έχετε κάποια από αυτά ή κάποια άλλα θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας την γνώμη σας και μην ξεχάστε να κάνετε την ''βόλτα σας" από την σελίδα Skouras Cosmetics καθώς θα βρείτε πολλά ακόμα προιόντα να σας περιμένουν.....


*yours angel's & nastazia's..*

8 σχόλια:

  1. Οι σκιες φαινονται καταπληκτικες...θα κανω συντομα παραγγελια απο σκουρας και σιγουρα θα παραγγειλω κ τις σκιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως είναι πολύ καλές και αν κάνεις παραγγελία σου εύχομαι να τις χαρείς όπως εμείς!!

      Διαγραφή
  2. ta wetnwild exoun polu oraia kai oikonomika proionta!!! kai eutixos ellinika site opos o skouras mas ta fernoun stin ellada!!!! oraio review!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ με όσα λες νάνσυ!!! πολύ καλά και ποιοτικά και οικονομικά προιόντα!!

      Διαγραφή
  3. Οι σκιές και το πρώτο κραγιόν είναι τέλειες !! Δεν έχω τίποτα από Wet n Wild και λέω πως ήρθε η ώρα να αγοράσω και εγώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να αγοράσεις επειγόντως!! είναι πολύ καλά και η σχέση ποιότητας και τιμής εξαιρετική!! περιμένουμε να μας ενημερώσεις για τις αγορές σου!!

      Διαγραφή
  4. Έχω ακριβώς τις ίδιες σκιές! είναι τελείες από υφή-απόδοση-τιμή και μου θυμίζουν τις σκιές από UD! ;έχω βάλει στο μάτι μερικά κραγιόν!
    Έχεις tag: http://womensstuff83.blogspot.gr/2014/05/tag-would-you-rather-beauty-edition-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικά είναι εξαιρετικές!!! από UD δεν έχουμε κάτι...ακόμα!! σε ευχαριστούμε για το tag!!!!!!

      Διαγραφή