Αναγνώστες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Munich Time!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!!! Σήμερα σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό post!! Πρόσφατα επισκέφτηκα την πόλη του Μονάχου! Αρχικά δεν ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με την όλη ιδέα, αλλά μόλις βρέθηκα εκεί άλλαξα αμέσως γνώμη!! Το Μόναχο είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας σε πληθυσμό και αποτελεί ένα φημισμένο ευρωπαϊκό εμπορικό κέντρο!! Είναι μία πολύ όμορφη πόλη με πολύ πράσινο, με αρκετές λίμνες, κάστρα, πάρκα και πολλά εμπορικά μαγαζιά!!
Μέσα από αυτό το post θέλω αρχικά να σας δείξω τι πήρα μαζί μου σε αυτό το ταξίδι από προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και καλλυντικά καθώς και μέσα από κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα να σας μεταφέρω εκεί και να ...ταξιδέψετε!!!
Θα αρχίσω με αυτά που πήρα μαζί μου, βασικά πήρα πιο πολλά από όσα σας δείχνω (πάντα υπερβολική στο τι κουβαλάω εγώ σε ταξίδια) αλλά σας δείχνω τα πιο βασικά και χρήσιμα!!


1) Καθαριστικό προσώπου και προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου από την αγαπημένη για εμένα http://www.larocheposay.gr/ , ντεμακιγιάζ ματιών από http://www.maybelline.com/ και φυσικά η απαραίτητη κρέμα ματιών από http://www.lancome.gr 




2) Ένα μικρό δείγμα από τα καλλυντικά μου, σας δείχνω τα πιο αγαπημένα μου, το νεσεσέρ μου μέσα κρύβει άλλα τόσα (και πόσα άλλα είχα αφήσει σπίτι...) Δεν πηγαίνω πουθενά χωρίς τον μεγάλο μου έρωτα που είναι το άρωμα Womanity του http://www.mugler.com/!! Τι να πεις για αυτό το άρωμα?? Από την συσκευασία-έργο τέχνης και με νότες μεταξύ άλλων από χαβιάρι και σύκο, το έχω λατρέψει!! Συνεχίζω με ένα άλλο αγαπημένο προϊόν την μάσκαρα they're real από http://www.benefitcosmetics.com . Μία μάσκαρα που προσφέρει όγκο και δεν ξηραίνει τις βλεφαρίδες!! Ακολουθεί η eyeshadow base από http://www.artdeco.de/ !!Φοβερή συγκρατεί τη σκιά όλη μέρα!! Την συστήνω!!  Και τέλος από την λατρεμένη σε όλες μας πιστεύω http://www.maccosmetics.gr/ ένα έντονο κραγιόν, η απόχρωση cremesheen lickable, με φοβερή απόδοση χρώματος και σε συνδυασμό με το primer χειλιών από την mac διαρκεί πολλές ώρες!!


3) Ακολουθούν τα πινελάκια μου για το βάψιμο μου, σας δείχνω τα πιο βασικά που πήρα μαζί μου, πινελάκι διπλό για σκιές, πινέλο πούδρας και τέλος πινέλο make up και consealer!! Πολύ καλά πινέλα και αρκετά οικονομικά..


4) Τέλος για περιποίηση σώματος πήρα μαζί μου μικρά δειγματάκια σαμπουάν και κρέμα σώματος ώστε να γλιτώσω και χώρο!!!


Αυτά τα λίγα....Και τώρα ας σας ταξιδέψω μέσα από κάποιες φωτογραφίες στο υπέροχο Μόναχο...


Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το διαφορετικό post που κάναμε!!
Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε και να ζείτε έντονα την κάθε στιγμή της ζωής σας!!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέο post, θα περιμένω τις εντυπώσεις σας από αυτό!!
Μέχρι τότε τα φιλιά μας!!!!

*yours nastazia...*

4 σχόλια:

  1. εισαι πολυ τυχερη που εισαι εξωτερικο και βλέπεις τοσο πολλα πράγματα. δειξε μας κι αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπέροχο post και πολύ όμορφες η φώτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που μπορουμε να τα βρουμε αυτα τα πινελα? <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. konina kokali εγώ τα είχα αγοράσει από Φρανκφούρτη από ένα συγκεκριμένο μαγαζί, έψαξα να δω αν έχει η εταιρεία κάποια σελίδα δεν βρήκα δυστυχώς κάτι!!από ότι κατάλαβα συνεργάζεται με το συγκεκριμένο μαγαζί μόνο!! και προφανώς Ελλάδα δεν υπάρχουν!!αλλά πραγματικά είναι πολύ καλά και σε καλή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή