Αναγνώστες

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

clarisonic @sephora

Το περίφημο clarisonic ήρθε στην Ελλάδα σε αποκλειστικότητα στα sephora. Και φυσικά ήμασταν στην παρουσίαση που έγινε σε αποκλειστικότητα για το Angel's & Nastazia's beautyst .

Εντάξει, το clarisonic λίγο πολύ όλες το ξέραμε απο beauty bloggers του εξωτερικού και όλες το θέλαμε ;)

Ηρθε επιτέλους στην Ελλάδα και πάμε να το γνωρίσουμε.

Στα sephora θα βρείτε 2 μοντέλα του clarisonic. Το mia2 και το plus. Το mia2 είναι για το πρόσωπο, ενώ το plus για πρόσωπο και σωμα.



http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

αριστερά το mia2
δεξιά το plus



http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/


mia2

Με μια πολύ πρωτότυπη φόρτιση. έρχεται και κολλάει σαν μαγνήτης πάνω στο μηχάνημα!
Περιέχει στην συσκευασία μια κεφαλή καθαρισμού της επιδερμίδας ανάλογα με τον τύπο που έχεις.
2 ταχύτητες και χρονοδιακόπτης ενός λεπτού για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Τι κάνει ο χρονοδιακόπτης; Σε οδηγεί. Τοποθετείς το μηχάνημα στο μέτωπο, μετά απο 20 δευτερόλεπτα σε ενημερώνει ότι πρέπει να αλλάξεις περιοχή καθαρισμού κάνοντας διακοπτόμενες παλμικές κινήσεις. Δέκα δευτερόλεπτα στο ένα μαγουλάκι, δέκα στο άλλο και 20 στο πιγούνι και την μύτη!
ΤΕΛΟΣ!!!!!! Μέσα σε ενα λεπτό έχεις μια πεντακάθαρη επιδερμίδα!!!! 


plus

αδιάβροχο, απόλυτα ασφαλές ακόμη και στο ντουζ!!!!!!! με βάση στήριξης για φόρτιση. 3 ταχύτητες και ρύθμιση για το σώμα. Το συγκεκριμένο έχει 2 κεφαλές. Μια για σώμα και μια για πρόσωπο. Φυσικά και εδώ έχουμε τις ευεργετικά ηχητικά κύματα. 3 λεπτά για το σώμα και 1 λεπτό για το πρόσωπο. 

http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/





χρήση

βρέχεις την επιδερμίδα σου με νερό. Τοποθετείς το προϊόν καθαρισμού πάνω στην κεφαλή και το ακουμπάς απαλά στο πρόσωπο. Δεν τρίβεις... απλά απολαμβάνεις.... 
Ηχητικά κύματα και μικροδονήσεις σου κάνουν τον απόλυτο χαλαρωτικό καθαρισμό! Το έξυπνο αυτο μηχάνημα, σέβεται την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδα σου λειτουργώντας με περισσότερες απο 300 ταλαντώσεις το δευτερόλεπτο!!!


http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/

καταλαβαίνεις οτι απο τι στιγμή που ταλαντώνεται και υπάρχει μια μικρή δόνηση τα πλεονεκτήματα για την επιδερμίδα! Μειώνει λεπτες γραμμές και ρυτίδες με συστηματική χρήση, μειώνει τους πόρους και φυσικά βοηθάει οποιοδήποτε προϊόν χρησιμοποιήσεις να εισχωρήσει καλύτερα. Καθαρίζει 6 φορές καλύτερα απο ότι με τα χέρια!!!!
ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ για καθαρισμό με  σαπούνι! Μπορείς να κάνεις το ντεμακιγιαζ σου ή να απλώσεις την κρέμα σου ή να κάνεις ένα απαλό πίλινγκ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Οι κεφαλές πρέπει να αλλάζονται περίπου στους 3 μήνες. 

Ένα εκπληκτικό προϊόν το οποίο συνοδεύεται με 2 χρόνια εγγύησης.


Είναι τέλειο! Σου του λέω ειλικρινά!!! Εχω πολύ σύντομα σκοπό να πάρω το mia2.  Το αγάπησα γιατι σε 1 μόλις λεπτό, λες αντίο στην πρόωρη γήρανση και απολαμβάνεις την απόλυτη περιποίηση της επιδερμίδας σου. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο! Επιδερμίδα πιο λαμπερή και ενυδατωμένη!!!

εσύ το δοκίμασες; Περιμένω τις γνώμες σας ....


ευχαριστούμε πολύ την πωλήτρια για τον άψογη εξυπηρέτηση στο κατάστημα sephora Θεσσαλονίκης καθώς και την εταιρεία sephora για την αποκλειστική παρουσίαση του προϊόντος!







*yours ... Angel...*

14 σχόλια:

  1. δε θυμάμαι τις τιμές ακριβώς, στο περίπου. Το mia2 κοντα στα 150 και το plus κοντα στα 220

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω πολυ να το παρω αλλα πολλα χρηματα ρε συ...περιμενω να πει καποια οτι δεν κανει δουλεια για να εχω αλλοθι να μην το παρω..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΠΑΙΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ SEPHORA ME MIA ΕΚΠΤΩΣΗ -25% ΕΩΣ ΤΙΣ 11/10/2014 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ MIA2 ΑΠΟ 149 ΕΥΡΩ ΕΒΓΑΙΝΕ 111,75 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ PLUS ΑΠΟ 220ΕΥΡΩ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ 165 ΕΥΡΩ. ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΙΑ2 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ.

      Διαγραφή
    2. με γεια σου!!!! να το χαρεις!!!!

      Διαγραφή
  3. χαχαχα!!! κανει δουλεια!!! δε θα δεις αμεσα αποτελεσματα αλλα μετα απο ενα μηνα (υπολογιζω) θα εχεις δει τη διαφορα. δυσκολα θα βρεις αρνητικα! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσια πολυ ωραια παρουσιαση. Ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θελω να σε στεναχωρεσω αλλα τα εγραψες αναποδα!!!!!!το mia 2 δεν εχει βαση για την φορτηση του αλλα το plus !!!!μικρο το κακο γιατι το εχω κ ειναι απλα τελειο....μονο οταν το βαλεις στο προσωπο σου θα καταλαβεις το γιατι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως ΔΑΝΑΗ μου εσυ κανεις λαθος; αν δεις στις φωτογραφιες φαινεται ξεκαθα το mia2 που εχει βαση και φορτιζει απο κει. μηπως το πήρες απο έξω;.... δεν ξερω

      Διαγραφή
    2. Η ΔΑΝΑΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΑ2 ΚΑΙ ΤΟ PLUS, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟ PLUS EXEI ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΑ2 ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΗ

      Διαγραφή
  6. οχι βρε το mia2 εχω κ το πηρα απο το cosmos αλλα μικρο το κακο.....να το παρεις θα τρελλαθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εστι ακριβως ΔΑΝΑΗ ΜΑΡΙΝΗ!!! εγινε λαθος στο δειγματισμο. είχαμε και εμείς επίσημη επιβεβαίωση απο τα sephora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πως μπορεις να αναφερεσαι με τοση σιγουρια στα αποτελέσματα του χωρις να το εχεις στην κατοχη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχην οταν η ομορφια μπλεκει με την τεχνολογια κανει μικρα θαυματα! τοσο στην ιατρικη οσο και στην κοσμετολογια! οταν λοιπον, συναντας ηχητικά κύματα και μικροδονήσεις.. απλη φυσικη... it works!!!! και κατα δευτερον, το δοκιμασαμε... πως αλλιως θα καναμε review!?!?!?!

      Διαγραφή